D

Yüzbaşı
19 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
223 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Statik ip ping ve kopma sorunumu çözer mi?
Merhaba, playstation üzerinden oyun oynarken(eu serverlarda) sürekli dalgalanma yaşıyorum pingim çok yükseliyor ara ara bu yüzden oyundan atıyor. Pc kullanırken genelde tr serverlarda oynuyorum o yüzden çok problem olmuyor ama arada internet gidip geliyor araştırdığım kadarıyla yeni ip tanımlaması oluyor o ara sanırım bu problemleri çözmem lazım. Statik ip ye geçiş yaparsam çözülür mü, bide kurulumu için ekstra cihazlarda veya modem ara yüzünden bir şey yapmam gerekir mi şimdiden teşekkürler.
D
4 yıl
2500-3000 TL BÜTÇEYE BİSİKLET ÖNERİSİ YARDIM
Merhaba, 2500 civarı bütçem var bir bisiklet almak istiyorum, bisikleti hem ormana kampa giderken hem de şehir içinde sürmek için istiyorum, hem şehir içi uzun yol hemde arada toprak zeminde kullanıcam buna uygun önerileriniz marka model yardımcı olursanız cok sevinirim. Özellikle disk fren mi v fren mi tercih etmeliyim, dağ bisikleti mi şehir bisikletimi yardımlarınızı bekliyorum.
D
5 yıl
Satılık Splatoon 2 Çift Hak Satıldı
SATILDI
D
9 yıl
2000-2500 arası 3d smart tv önerisi
merhaba 2000-2500 arası bi smart tv almayı düşünüyorum ama tv den pek anlamam malesef tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
D
9 yıl
Yazılıma giriş yardım
Merhaba ben yeni yeni robot projeleriyle ilgilenmeye başladım ancak başkasının yazdığı kodları kullanıyorum bende 0 dan başlamak istiyorum yol gösterbilcek varmı? Önce algoritma mantığını kavrayıp sonra c öğrenmeye karar sizce başlangıç için doğru bir yolmu değilse önerileriniz nedir? Doğruysa algoritma için kitap tavsiyeniz varmı?
Teşekkürler şimdiden...
D
11 yıl
Kimyam cok kötü ne yapabilirim?
ilkokuldan tutunda suana kqdar kimyam hep kotuydu(11) ne yapabilirim 0 dan baslamam lazim ne tavsiye edersiniz?
D
11 yıl
S4 obb\u0027a dosya atamıyorum yardım.
Arkadaşlar telefona oyun yüklemek için obb klasörüne apk atıcam ama daha atmaya başlamadan yapıştır dediğimde bağlantı noktası koptu cihaz bağlantısı kesilmiş olabilir diyo başka klasöre atabiliyorum ama obb a olmuyo yardım lütfen... şimdiden teşekkürler...
D
11 yıl
s4 acil yardım hafıza uygulama taşıma v.s.
1-arkdaşlar playden inen uygulmayı nerye kaydedeceğini nasıl seçebilirim? direk tel hafızasına yüklüyo ama ben sd carda yüklemesini istiyorum?
2- telefonuma bi türlü oyunları atamadım acaba bi engelmi var?
teşekkürler...
D
11 yıl
Avatarınız için ücretsiz Wolverine pençeleri...
facebook üzerinde redeem cod alabilirsiniz...

https://www.facebook.com/TheWolverineMovie/app_461517660601387
D
11 yıl
S4 ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim...
arkadaşlar telefonu teknosadan alıcam sanırım teknosada paralel ithalat olmaz (!) :D ama ne olur ne olmaz işimi garantiye aliyi diye soriyim dedim? garantisi samsung türkiye garantili dimi?

internetten ve store dan indirdiğimiz uygulamaları sd carda yüklememiz mümkünmü?

telefonu alınca full ekran koruycuyla kaplamyı düşünüyorum ekranda iz bırakırmı? bununla :http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/bodyguardz-samsung-galaxy-s4-ekran-koruyucu-88696852

bide türkiyedikler 4+4 yani 8 çekirdekli model değilmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.