ı

Teğmen
26 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
ı
9 yıl
Zenfone 2 ekran parlalığı sorunu
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce teelfonumun iç ve dış ekranını değiştirttim ancak şu an ekran parlaklılığı çok düşük seviyede ve renkler canlı değil. Neyden kaynaklanıyor olabilir, geri götürmeli miyim? (kaçırdığım bir nokta var mıdır düzeltebileceğim) şimdiden teşekkürler.
ı
10 yıl
İzmir dershane tavsiyesi
İyi forumlar arkadaşlar,
Kardeşim su an izmirin iyi liselerinden birinde 11. Sınıf öğrencisi. Seneye için izmirde önerebileceğiniz bir dershane var mıdır? İlk seçeneğimiz olmayacak ama temel liselerden de su iyi bir seçenek olur diyebileceğiniz bir liseyi önerebilirsiniz.
ı
10 yıl
Faturasizdan Faturaliya Geçiş
Faturasızdan faturaliya geçiş yapmak istiyorum ancak hattımda liralar var. Bu liralar ne olacak bilgisi olan var mı?
ı
10 yıl
Toshiba notebook 200tl hediye çeki
Hepsiburada 200tl hediye çeki var arkadaşlar. makul bi fiyata veriyorum isteyen olursa
ı
11 yıl
zengine 2 32gb Sorun- yardim
Arkadaşlar merhaba. Telefonu yeni aldım 32gblik modeli. Güncelleştirmeleri yaptıktan sonra "malesef zenui durduruldu" ve "malesef temalar durduruldu" hatası alıyorum sürekli.
Bir de wifidan internete giremiyorum 2 farklı modemden denedim olmadı.
Ne yapabilirim?
ı
11 yıl
PUANLAR FARKLI
Sınav sonucumdaki puanla yerlestirme sonucunda yazan puanım aynı degil. yaklasık 0.200 fark var.
bu neyden kaynaklanıyor bilen var mı?
ı
11 yıl
ODTÜ KAYIT
gençler kayıt kılavuzunu okudum da aklıma bişey takıldı.
biz kayıtları sadece internet üzerinden mi yapabiliyoruz? 3-7 ağustos arasında okula gidip kayıt yaptıramıyor muyuz?

http://oidb.metu.edu.tr/2015-2016-kayit-kilavuzu#baslik3
ı
11 yıl
asd
as
ı
11 yıl
T
M
ı
11 yıl
Uçak bagaj hakkı
Pegasusla iç hatlarda yolculuk yapıcaz. 2 kişiyiz. Tek bir valiz 30 kg yapabilir miyiz yoksa ayrı ayrı 15er kg yapmak zorunda mıyız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.