M

Yüzbaşı
28 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 ay
İnternet Yavaşlığı
Merhabalar türk telekomdan 1000 mbps internet alıyorum şu an için sadece macbook pro cihazına 200 geliyor, diğer windows laptopa 15-20 mbps civarı geliyor bazen gidiyor, telefona 50 mbps falan geliyor her neyse ben bunu ilettim ilgilenecekler ama asıl problem ilginç bir şekilde windows laptopa'a 15-20 mbps gelmesi. Yani bu kadar fark eden ne olabilir neyi yapmam gerekli?
M
3 yıl
Psn Arkadaş Arıyorum
Selamlar dostlar ps5'imi yeni kaptım psn'de hiç arkadaş yok. Ps5 veya PS4 olan arkadaşlar eklerse çok sevinirim. Veya ps5'e özel topluluk vs var mı ?

Id: Mr_Slayer07
M
4 yıl
Laptop şarj sorunu
Laptop Asus rog serisinden, 2 saate kader hiç birşeyi yoktu ofisten eve geçtim şarjı taktım bir gidip bir gelmeye başladı. İşin ilginç tarafı ise uyku modunda sorunsuz şarj olması. Aklıma Windows kaynaklı gibi geliyor ama tam anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
M
5 yıl
Şu müziği bulabilecek bir babayiğit yok mu ?
https://www.youtube.com/watch?v=IIFd8NPCj-E Şu video'da olan müziği bulabilecek birisi yok mu ya ? 10 kere shazamlattım, interstellar müziğide değil.
M
5 yıl
PC\u0027de oyunlarda siyah ekran ve açılmama sorunu
Selamlar dostlar daha 2 gün öncesinde bir problem yoktu bir restart attım pc'ye ondan sonra özellikle hiçbir oyun açılmıyor sadece siyah ekran. Diğer uygulamalarda bir problem yok.

Sistem Özellikleri

Ekran Kartı: 1050ti
İşlemci: 7.nesil i7
Ram: 16gb
Ssd ve hdd:128 gb ve 1 tb
M
6 yıl
Markette Önüne Geçtiğim Adama Yaptığım Saygısızlık
Dostlar geçen gün carrefoursa ya gittik cehennemde bi kaç eksik vardı alacaktık arkadaşlarla. Bitirdik alışverişi geçtik kasaya, önümde bi eleman bekliyordu banyo terliğine benziyor birde. Benim elimde az birşey vardı ama arkadaş bir araba almıştı. Elimde 2 çikolata bi meyve suyu vardı. Elemana dedimki, müsadenle şunları alayım 3 şey zaten seninki bi sepet dedim. Bu elemanda tamam dedi. Sonra çakallık yapıp, arkadaki arkadaşıma bağırdım bir araba dolusu ürün almıştık. Hepsini koymaya başladık filan.. Ne yapıyon kardeş hani 2 şey alacaktın dedi bu. Ben tabi yüzüne bile bakmadım. Aloo baksana diyince bu sanki ölecen 2 dk bekle dedim ama tepem atmıştı.

Bu elemanda sinirlenip arkaya savurdu beni ve yana attı. Arkada zebaniye dönüşüp, arabasını kafasına fırlattım(nasıl yaptım bende bilmiyorum) Öyle bir fanteziki, abur cuburlardan oluşan bi zindandana koyduk bunu. Aptallık yapıp yer vermeseymiş. Tabiki canından bezdiricez. Terbesiz benden önce konu açmış bide.
https://forum.donanimhaber.com/markette-onume-gecen-adamin-yaptigi-saygisizlik--134684599
M
6 yıl
İnternet Sitesi yaptırmak istiyorsanız buyrunuz
Profesyonel olarak, işiniz veya projeniz için web sitesi yapılır. Uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti garantisi veriyorum. İlgilenen olursa daha önce yaptığım işleri mesaj yoluyla iletirim. Herkese iyi forumlar.
M
6 yıl
Monitör görüntü net değil
31.5" Asus VA327H Bir monitörüm var yeni aldım, yine asus rog laptopa hdmi ile bağladım 2 ekranlı kullanıyorum ancak monitördeki görüntü tam net değil özellikle yazılar bir buğulu gibi. Neden böyle yardım edebilecek var mı ?

EDİT: AYARLARI BİRAZ KURCALADIM SHARPNESS YÜZÜNDENMİŞ
M
6 yıl
\"Şu an Düşünmüyoruz\" yanıtı ?
Web tasarım işleriyle uğraşıyorum Face'de gördüğüm internet sitesi olmayan işletmelere yazıyorum %90'ı "şu an düşünmüyoruz" yanıtı veriyor. Sizce neden ? Bunun önüne nasıl geçebilirim ?
M
6 yıl
Taksici UBER Şöförünü Bıçakladı !
Bu soysuz taksicilere bir dur demek lazım artık. Adamlar Gangster gibi geziyor ortalıkta yahu.

< Resime gitmek için tıklayın >

"İstanbul Fatih'te tartıştığı servis şoförünü Uber şöförü zanneden taksici, şoförü bıçakladı. Kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan sürücü hastaneye kaldırılırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü, saat 13.30 sıralarında Fatih Kemalpaşa Mahallesi Yeşiltulumba Sokak'ta meydana yeldi. İddiaya göre, servis sürücüsü Mustafa Aydınoğlu (55), sokak üzerindeki otele hacı kafilesi indirirken, yol bir süre trafiğe kapandı. O sırada sokak üzerinde seyir eden taksi sürücüsü, servis sürücüsünü Uberci zannederek, küfür etmeye başladı.

Küfürler karşısında sinirlenen servis sürücüsü Aydınoğlu ise aracından inerek, konuşmak için taksi şoförünün yanına gitti. Servis şoförünün yanına gelmesine sinirlenen taksi sürücüsü de aracından inerek, servis şoförü Aydınoğlu’na bıçakla saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Aydınoğlu, sağlık ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren taksi sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Yaşanan saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. "

Kaynak: Milliyet /http://www.milliyet.com.tr/taksici-uberci-zannettigi-soforu-gundem-2661992/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.