A

Teğmen
18 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 ay
Satılık Gold
Yeni çıkan expansionu alacağım için boşta duran goldlarımın bir kısmını satmaya karar verdim. 1500 gold(raw) 900 tl fiyat arkadaşlar.
A
geçen yıl
Satılık Acc.
silinebilir.
A
geçen yıl
telefon önerisi lazım
şu an yurtdışındayım. iphone 14 pro almayı düşünüyorum.ipad dışında apple bir cihaz kullanmadım. emektar telefonum sony z2 artık beni değiştir diyor :)

beklentilerim;
*kamerayla işim olmaz fotograf çekmeyi pek sevmem.
*müzik performansı iyi olmalı (daha çok kulaklıkla dinliyorum dolayısıyla güncel codec vs desteği sağlam olmalı.son model kulaklıklarla uyum içinde çalışmalı.zorluk çıkarmamalı.)
*telefonda kasma olmamalı akıcı olmalı.
*beni 6-7 sene götürmeli. z2 yi 2016 da almıştım.halen fena değil.sony bizim pazardan çekilmeseydi yeniden sony alırdım sanırım.
*telefon fiziksel olarak sağlam olmalı.
*insani boyutlarda olmalı.spora giderken yanımda taşıyabileyim rahatlıkla.

Bu beklentilerimi karşılayacak minimum fiyatlı telefon hangisidir? 14 pro alsam abartmış mı olurum? Şimdiden teşekkürler.
A
2 yıl
Mobil modem ayarlarındaki Dial Code tam olarak nedir?
https://www.mehmeteminsoylu.com/3g-modem-sim-kilidi-kirma/ burada anlatıldığı şekilde modemi kırdım ve istediğim hattı kullanabiliyorum şu anda. Bu anlatılan kısımda en altta yer alan dial numarası''çevrilecek numara'' açıklaması türkiye için *99# . Bu numara nereden geliyor arkadaşlar. Bilen varmı acaba?
A
3 yıl
Vodafone Netten Kablonete geçmeli miyim?
2-3 aydır kablonet altyapısı ile vodafone net 35mb internet kullanıyorum. İnternet sık sık kopuyor ve oyun vs hayal zaten. Bir sorun olduğunda teknik hizmet filan hikaye gelen giden yok. Geçen ay kablonet temsilcileri mahalleye gelip görüştüler. İşte bize geçin taahüdünüzü karşılayalım diye. Kablonete geçersem hizmet kalitem iyileşir mi? Yoksa teknik servisi dahi göremediğim sisteme devammı?(sonuçta vodafone a teknik servis hizmetini kablonet sağlıyor.) Ne yapayım arkadaşlar sizce?
A
3 yıl
Vodafone Net Statik İp Soygunu
Statik ip ücretleri daha 1-2 ay öncesinde 5 lira iken şu an 30 lira olmuş. Bu nasıl bir soygundur böyle? Bir de enflasyon yüzde 15 diyorlar...
A
3 yıl
Yarım saatte bir internet kesiliyor.
2 gündür kablonet altyapısı üzerinden vodafone internet kullanıyorum. Her yarım saatte bir internet 10-20 saniyeliğine gidip geliyor. Bunu yaparken D/S ışığı yanıp sönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Özellikle oyun oynarken raidin ortasında gidiyor olması interneti bildiğin çöpe çeviriyor.Eski emektar adsl de lag olsada ara sıra hiç böyle kopma yapmıyordu..Modem netmaster İnfinity.
A
4 yıl
altyapı
birkaç gün önce binaya kutuyu koydular.gelin bağlayındediğimde altyapı henüz görünmüyor diyorlar.diğer operatörlerden sorguladığımda fiber görünüyor.benzer olayı yaşayan var mı? kaç günde açılır bu altyapı kablonette?
A
8 yıl
n61jq elektrik almıyor
Arkadaşlar geçen gün hiçbirşey olmadığı halde bilgisayarım elektrik almamaya başladı.Detaylar şöyle; laptop bataryadayken ve prize bağlı durumdayken çalışıyor batarya doluyor gösteriyor ama boşalıyor(laptop üzerindeki dolum ledi yanıyor.) ayarlardan performansı yükselttiğimde aniden kapanabiliyor. bataryadayken normal çalışıyor.Bataryayı söktüğümde sadece prize bağladığımda pc çalışmıyor(led de yanmıyor.).Ben ilk olarak dc power jackte bir problem olduğunu düşündüm ve laptopu dissembly ettikten sonra power jacki alıp bir elektronikçiye götürüp multimetreyle kontrol ettirdim.Power jackte bir sorun yok.Bu arada adaptördede bir sorun yok girişleri aynı olan farklı bir laptopta denedim.Sizce sorun ne olabilir arkadaşlar kafayı yiyeceğim
A
9 yıl
gaming mause tavsiye lazım
şu an logitech g500 kullanıyorum kendisinden kablosu dışında çok memnunum g500 büyüklügünde kablosuz mause tavsiyesi verebilir misiniz arkadaşlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.