S

Yüzbaşı
12 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Laptop\u0027a Monitör Bağlayınca Kasıyor
Selamlar, Monster Notebook Tulpar v20.3.2 modelini kullanıyorum. Bütün driverlerı güncel öncellikle belirteyim. Daha önceden monitörümü sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ancak şimdi bağladığımda bilgisayar boştayken masaüstünde dahi kasmalar oluyor. Forza Horizon 5'e girdiğimde benchmark ayarlarını açtım ve GPU kullanımı %30 larda. Monitörsüz kullandığımda %80 lerde, hiçbir problem yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Monitor :
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-ed270x-27-240hz-1ms-hdmi-display-adaptive-sync-full-hd-curved-monitor-um-he0ee-x01-pm-HB0000103LRU
Laptop :
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3-2/
S
4 yıl
Yurtdışından Dönüşte Yanımızda Kaç Tane Konsol Getirebiliyoruz?
Merhabalar, yakın bir zamanda kuzenim yurtdışından gelecek. 3 kuzene de Playstation 4 getirmek istiyor. Kutusuz, faturalı ikinci eller. Herhangi bir sorun çıkar mı? Vergi çıkarsa ne kadarlık bir vergisi olur?
S
7 yıl
Nvidia GeForce Experience Güncelleme Hatası
İyi forumlar herkese. Denetim masasını açtıktan sonra güncelleme ekranı geliyor ancak güncellemiyor. Sorunun direkt fotoğrafını atayım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
HDD Bozuldu
İyi forumlar herkese. HDD fiziksel darbe aldı. Bilgisayara taktığımda bipliyordu, internete baktığımda kafa atma sorunu var dediler. İçini açtım biraz kurcaladım ama düzelmedi. Kafa değişimi mümkün müdür, veriler kurtarılabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim.
S
7 yıl
Elektro Gitarın En Alt Teli
Herkese iyi forumlar. Birkaç sorum olacak. İlk soruma geleyim. Elektro gitarı Rocksmith 2014'te çalıyorum. Ancak her şarkının aynı akortu olmadığı için sık sık akort değiştiriyorum. Bu yüzden en az 6-7 defa en alt tel ve 1 kere bir üst tel koptu. Sırf bir tel için takım tel almaktan sıkıldım. En alt telin 6'lı bir paketi var mı?

İkinci soruma gelirsek, en alt teli gevşetirken iki manyetiğin arası taraflarından tel koptu. Bu olay iki farklı gitara da oldu. Sorun nedir sizce?
S
8 yıl
Logitech G510 Satan Bir Yer Var Mı?
Yeni klavye almak istiyorum. Logitech g510 almaya karar verdim ve internette biraz araştırayım dedim ancak hiç bir sitede stokta yok. Bu klavye artık Türkiye'ye getirilmiyor mu yoksa anında stoklar mı tükeniyor?
S
9 yıl
Gitar İçin Tavsiye
Merhabalar. Senelerdir gitar alma istediğim sonunda son bulacak. 1000 liralık bütçem var. Daha çok metal tarzda çalmak istiyorum. Bir tane soru sormak istiyorum. Metal müzik çalmak için gitar pedalına ihtiyaç duyulur mu? Şimdiden teşekkürler
S
9 yıl
Yeni PC\u0027de İnternet Problemi
Öncelikle herkese iyi forumlar. 1 ay önce bir pc topladım. Özellikleri önemli mi bilmiyorum ama yazayım şimdiden.
İşlemci:4690k
Ekran kartı:gtx960
ram:Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2)
anakart: asus z97

internete wi-fi üzerinden bağlanıyorum. eski bilgisayarımda bağlantı adına hiçbir problemim bulunmazken yeni bilgisayarda çok sıkıntı çekiyorum. Kardeşim ethernetle bağlı ve o da hiç bir sorun yaşamıyor.Çoğu zaman sitelere bağlanmıyor, online oyunlara giriş yapamıyorum. sitelere girebildikten 5 dakika sonra yine bağlantı problemi oluşuyor. Kısaca internet erişimim her zaman var ancak bağlantı sürekli kopuk. Yardımlarınızı bekliyorum.
S
9 yıl
HDD\u0027ye Erişilemiyor Hatası
Merhabalar. Bugün yeni bir bilgisayar aldım ve işletim sistemi windows 8. Daha önceden çalışan harici harddiskim bu bilgisayarda çalışmadı. F:\ erişilemiyor. Erişim engellendi hatasını alıyorum. Hata ile ilgili biraz araştırma yaptım ama win 8 ile ilgili bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
S
10 yıl
CSGOLOUNGE Itemlarım Gözükmüyor
Herkese iyi forumlar.Daha önceden bahis oynuyordum ancak yaklaşık 1 aydır itemlarım csgolounge üzerinde gözükmediği için oynayamıyorum.Sorun nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.