T

Teğmen
03 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
113 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
2 ay
Pokemon Taso, Tazo
Merhabalar,

1990 sonları ve 2000 başlarında çocukluk yaşamış bir çok insan bilir pokemon tasolarını. Hobi olarak başladım taso serilerini oluşturmaya ve son bölge serisine kadar olusturmaya devam edeceğim. Tasarımlar illustrator de vektörel olarak oluşturulmuş ve yüksek çözünürlükte çıktı olabileceğiniz şekildedir. İlgisi ve merakı olabilecek arkadaşlar için devianart hesabımı bırakıyorum buraya.

https://www.deviantart.com/tekserkan
T
11 yıl
Garanti Bankası İnternet Şubesi Şifresi Sorunu?
iyi günler arkaşlar.
bugün garantiden vadesiz mevduat hesabı açtım ve internet bankacılığınıda açtırdım.şubedeki yetkili bana internet bankacılığı şifremin tellefonuma geleceğini söyledi.bankadayken şarjım bitmiş olduğu için bakamadım.eve eldiğimde garantiden internet bankacılığı açılmıştır.şifrenizi 4440333 arayarak 3-1 adımlarını tuşlayarak alabilirsiniz gibi bir mesaj gelmiş.bunu garantiyi arayarak uygulamak istedim fakat olmadı.sürekli sesli yönlendirmede bulunan sistem çıkıyor.ensonunda müşteri temsilcisine bağlandım bana kartım olmadan internet bankacılığı şifremi alamayacağım gibi saçma birşey söyledi.oysaki ben iş bankasından hesapaçtırdığımda şifremi hemen almıştım.
internet üzerinden şifre almaya çalıştım müşteri numarasıyla "Girmiş olduğunuz müşteri numarası, bireysel internet şubesi şifre başvurusu için uygun değildir. "
hatası aldım.telefonla garantiyi aradım müşteri numaranız uygun değildir ded.acaba ben nerede yanlış yapıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.şubeyede boşu boşuna gitmek istemiyorum ama şubeye gitsem alabilirmiyim şifremi veya müşteri temsilcisiyle görüşme yaparak.kartım bir hafta içinde çıkacak bu arada.benim internet bankacılığını kullanmam lazım para da yatırdık hesaba şubeden o parayı havale yapmam lazım.

bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olan arkadaşlara.
T
12 yıl
paypal hesabıma kendi paypal hesabınan para aktaracak arkadaş lazım?
iyi günler arkadaşlar.paypal hesabıma 10$ ihtiyacım var.kendi paypal adresinden bana 10 $ gönderen arkadaşa komisyonuyla birlikte neyse kendi banka hesabımdan onun banka hesabına parayı aktaracağım.
güven konusunda sıkıntı yaşayacak arkadaşlara önce ödemeyi ben yaparım sonra siz paypal hesabıma ödeme yaparsınız.
T
12 yıl
fifa 13 key alan lar oyunu erkenden oynayabilmek için baksın.
bu yöntemle giremeyen arkadaşlara daha basit bir yöntem anlattım.

-ilk önce oyunu indirdiyseniz origini kapatın arka plandada çalışmasın.
1.pc tarihini ayın 28 ine at,
2.net bağlantını kes,
3.origin programını aç ve login ol,
4.fifa 13 üzerine gel originden play de, setting ekranı açık kalsın,
5.nete bağlan ve originde offline diye bir uyarı veriri go online de,
6.origin ne te bağlandıktan sonra setting ekranından play de ve tamamdı.

veya

1.oyunu indirdiyseniz origini kapatın.
2.öncehttp://www.origin.com/ie/about girip ülkeyi abd yapın.ayın 28 inde tekrar TÜRKİYE yaparsınız.
3.hotspot shield in free versiyonunu indirinhttp://www.hotspotshield.com/ ve kurun,
4.hotspot shild kısayolundan prg açın ve connec te tıklayın,
5.ardından origini açın, ve fifa 13 play deyin.setting ekranı çıkacak settig ekranından hemen play demeyin setting ekranı açık kalsın.
6.hotspot shield ile connect yapmıştık şimdi disconnect yapalım ve settingden play diyelim oyun açılıyor.muhakkak hotspot tan disconnect diyip programı kapatmayı unutmayın.disconnect demezseniz oyuna girer ama ut ve internet bağlantısı içeren yerler açılmaz.




< Resime gitmek için tıklayın >
T
12 yıl
atx anakart kasa sorunu
esselamü aleyküm arkadaşlar.elimde casper neo kasa var boyutları aşağı yukarı şöyle y:36 g:20 d:40.
kasa resimdeki gibi bu kasaya atx lga155soket ankart takmak istiyorum ve sağlam bir tanede ekran kartı takıcam.bu atx anakart bu kasaya olurmu olursa kasa içi hava sirkülasyonunda sorun olurmu.yeni bir kasa almak istemiyorum bütçe dolayısıyla eğer bu kasa olmazsa uygun ve iyi kalitede bir kasa önerebilirmisiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.