O

Teğmen
03 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
A101 Şok Market Tarzı Mağaza Tavsiye Eder Misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Ben Ankara'da yaşıyorum. A101 veya Şok market tarzı bir yere işe girmeyi düşünüyorum. Daha önce bu mağazalarda çalışmış olanlar tavsiye eder misiniz. Uzun süreli çalışacağım. Çalışma esnasında mola durumu, yemek saati, izin günleri işin zorlukları hk. (Cuma namazı vakitleri kapanıyormuş galiba) bilgi verirseniz iyi olur. Veya başka tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa onları da değerlendireceğim. Şimdiden teşekkürler.
O
8 yıl
AÖF ve Askerlik Hk.
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben Anadolu Ünv. açıköğretim 4. sınıf öğrencisiyim. Bugün posta kutuma askerlikle ilgili böyle bir kağıt geldi. Pek birşey anlamadım. Askerliğimin Tecilli olduğunu sanıyordum. 3. sınıfta bir sıkıntı çıkmadı. Bu sene neden böyle birşey gönderdiler. Ne yapmam lazım? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
PC Açılmıyor Yardım Lazım
Selam arkadaşlar dün akşam kardeşim laptopa format atmaya çalışırken pc yi açılmaz hale getirmiş. Pc yi açma düğmesine bastığımda direkt resimlerde görüldüğü gibi ekranlar geliyor. Bios u açamıyorum. F12 ye deleteye herşeye bastım ama olmuyor. Cd den de başlatmıyor. Bu 3 ekrandan başka birşey gelmiyor. Ne yapmam lazım bu durumda? Markası Acer.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
İkametgah Belgesi Başka Nereden Alınır ?
İşe giriş için ikametgah istiyorlar. Bu belgeyi illa muhtarlıktan mı almamız gerekiyor? E-devletten alınabiliyor mu ? E-devlete baktım da bir şey bulamadım.
O
9 yıl
Günlük 25 TL Kazanabilirsiniz !!! (Ödeme Kanıtlı)
Merhaba arkadaşlar. Bu bir link kısaltma servisidir. Diğer link kısaltma siteleri gibi değil. Kendi bireysel tıklamalarınıza da para ödüyor. Örneğin bir linki kısalttınız. Bu kısalttığınız linke kendiniz akşama kadar tıklayın hepsi para olarak size dönüyor. Tabi bu linki paylaşarak daha çok tıklanmasını da sağlayabilirsiniz. Ben Günlük 5 saat uğraşarak 10 dolar kazanabiliyorum. Tabi bu süre herkesin el çabukluğuna göre değişir. Referansımdan üye olanlara birkaç ipucu vereceğim ve bu sayede dediğim sürede bu kadar kazanç sağlayabileceksiniz. Minimum ödeme 10 dolardır. 10 dolar olduğunda paypal hesabınıza ödeme talep ediyorsunuz.

Kayıt linki:http://gca.sh/user/register?ref=20829


Üye olanlar bana pm atabilirler. Kafanıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.

Bunlarda ödeme kanıtları:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

http://gca.sh/user/register?ref=20829
O
9 yıl
Günlük 25 TL Kazanabilirsiniz...
Merhaba arkadaşlar. Sizlere kolay ve hızlı para kazanmak için bir site önereceğim. Sitenin mantığı link kısalt ve kazan. Ama diğer link kısaltma siteleri gibi değil. Bu sitede kendi tıkladıklarını sayıyor. Yani ne kadar çok tıklarsanız o kadar çok gelir elde edersiniz. Diğer sitelerde linke tıkladığınızda size bir defa kazandırıyor. Geri kalan kazançlarınızı diğer kişilerle paylaşarak kazanırsınız. Bu sitede sabah oturun akşama kadar tıklayın ve kazanın. Sitede en alt limit ödeme 10 dolardır. 10 dolar olunca paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. Referansımdan üye olanlara özel taktikler vereceğim. Bu taktikler olmadan kazancınız çok az olur.

Kayıt linki: http://gca.sh/user/register?ref=17926

Buda ödeme kanıtı:

< Resime gitmek için tıklayın >

http://gca.sh/user/register?ref=17926
O
9 yıl
25 Mbs Hızla Torrent Çok Yavaş
Arkadaşlar superonline 25 mbs hızım var. Bu ay yeni girdi. Hız kotam 75 gb. Ama ben torrentten indirme yaparaken 200-300 kb oluyor arada sonra 1-2 kb oluyor. Normal sitelerden indirme yaparken 3.3 mb lara kadar çıkıyor. Kafayı yiyeceğim. Cod Advanced warfare indireceğim seed de var ama bunu nasıl hızlandıracağım. Kaç saattir uğraşıyorum torrent ince ayar vs. video, resimli anlatım baktım ama sonuç aynı. ( Bi ara 3.5 mb/sn oldu hemen 1-2 kb ta düştü o anda hiç bi ayar değiştirmeden hız değişti hiç bişey anlamadım) Arada bir Ani olarak bariz yükseliş ve düşüş oluyor. Bu işlerden iyi anlayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
O
9 yıl
Buxcashout Sitesi Hakkında
S.a ben buxcashout isimli bir siteye üye oldum ve bana 1 aylık perimium üyelik verdiler. Günlük kazancı çok iyi. Bir reklama tıkladığımda 0.28 Euro veriyor. Ama bir türlü ödeme alamıyorum. Böyle bir uyarı veriyor.

''Payout request refused
Based on your membership and investments, the payout maximum for your account is: €0.00.''

Bu site hakkında bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi ?

http://www.buxcashout.com/?ref=overlord
O
9 yıl
İmacros Kodu Yazmayı İyi Bilen
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Mozilla İmacros kodunu iyi bir şekilde yazmayı bilen biri benimle iletişime geçebilir mi ? Veya cevap yazabilir. Birkaç sorum olacak. Yardımcı olabilecekleri bekliyorum.
O
9 yıl
Ödeme Kanıtlı - Minumum 1 TL Ödemeli Türkçe PTC Sitesi
Merhaba arkadaşlar. Size yeni açılmış olan bir ptc sitesi hakkında bilgi vereceğim. Bende yeni üye oldum. Bu sitede minumum ödeme 1TL. Ödeme kanıtı sitenin forumunda mevcut. Yapılması gereken şey çıkan reklamlara tıklamak.Reklamlar Altın reklam, bronz reklam, mini reklam gibi kategorilere ayrılıyor. Ayrıca Clixsense sitesindeki gibi clixgird e benzer bir oyun var.
Site türkçedir.
Öncelikle üye oluyorsunuz. Kullanıcı adı, şifre, güvenlik sorusu belirliyorsunuz. E-postanızı onaylattıktan sonra giriş yapılıyor. İlk girişte sıkıntı çıkarabilir. Şifremi unuttum diyerek e-postanıza 1. ve 2. şifre gelecektir. Onunla giriş yapın. Ayarlardan şifrenizi istediğiniz şekilde değiştirisiniz. Reklam izleye girip reklamların günün hangi saatinde sıfırlanacağını seçiyorsunuz. Her gün o saatte reklamlar sıfırlanıyor. Site Türkçe olduğu için daha fazla anlatmayacağım.

Refimden üye olana yardımcı olurum.

Referans linkim burada. Buradan üye olursanız çok sevinirim. Sonuçta birşey kaybetmezsiniz -> http://www.tiklavekazan.com/?r=overlord
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.