Ç

Çavuş
21 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Ç
6 yıl
Arkadaşım benden daha şişman olduğunu iddia ediyor
Gel diyorum girelim bir eczaneye tartılalım, gelmiyor. Sonra 2 dk geçiyor başlıyor yok şöyle şişkoyumda yok şöyle yiyorumda. Geçen gün kampüste bulmuş zayıf bi çocuk beslenme programı yazıyor; merak ettim bi bayayım dedim programa, beyaz ekmek yok, beyaz prinç yok hiçbişey bilmiyor adam. Ama gelip hava atıyıor sağda solda, yok şöyle şişkoyum, yok böyle yağlıyım.
Ç
6 yıl
Arkadaşım kendini zeki filan sanıyor
Böyle okulda takılıyoruz filan arkadaş sürekli zeka konusu açıyor filan. Sonra insanların gözlerine bakıyor sırayla filan. Sürekli bir taktir-onaylanma filan bekliyor. Filan.
Ç
6 yıl
Bir ben mi varım huysuz bunaklardan nefret eden
nnnn
Ç
6 yıl
2 buçuk saat önce filan
baktım bim kapanmak üzere. Kahvaltılık peynir zeytin almam gerekiyor, dedim sabah üşenirim . Çıktım gidiyorum acele acele, bir yandanda alınacakları düşünmeye çabalıyorum, malum evden hızlı çıktım liste filan yok. Girdim markete dolduruyorum sepete hızlıca aklıma gelenleri. Etrafa unuttuğum birşey var mı diye göz gezdirirken hızlıca bi baktım sınıftan bi arkadaş eti cin alıyor. Çocuk sınıftada eticin yiyor sürekli bi gülme tuttu birden. Sırıtarak ilerliyorum çocuğa doğru, bir yandanda çocuğun eticin yediği anılar hızla zihnimden geçiyor. Hızlıca almam gerekenleri listeleyen beynim sanırım beyin dalgasını değiştirmeye tenezzül etmiyor bazen böyle. Gülerek ilerlerken bide çocuğun sigara-eti cin yaptığı anı aklıma geldi sesli bir şekilde, gülmemek için tuttum kendimi süpriz yapabilmek için. Uzun lafın kısası geçmişim 3 dönemi çeşitli badirelerle atlattığımız sınıf arkadaşım Suatın arkasına, yüzümde kendini kahkaha atmamak için sıkan kasıntı-aşırı bir sırıtma. Çıkarttım eli öne sakince arkasından, orta sertlkte bir pandiği iyice yedirerek oturttum. Ama bir sorun vardı, geçirdiğimiz 3 dönemde defalarca defa pandikleştiğimiz Suat arkasını dönüp tehtitkar bir biçimde -ne yapıyorsun aslanım sen?- diye çıkıştı. Zihnimden geçen şaşkınlık dolu -ne oluyor bu çocuğa ..k- düşüncesiyse yanındaki kızın -Aşkım kim bu yha??- demesiyle yerini olay hakkında tam bir kavrayışa bıraktı. Koskoca 3 dönemlik arkadaşım Suatın güç bela yaptığı manitasının önünde istemedende olsa onu küçük düşürmüştüm. Ama bu durumu toparlayabilirdim. -Pardon- dedim çekingence -Birader ben seni biriyle karıştırdım, oda eticin alırdı-. -başlarım eticininede sanada lan- diye çıkıştı bana asabice, aynı oyunu oynadığımıza sevinmiştim. -pardon abi istemeden oldu- dedim, sanki ondan korkmuş/çekinmişim gibi söyledim bunu. Ama bu alttan alışım Suat için yeterli gelmemişti, görünüşe göre o kaybettiği her saygı kırıntısını geri kazanma peşindeydi. Öne atılıp yakamdan tuttu -Suat yapma biriyle karışturmış çocuk işte- diyen sevgilisine aldırmadan beni tehtite başladı. -Aslanım sen
Ç
7 yıl
Ram soğutucusu gerçekten gerekli mi?
Yoksa sadece estetik kaygılardan dolayı mı bukadar yaygın? Laptop ramlerinde doğal olarak soğutucu yok ama kapalı ve dar laptop kasasında bile uzun süreli kullanımda kimse bir sorun yaşamıyor. İyi havalanan bir kasada soğutucu kabının ek bir faydası olur mu? Yada hangi durumlarda gerçekten bir işe yarar.
Ç
7 yıl
citizen öldü mü
Arkadaşlar citizen nerelerde?
Ç
7 yıl
Arkadaşım, urgot gibi adamsın, dedi.
Lol oynamıyorum, lol herosuymuş. Şişman gözüküyor şişmanda değilim. Ne demek istedi sizce?
Ç
7 yıl
laptopum yanıyor
Arkadaşlar laptopumun ekranı bozuldu bende laptopu bir monitöre bağladım. Ayrıca ısınma sorunuda vardı lakin laptop olarak kullanırken mecbur katlanıyordum, şimdi ben bu laptopu birkaç ay daha para biriktirene kadar kasa olarak kullanıcam ama ısınma sorunumu çözmek istiyorum. Anakartı çıkartıp desktop fanı mı takmalıyım? Daha kolay bildiğiniz bir yolu var mı?
Ç
7 yıl
Soruları alıyorum. Soruları alayım.
Hayatım boyunca ara ara soru cevapladığım oldu. Genellikle bilgimi paylaşmaktan çekinmiyorum ve imkanım olduğu sürece sorular alarak yaşıyorum. Kesinlikle bunu başkalarından bilgili olduğumu düşünerek yapmıyorum, sadece düşünceleri açma taraftarıyım. Hayatım boyunca sayısız ortamda soruları alarak fikir alışverişi yaptım. Soruları almam konusunda sorularınız varsa alabilirim.
Ç
7 yıl
Arkadaşlar konu nasıl açılıyor
Forumda yeni olduğum için nasıl konu açıldığını tam bilmiyorum, bilen biri anlatabilir mi? Herkes hergün yüzlerce konu açıyor, benimde canım çekiyor. Aklıma birşey geliyor, diyorum hemen bunun konusunu açayım ama konu açmayı bilmediğim aklıma geliyor üzülüyorum. Keşke bende konu açabilsem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.