L

Yarbay
21 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Türk Telekom Vdsl Hız Düşmesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar, telekom 50mb download 8mb upload paketini kullanıyorum, Mart ayının başından beri download hızımda düşme mevcut. İlginç şekilde upload değerleri sabitken download değerim ilden ile farklılıklar gösteriyor.


İzmir speedtest hız testi
< Resime gitmek için tıklayın >
İzmir Turknet hız testi
< Resime gitmek için tıklayın >

İstanbul speedtest hız testi
< Resime gitmek için tıklayın >

Frankfurt speedtest

< Resime gitmek için tıklayın >

son olarak hat değerlerim
< Resime gitmek için tıklayın >


Download hızım değişkenlik gösterirken, upload hızım sabit. Ttnet sistemlerinde bir sorun gözükmediğini belirtti ama yine de arıza kaydı oluşturdum, sorunun kaynağı ne olabilir?
L
3 yıl
Daikin Klima Satış Sonrası Yetersiz Destek
Merhabalar, İzmirde yaşıyorum ve evimde 2 Shira 1 Tegora klima bulunmaktadır. Maalesef bu sene tegora serisi olan klimada 5. senesinde 3. kez soğutamama sorunu baş gösterdi, klima sadece yazları soğutma amaçlı kullanılmaktadır, klima soğutma modunda 18 derecede en güçlü fan modunda 21-22derece hava çıkış sıcaklığı var, ilk 2 soğutamama sorununda servis gelip gazı bitmiş deyip gaz basıp gitmişlerdi ama bu sene gaz basınçları normal deyip sorunu dahi bulamadılar hava çıkış sıcaklığı 20derecenin üstünde olduğu halde buna bile normal dediler! ki öteki 2 klimamın hava çıkış sıcaklığı 7-8derece civarlarında. Yok cephe güneş alıyormuş yok evin katından dolayı performans etkileniyormuş vs, 5 senedir aynı cephe aynı kat, yok bu sene sıcaklıklardan dolayı performansı düşüyormuş ağustos gibi soğuk üflemeye başlarmış şaka gibi oldu olacak kışın soğuk üflemeye başlasın, problemi çözemiyoruz demiyorlarda laf kalabalığı çalışıyorlar 3 kez aynı problem oldu belli ki bu ürünün kronik bir sorunu var. 20 senedir farklı markalardan klima kullandım maalesef Daikin servis olarak en rezaleti çıktı. Klimaların her üründe olabileceği gibi sorunu olabilir veya teslimat vs sırasında hasar oluşabilir bunlar her üründe her markada görülebilecek durumlar ama ürüne gerekli desteği vermeyip ürünün arkasında durmamak rezaletten öte bir şey değil. Elimde klima yerine vantilatör ile kalakaldım yaz başından beri problem devam etmektedir nasıl bir yol izlemem gerekli?


https://www.sikayetvar.com/daikin

Güncelleme,
Daikin Ege Bölge Müdürlüğüne iltettiğim talep doğrultusunda 21 ağustos cumartesi günü zirvetek yetkili servisi gelmiş olup gazın verimsiz olabileceği şüphesiyle gaz değişimi yapılmıştır ve ağız çıkış sıcaklığı 19-20 dereceden yüksek fan hızında 9-10 dereceye düşmüştür. beşinci senesinde üçüncü kez gaz değişimi yapılmış oldu ve umarım bir iki seneye aynı problem ile tekrar karşılaşmam. Sistemde herhangi bir gaz kaçağı şüphem olsada gaz basıncı normal (8 bar) olarak ölçüldü. Geçte olsa sorunum giderilmiştir.
L
4 yıl
Hepsiburada MSI Monitör İade Sorunsalı (sorun çözüldü)
Merhaba arkadaşlar,

18 mayıs tarihinde hepsiburada üstünden MSI Optix MAG272C monitörünü satın aldım, üründe beyaz zeminde siyah yazı veya tam tersi siyah zeminde beyaz yazılarda ghosting sorunu olduğundan ve baş ağrısı yaptıtğından dolayı iade etme kararı aldım, sadece oyunlarda ghosting sorunu olsa dert etmezdim ama normal internet kullanımında dahi baş ağrısına sebep olmasından dolayı 20 mayıs tarihinde iade talebinde bulundum araya bayram girdiğinden dolayı ürünü tam hatırlamıyorum ama 26 veya 27 mayısta teslim aldılar, ürün iade kısmına ''ürünü beğenmedim cayma hakkımı kullanmak veya iade etmek istiyorum'' yazmıştım, bugün farkettimki ''İade talebiniz uygun bulunmadı'' diyor başka bir sebep yazmıyor, 14 günlük yasal hakkım olduğu halde hiçbir sebep göstermeden nasıl uygun bulunamadı diyebiliyorlar,iadeden dönen ürün daha elime geçmedi bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izlemem lazım?

üründeki soruna örnek youtube videoları:



Videoyu izlemek için tıklayınız



Videoyu izlemek için tıklayınız



İade reddine itirazımdan sonra ürün iadesi kabul edilmiştir.
L
4 yıl
Kavisili Monitör Film Deneyimi
Merhaba arkadaşlar, MSI Optix MAG272C modelini oyun film amaçlı almayı düşünüyorum, daha önce kavisli monitör kullanmadığım için kavisli monitör kullanan arkadaşların deneyime ihtiyacım var, her ne kadar genel olarak oyunlarda düz monitörlere göre daha iyi denilsede orta uzak mesafe film amaçlı kullanım hakkında bir bilgi bulamadım, yaklaşık 2 metre mesafeden film amaçlı kullanım için kavisli monitörler uygunmudur? kavisli monitör kullanan arkadaşların deneyimi nasıl?
L
5 yıl
Ram Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar 8gb ram artık yetmediği için 16gb a yükseltmeyi düşünüyorum. Şuan i53570k msı z77a-gd55 anakart ile 2x4gb Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V ram kullanmaktayım. Aşağıdaki ürünlerin hangisini almam daha doğru olur, cl9-cl10 farkı olması uyumsuzluk sorunu olurmu veya bunlar dışında daha iyi alternatif varmı, teşekkürler

- (cl10 1600 mhz 2x4)https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-blue-8gb-2x4gb-1600mhz-ddr3-ram-hx316c10fk2-8-p-BD803921

- (cl9 1866 mhz 2x4)https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-savage-8gb-2x4gb-1866mhz-ddr3-ram-hx318c9srk2-8-p-HBV00000C37C0

- (cl10 1866 mhz 2x4)https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-white-8gb-2x4gb-1866mhz-ddr3-ram-hx318c10fwk2-8-p-BD803808
L
6 yıl
Ford Focus Mk4 Fiyatları
Türkiye lansmanı 13-14 kasım tahihlerinde olan arac hakkında paylaşılan bilgileri burada toplamaya çalışacağım.

Donanımlar:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Fiyatlar:
Trend X 1.5 Ti-vct Manuel 135.000

Trend X 1.5 Ti-vct Otomatik 145.000

Trend X 1.5 EcoBlue Manuel 151.000

Trend X 1.5 EcoBlue Otomatik 162.000



Titanium 1.5 Ti-vct Manuel 151.000

Titanium 1.5 Ti-vct Otomatik 162.000

Titanium 1.5 EcoBlue Manuel 167.000

Titanium 1.5 EcoBlue Otomatik 178.000



ST-Line 1.0 ecoboost Otomatik 169.500

ST-Line 1.5 EcoBlue Otomatik 186.500



4K ve 5K için fiyatlar. ST-Line sadece 5K.

Ti-vct otomatikler 6 ileri tork konvertörlü eski tip
Ecoblue otomatikler yeni tip 8 ileri konvertörlü

1.0 ve 1.5 ecoboostlar ilerleyen tarihlerde gelicekmiş.

Kaynak: focusclub.tr


Güncelleme: Ford tr sitesinde de fiyatlar açıklanmıs bulunmaktadır.http://www.ford.com.tr/SBE/fiyatlar-ve-brosurler/binek-araclar

Opsiyon fiyatları:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Sedan titanium ve hatchback st-line
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız

Yeni tanıtılan station wagon ve active modelleri kaynak: focusclub.tr
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
İzmir Lumar Cam Filmi Tecrübelerim
Merhaba arkadaşlar, izmirde yaşıyorum ve sıcaklardan dolayı geçen yaz arabama cam filmi uygulaması yaptırdım ve tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Cam filmi yaptırmadan önce sonradan başım ağrımasın ve hem isçiliği hem kullandığı malzeme iyi olsun diye kısa bir araştırma yaptım ve Lumar,3m, ziebart gibi markaların tavsiye edildiğini gördüm. Tercihimi izmir 3. sanayideki izmir Lumar bayi olan Plasti Dip Türkiye den yana kullandım. Cumartesi sabahı randevu alıp gittim, kısa bir muhabbetten sonra uygulamaya başladılar. Ne yazık ki bütün işlem sırasında dükkanda duramadım bir yere gidip gelmem gerekti geldiğimde yan camların uygulaması bitmişti, geldikten sonra arka ve ön camlarında uygulamasının da bitmesini bekleyip işlem bittikten sonra kısa bir kontrolden sonra kalan kabarcıklarıda düzeltip arabayı teslim aldım.


Buraya kadar herşey normaldi veya ben öyle düşünüyordum 2-3 gün sonra kapılardan trim sei geldiği farkedip kapıları bir yoklayım dedim sol ön kapının üst b sütün tarafı döşeme klipsinin eksik olduğunu gördüm, öteki kapılarda klipsler tam olsada bazılarının tam yerine oturmadıgını farkettim(resim koyuyorum).Kapı döşemelerinin halini gördükten sonra filmleri tekrar kontrol ediyim dedim arka camdakinin üst kısmında küçük kalkmalar oldugunu gördüm. Sırf iscilik ve malzeme kaliteli olsun diye izmir lumar ana bayi ni tercih etmeme ve yaklaşık 600tl ücret ödememe rağmen kapı klipsleri kırık ve eksik aracı teslim etmeleri son derece rahatsız edici bir durum. Döşeme sökülürken klipsler kıralabilir ama bunu bana en azından iş ahlakı olarak söylemesi lazımdı ve îzmir 3 sanayide oldugumuz için aynı parçayı temin edip tekrar takması 5dk yı almazdı.Arabayı teslim alırkende sadece cam filmlerini kontrol etmiştim, kapı döşemelerine bakmak hiç aklıma gelmemişti. Umarım cam filmleriyle ilerleyen vakitlerde problemle karşılaşmam.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Maalasef esnafımız en azından 20 küsür senedir izmirde yaşadığım için izmir esnafı ile tek seferlik ne zaman bir işim olsa böyle sıkıntılarla karşılaşıyorum, nasıl olsa bu müşteri bir daha gelmiyecek deyip işini yaparken özen göstermiyor. Cam filmi içinde daha kurumsal bir yere gitmediğime pişmanım. Klipler pahalı bir şey değil tanesi 1-2 tl asıl canımı sıkan durum kapılandan gelen trim sesleri özellikle sağ arka kapıdan bozuk yolda cızırtı şeklide ses geliyor. Yeni klips siparişinde bulundum umarım klipsleri değiştirdikten sonra ses kaybolur.Cam filmi uygulaması yaptıracak arkadaşlara tavsiyem işlem esnasında mümkünse arabanızın başında bekleyin özellikle kapı kapı döşemeleri sökülecekse.
L
8 yıl
MSI Gaming Rx 480 Görüntü Gelmiyor
merhaba arkadaşlar, bugün yeni ekran kartı aldım ama ne yazıkki sorunla karşılaştım. kartın fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor, eski kartı taktığımda sorunsuzca açılıyor bilgisayar, ne yapmam gerekli?
L
9 yıl
CS GO ping sorunu (Gaben ve EU West içerir)
arkadaşlar bugün reddite gördüm bir konuyu sizlerle paylaşıyım dedim. Konuya gelirsek ingiliz bir arkadaş cs go da ve dota 2 de pinglerde yükselme olduguyla alakalı Gabe Newell e email yazıyor, Milton isimli bir valve çalışanı geri dönüş yapıyor londra kaynaklı routing problemi oldugunu farkettiklerini ve halletceklerini yazıyor, ve yorumlara bakılırsa eu westtekiler şuan için pinglerden memnun gözüküyor ama diğer serverlarda sorun devam ediyor umarı öteki serverlardada sorun oldugunu anlarlar ve düzeltirler,

konunun direk linki:
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3t88hs/emailed_gabe_about_eu_servers_today_and/
L
9 yıl
CS Go ping sorunu yardım lütfen(bölgesel serverlar)
merhaba arkadaşlar,

cs go da her yeni oyuna katıldığımda farklı bölgelerdeki serverlara atıyor ve buda pingimi etkiliyor, örnek vermek gerekirse bir oyun türkler geliyor 50 ping oluyor, bir oyun romanyalılar geliyor 70 oluyor ping, bir oyun 110 oluyor ve ruslar geliyor, normal oyunlarda önemli bir mevzu değil ama rank için çok can sıkıcı bir durum. Rank oyunlarda nasıl sadece bölgesel sunuculara katılabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.