T

Yarbay
18 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Paribuya giriş yapamıyorum
11.000 lira içerde kaldı giriş yapamıyorum.aynı durumu yaşayan varmı
T
5 yıl
Dolandırıldım!!Sahibinden.com
*TR81 0006 7010 0000 0057 9695 26*
*Nezir Muftioğlu*
*Yapıkredi*

Sahibinden ilaninda 1400 tl ye ps4 pro satiliyordu watsaptan bana arkalı önlü kimliğini atınca inanıp eftyi gonderdim. Cumartesi beni engelledi.bende karakola gidip şikayette bulundum haftaya savcılıkla görüşmem var.Yapi kredi bankasi hariç enpara ve finansbank yardımcı oldu. Yapikredinin maaş müşterisi olmama rağmen hiç yanımda olmadı.somut bir adım atmadı.Para giriş çıkışı fazla olan hesaplar incelenir bloke konur ama yapmadılar ben dilekçe verecekmişim şubeye gidip.Salı gününe kadar kimlerin daha paraları bu şerefsizlere gidecek belli değil.Yapi kredinin bu olaydaki pasifliği aymazligi beni delirtti.Yulardaki iban ve kişi dolandırıcıdır.Telefonunuda paylaşıyorum şerefsizin kimlikte sahte olabilir telefon zaten başkasının adına çıktı

0553 674 27 84

*TR81 0006 7010 0000 0057 9695 26*
*Nezir Muftioğlu*
*Yapıkredi*

Siz siz olun 300-500 daha ucuz diye bu dolandırıcılara paranızı kaptırmayın
T
5 yıl
mynet\u0027in ahlaksız haberi
https://www.mynet.com/doktorlar-uyardi-lutfen-bu-urunleri-vajinaniza-sokmayin-190101135732

şikayet ettim, sizde edin birde doktorlar uyardı diye başlık atmış onun arkasına sığınıyor bu ahlaksızın haberlerinin çoğu böyle.

hala gereken yapılmadı.
T
5 yıl
Z390 MSI tomahawk uyumlu ram yardım lütfen!
Uyumlu ram bulamadım. ram sayfalarina bakıyorum.kodlarini msi anakart sayfasina giriyorum listede yok ama ram resmi sayfalarında desteklediği yaziyor herhangi bir ram alsam calismayacakmi şimdi?

MSI Z390 TOMAHAWK
T
6 yıl
TR PSN PLUS REZALET
3 ay bedava Netflix üyeliğim.nerede? 15 gun olacak nerdeyse.Ariyorum yakinda gelir diyorlar.mailime ne gelen var ne giden aynı sorunu yasayan var mi?
T
7 yıl
Asus rx480 8 gb Oc Farkli renkli donma Sorunu
Bilgisayar iki kere gitti geldi servise fakat serviste sorun yok ben hdmidan tvye bagladim rastgele surelerde yada oyun acildiginda farkli renklerde crash oluyor pc ve kitleniyor reset atmak zorumda kaliyorum.Aldigimdan beri hicbir oyunu oynayamadim.Ekran karti yuke bindiginde yada hatta masaustunde bile tek renkli donmalar yasatiyor.Hard reset atmak zorunda kaliyor.Sistemde tum parcalar sifir ve ebrardan aldim toplama pc. İnternette arastirma yaptim.amd surumu dusurmeden druverlari yuklemeden vs. Cogu kiside ise yaramamis sizce sorun neyden kaynaklaniuor olabilir.
T
7 yıl
DOLANDIRILDIM!ÇOK ÖNEMLİ
4 gün önceSahibinden.comda bir satıcıdan alt hesap kullanılarak yapılan sahte isim ve il isimleriyle cep tel için 1.400 havale yaptım.Xiaomi mi5s 128gb cep tel göndermedi, adresi vermediğim halde kargoya verdim dedi.Takip no gelmedi sistem arıza vermiş dedi vs.Oyaladı ve sonuçta engelledi telefonumu bunlar bir şebeke başkalarınıda dolandırmışlar.Hesabın gerçek sahibide söyledi

SAHTE KARTVİZİT

SAHTE KARTVİZİT BASMIŞLAR GERÇEK GSM İLETİŞİMİN BU KONUYLA İLGİSİ YOKTUR!

Telefonlar hala açık.Aramızda polis arkadaşlar varsa gereğini yapar savcılığa gidip tüm dökümlerle suç duyurusunda bulundum. Bu kartviziti ifşa edilsin yakalansın şerefsizler.
Bu itler yüzünden eksi hesaptan geçineceğim bu ay
T
7 yıl
Kablonet ve PS4
100mbit tarife de yapsam 50 mbit tarifede yapsam saniyede 3 mb indirme yapıyor, superonline fiber interneti olan saniyede 15 mb indirme yapıyor bunun bir çözümü varmıdır? testlerdede 100 mbit tarifemde olsa 60 50 40 gösteriyor.Fibernette 100 ün üzerine de çıkıyor, port açsam faydası olurmu.
T
8 yıl
Bu hesaplar kimin?
T
8 yıl
LG 32LF650V Bu TV hakkında düşünceleriniz
HD ready SamSung Tvmi değiştirme vakti geldi, oyun odaklı kullanacağım.Bu Tv'yi gözüme kestirdim. samsung j6370 düşünmüştüm ama kavis gözüme hoş gelmedi vazgeçtim

Özellikler böyle. LG'lerin oyun performansı düşükmüş input lag'ı yüksekmiş.Bu tv'de durum nedir.Yardımcı olur musunuz?

TIKLAYIN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.