Y

Teğmen
28 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
6 yıl
Kulak içi kulaklık Tavsiye
Beyler max 50 tl yi geçmeyecek kulak içi kulaklık Tavsiye eder misiniz.
Y
6 yıl
Askerlik işlemlerinden anlayanlar baksın!
Kasım 2019 a kadar tecilim var, fakat e devletten askerlik durum belgesi alırken böyle yazıyor. Saçmalık sonra kaçak durumuna düşürecekler. askerlik: sınıf ve tertibat bekliyor?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
LG G3 Wifi Açılıyor Sorunu
Merhaba iyi günler,
LG G3 D855 ithal ürün garantisi 1 ay önce bitti. Telefon kullanılmadığı halde ısınıyordu geçen günde yeniden başlatmaya başladı. Açtığımda Wifi açılıyor diyor ama wifi gelmiyor. YouTube da izledim bir kaç video kamera soketi yerine kağıt, sünger, alüminyum folyo koyuyorlar düzeliyor bende denedim bir kaç saat kullanıyorum yeniden başlıtıyor ve wifi gidiyor yine 🙂

https://i.hizliresim.com/r2R53m.jpg

Bu sorunlarla baş başa kalan arkadaşlarla yardımcı olabilir mi tamir ettirmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Y
8 yıl
Fibernet Hakkında
Arkadaşar Kayseride yaşıyorum evimin önüne kadar fiber kablo döşendi öyle bir sistem var fakat binaya bir kablo bağlantısı yapılmadı ne yapmam gerekiyor ?Bugün bir kampanya gördüm sınırlı sayıda vodafoneda bir kampanya varmış 50 Mbps internet hızı 70 gb akk ,akk yi geçtikten sonra 16 Mbps düşüyormuş fiyatıda 60 tl .24 Aylık.Ordaki çalışan arkadaşlar sisteme bakıyorlar fiber var diyorlar fakat binada yok nasıl yapacakları hakkında bir bilgim yok .Kablo çekeceklerini hiç sanmıyorum . Benim bildiğim kabloyu Türk Telekom çeker .Bayide ttnet alt yapısını kullanacaklarını söyledi.Kafam iyiyce karıştı .TTnet kapsama haritasından baktım hipernet destekliyor oda 100 Mbps e kadar destekliyormuş o zaman sorun olmaz.Yoksa gidip yarın başvuru yapacağım.İyi Forumlar.
Y
8 yıl
LG G2 Rom
Arkadaslar telefon durduk yere imeı 0 sorunu verdi bende stock rom kurmaya calıstım ondan sonra critical Error diye bir hata aldım.Az cok araştırdım LgFlashTool İle gerekli romları indirdim kurmaya calıstım com41 falan hepsini yaptım.Yinede hatayla karsılaştım.Yardım edebilecek arkadas var mı teamdan falan çok makbule geçer .Şimdiden teşekkür ederim.



< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
8 yıl
LG G2
Y
9 yıl
Sakal kesme makinesi öneri
Arkadaşlar bütcem Max 100 tl philips Braun remigton güzel ürünleri var ama kararsız kaldım, sakallarım gür ve sık güzel şekil verebileceğim bir makine arıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Y
9 yıl
LG 49UB850V vs Philips 49pus7909 ?
Arkadaslar bu iki tv arasında kaldım bütcem 3000 tl civarı siz hangisinizi tavsiye edersiniz ?Bu fiyata alınabilecek en iyi tv arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Y
10 yıl
11.sınıf anadolu öğretmenden lisesinden Anadolu lisesine Geçiş
Merhaba Arkadaslar benim kız kardesim 11.sınıf anadolu öğretmen lisesinde okuyor( simdi adını değiştirdiler Anadolu oldu) gecenlerde acıklama yaptılar puan şartı kalktı ve istediği okula geçiş yapabilecek kontenjan olması halinde dediler.

Başvuru yapmayı denedik sistem kabul etmiyor diyorlar okula puan ve kontenjanı tutuyor.

Benim öğrenmek istediğim anadolu öğretmen lisesinden Anadolu lisesine geçiş oluyor mu ?

Şimdiden teşekküler
Y
10 yıl
Aliexpress 10$ İndirim kuponu
Merhaba arkadaşlar 10 $ dolara önerebileceğinizi neler var
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.