M

Teğmen
24 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Ekrem İmamoğlu\u0027nun Dağıttığı Kitabda Skandal üstüne SKANDAL! Dar ağaçlı Apo\u0027lu kitap!
CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları siyasete alet ettiği kitapla ilgili yeni skandallar ortaya çıktı. Gazeteci Süleyman Özışık, İmamoğlu'nun bu kitabı 2017 yılında Beylikdüzü Belediyesi'ndeyken bastırdığını ama valiliğin izin vermediği için bunu dağıtamadığını, şimdi İBB'nin logosunu basarak aynı dergiyi öğrencilere dağıttığını söyledi.

Kitabın içeriği tam bir SKANDAL... Dar ağacından Aleviliği farklı bir din olarak yani İslam dışı bir din olarak gösteren resimlere kadar tam bir fiyasko..


Skandal sonrası İmamoğlu hakkında ilk suç duyurusu yapılıyor! 'Akıllara ziyan bir şey bu'
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, CHP'li Ekrem İmamoğlu tarafından 23 Nisan'da çocuklara dağıtılan kitapçıkta imam, papaz, alevi dedesi ve hahamın yer aldığı görüntüyle ilgili İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/skandal-sonrasi-imamoglu-hakkinda-ilk-suc-duyurusu-yapiliyor-akillara-ziyan-bir-sey-bu-1203447.html


Videoyu izlemek için tıklayınız
M
4 yıl
Kuruluş Osman Yeni Bölüm/ 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak
Bu dizilere ara mı verildi virüsten dolayı.

kuruluş osman dizisi ne zaman yayınlanacak 18. bölüm? Bilen var mı?

Neyseki buldum tamam yayınlanıyomuş. Biraz acele etmişim konu açarken:)

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
4 yıl
Online Ders Anlatma Programı Zoom Nasıl Kullanılır? Cevabı Burada - öğrenci ve öğretmenler için
Sa arkadaşlar malum uzaktan eğitm sürecinde bir kısım öğretmenler öğrencileriyle online ders yapmaya başladı.

bu konuda en çok kullanılan program ise zoom meeting adlı program. Liselerde genellikle müdürler bu konuda öğretmenlerin çalışma yapmasını ister oldu. O yüzden gerek öğrenci gerekse öğrenciler sanırım bir müddet sonra online derse başlayacaklar. eba bu konuda yeterli olamayabilir diye düşünerek bu konuyu açtım.

zoom Programının kurulumu ve kullanımını aşağıdaki video anlatmakta.

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
5 yıl
Megane 2 mi Megane 3 mü? KIYASLAMA? Hangisi Daha iyi?
Arkadaşlar megane 2 yi az bir süre kullandım. Megane 3 ü ise neredeyse kullanmış değilim.

Megane 2 ve Megane 3 ü kıyaslar mısınız?


Kasa ağırlıkları hemen hemen aynı mı?

Ataklığı, yakıtı, sağlamlığı ve konforu? (Tabi ki aynı paketler kıyaslanacak)


Her ikisini de kullanmış olan arkadaşlarımız bu konuda bizi bilgilendirirse çok sevinirim.
M
5 yıl
Klasörleri Yan Yana Açmak istiyorum YARDIM Lütfen.
Arkadaşlar birden fazla klasör açınca yan yana görünüyordu ya burada üst üste gelmiş. Bunu nasıl yaparız ben klasör seçeneklerine baktım ama bulamadım. Format öncesi yan yana idi hep öyle alışmışım format sonrası böyle üst üste oldu.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
İşgalci İNGİLİZLERDEN SEÇMENE EMİR: ERDOĞAN\u0027I KOVUN!
İNGİLİZ GUARDİAN EMİR VERİYOR:

EY SEÇMENLER BİRİNCİ VAZİFENİZ ERDOĞAN'I KOVMAKTIR!

Gezi ile gönderemedik, 17-25 aralık işini fetöye havale ettik beceremediler, 15 temmuz yaptık yine olmadı. Tek seçenek kaldı seçmenle gönderelim. Seçmen bizim darbeyle yapamadığımızı sen sandıkta yap diyor ELİn İNGİLİZİ.

MISIRDA KANLI BİR KATLİAM SONRASI ORDU DARBESİ ile İKTİDARA GELEN SİSİ onlara göre diktatör değil... Kral Selman çok demokrat neden çünkü İngiltere nin ABD nin her dediğini yapıyor. Ama zırt pırt seçimlere giren tek dayanağı halkın sevgisi ve desteği olan ERDOĞAN KOVULMALI!

ERDOĞAN diktatör.. EE dünya 5 ten büyük dersen, ABD Uşağı fetöyü bir terör örgütü olarak ilan edersen, güneyde terör koridoruna afrinden fırat kalkanından yetmedi menbiçten girer bir diğer ABD uşağı pkk nın anasını ağlatır bir de kandile operasyon yaparsan adamlar seni nasıl sevsin.


< Resime gitmek için tıklayın >


HABER LİNKİ:https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-44575503
M
6 yıl
CHP\u0027li ADAY: Ramazan Bayramını Atatürk Hediye Etmiştir:))
CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Sibel Yeşildal, bayramlaşma töreninde Ramazan Bayramı'nı Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiğini ifade etti.

Dileyenler için haber linki koyabiliriz. Videosu da var..

Memleketi yönetmeye aday biri.. Bir hristiyan bile İslam konusunda bu kadar cahil olamaz herhalde.


Kurban bayramını da İsmet İnönü mü hediye etti acaba?
M
6 yıl
Kitap mı internet mi? Hangisi daha çok geliştirir?
A) Bireyin kendisini geliştirmesinde kitap ve süreli yayınlar okuma daha önemlidir.

B) Bireyin kendisini geliştirmesinde internet ve sosyal medya bağlamında edindiği bilgiler daha önemlidir



Arkadaşlar sizlerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum. Sizce hangisi? Herkes fikir belirtirse sevinirim.

Özellikle gerekçesiyle birlikte görüş belirtirseniz çok sevinirim.

Mesela : Kitap okumak elbette kendini geliştirmede daha etkilidir çünkü kitaplar kişinin oraya odaklanmasına sebep olur ve oradaki bilgiler daha güvenilirdir kişi kitap okumakla elde ettiği bilgileri daha iyi hatırlar gibi....

Veya internet ve sosyal medyadan elde edilen bilgiler.. Çünkü internette kişi sıkılmadan bilgi edineceği için bilgi edinmekte ve kendini geliştirmekte zorlanmayacaktır gibi...

katılım gösteren herkese teşekkürler.
M
6 yıl
Reis\u0027ten A.Gül\u0027e KHK Tepkisi: Sen nasıl Bay Kemal\u0027in Kayığına Binersin!
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN khk ile ilgili çıkışından dolayı Abdullah Gül'e tepki verdi ve Böyle dava arkadaşlığı mı olur? Sen nasıl Bay Kemal'in kayığına binersin diye sitem etti.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu arada müzmin ERDOĞAN Muhalifleri içerisinde şu yorumu yapacaklar olacaktır:

Arkadaş ERDOĞAN yol arkadaşları ile takıştığında hep karşıdakiler mi haksız oluyor? %50 lik kitle neden hemen ERDOĞAN'dan yana tavır alıyor. Sonra da bu kitleyi eleştirince zorlarına gidiyor..

Bu eleştiriyi yapacak olan arkadaşlara cevabım şudur:

ERDOĞAN'a pkk sından, fetösüne, dhkpc sinden ABD sine kim karşı çıkarsa çıksın onların yanında yer almak hemen onları HAKLI bulmak çok özgürce bir düşünce oluyor da ERDOĞAN'ın yanında olmak mı körü körüne peşinden gitmek oluyor:)

Şunu unutmayın: İslam ve Türkiye düşmanları ERDOĞAN ile kim takışırsa hemen ERDOĞAN'In karşısında onu destekliyor. Mesela SÖZCÜsü FEtö MEDYASI PKK gazeteleri vs. hepsi yarın ABdullah GÜL'den yana olacaktır..

Bu yukarıda saydığım şebekenin BİR ŞAHSI desteklemesi bizim o ŞAHSIN ERDOĞAN'a karşı HAKSIZ Olduğu konusunda ikna olmamız için yetiyor da artıyor:)

Bir başka husus: Bu davada A.GÜL'ünden A.Davutoğlu'na, Bülent Arınç'ından bilme kimine kadar hepsi ERDOĞAN'ın yanında durduğu için kıymetliydi. Yoksa bizatihi kıymetleri yoktu ki.. ÖRnek: Abdullatif ŞENER...
Tesbihin imamesi yanında diğer boncuklar ne ise ERDOĞAN'In yanında diğerlierinin de kıymeti odur. Tesbihin imamesi kopunca bütün boncuklar dağılır. O yüzden biz imameyi koruruz. İmame ERDOĞAN'dır. Tesbih ise ülkedir.

Peki ERDOĞAN hiç mi yolunu şaşırmaz. Duamız inşallah şaşırmaz yönündedir... ANcak neticede o da bir insan Allah korusun yolunu şaşırabilir bunu da kriteri bellidir:
Ne zaman fetö medyası, Sözcü, Cumhuriyet, Pkk medyası hep birlikte ERDOĞAN'ı baş tacı eder o zaman ERDOĞAN artık Eski ERDOĞAN olmaktan çıkmış demektir...
M
7 yıl
Cumhurbaşkanımız Noktayı KOYDU: Racon Kesilecekse Ben Keserim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi adına konuşan köşe yazarlarına ve sosyal medyada atıp tutanlara ayar verdi!


Videoyu izlemek için tıklayınız


Erdoğan üzerinden köşelerinden tehdit savuran yazarlara tepki gösteren Cumhurbaşkanı, Racon kesilecekse tek ben keserim. diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi.

Bazı köşe yazarlarının kendisi adına herkese ayar vermeye kalktığını gördüğünü söyleyen Erdoğan, kendisinin buna ihtiyaç duymadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı, Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli. dedi.

ŞAHSIM ADINA RACON KESEN KÖŞE YAZARLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Zaman zaman kamuoyunda, medyada, partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz. Genellikle sosyal medya hesapları veya kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda, birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor. Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum; benim, milletimle, partimle paylaşacağım bir düşüncem, bir teklifim, bir hissiyatım varsa, bunun yolları bellidir

RACONU BİZZAT KENDİM KESERİM

Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli.

Kongre sürecimizde gerçekleştireceğimiz bu değişim asla bir tasfiye değildir. Bizim siyaset terbiyemizde vefa çok önemlidir. Ülkesine, şehrine, partisine hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızın emeğini, gayretini, fedakarlığını unutmadık, unutmayacağız. Kendisi yolunu şaşırıp başka mecralara yönelmediği sürece her arkadaşımızın bizim gönlümüzde ve yanı başımızda yeri vardır.

BATI'YLA NE KONUŞMAMIZ GEREKİYORSA..

Parti teşkilatlarımızda yaptığımız toplantılarda, tüm milletimizin gözü önünde konuşuyor, tartışıyor, mesajlarımızı ifade ediyoruz. Aynı şekilde dünya ve ülke meseleleriyle ilgili konularda da gerektiği her durumda görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Batı'yla ne konuşmamız gerekiyorsa kapıların arkasında değil, milletin önünde, dünyanın önünde konuşuyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.