L

Binbaşı
16 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
1034 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 ay
İzmir urla Bosch bayi tavisyesi
Merhabalar, izmir urla civarı beyaz eşya(buzdolabı, bulaşık, çamaşır, kurutma) makinesi almayı düşünüyoruz. Tavsiye edebileceğiniz bayi var mıdır? Bulaşıktan emin değiliz ancak diğerlerini serie 8 düşünüyoruz.

Örnek modeller:
Buzdolabı: KGP86AIC0N
çamaşır: WGB254AXTR
kurutma: WQB245AXTR
L
geçen yıl
Kasko fiyat farkı
Merhabalar,

Bariyerlere sürten aracımın tamirini kasko üzerinden yaptırdım. Servis anlaşmalı değildi. Kaskodan bana 11850₺ yattı. Ancak 5664’e mesaj attığımda 20546₺ ve edevletten baktığımda 22111₺ gözüküyor. Aradaki fiyat farkı normal mi? Aracın farı ve kapı kolu değişti. Acaba onlardan dolayı mı fark?
L
3 yıl
5 Şubat Boğaziçi Hocalarının Protestosu ve Basın Açıklaması
https://www.instagram.com/tv/CK6BYrMDrxS/?utm_source=ig_web_copy_link


Bu linkten ulaşabilirsiniz. Yarım saatlik rektörlüğe sırt dönme eyleminden sonra açıklamalar var. Öğrencilerin akademisyenlerin azınlık olduğunu düşünenler bir baksın. Boğaziçi hepimizin savunması gereken bir değer.
< Resime gitmek için tıklayın >


https://twitter.com/say_cem/status/1357647093515644935
L
3 yıl
Tekrar bağlantı sorunu
Merhabalar,

Gigafiber'e geçtikten sonra bağlantımla ilgili ufak bir sıkıntı yaşamaya başladım. Herhangi bir şekilde internet bağlantım kesilirse(Temassızlık veya güç/elektrik kesintisi) modem tekrar internete bağlanamıyor. İnternet ışığı kırmızı yanıyor. Anladığım kadarı ile tekrardan ip adresi alamıyor. Çok sık karşılaştığım bir durum olmadığı için o kadar büyük bir sıkıntı değil.

Şu durumlardan dolayı sıkıntı:
  • Fiber kablo düzgün takılmadığı için en ufak bir şekilde gpon cihazını hareket ettirdiğimde bağlantı kesiliyor.
  • Bağlantımın yenilenmesi için destek kaydı açmam gerekiyor. Gün içinde oldukça hızlı bir şekilde düzeltiliyor fakat gece olduğunda sabaha kadar beklemek gerekiyor. Bir destek kaydımda müşteri temsilcisi de yardımcı olabilir dedi. Bazı müşteri temsilcileri bağlantımı yeniliyor. Bazıları ise teknik konularda destek veremiyoruz sadece arıza kaydı açabiliriz diyor.

Modemdeki temassızlık sıkıntısının kaynağı belli sonuçta. Ya ekip gelecek bakacak, ya da kendim düzgün bir şekilde takılmasını sağlayacağım.

Fakat bağlantı yenilenmeme sıkıntısına nasıl bir çözüm olabilir? turknet'ten gelen tek çözüm her bağlantı kesildiğinde turknet'ten bağlantı yeniletmem. Bu da biraz canımı sıkıyor tabi.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
Laptop Ram yükseltme tavsiye
Merhabalar,

Arkadaşımın Lenovo 310-15ISK - Type 80SM Laptopuna ram ve ssd takviyesi yapmak istiyoruz. 4gb ddr4 2133 mhz ram anakarta gömülü. 2400 mhz ram alsak bir sıkıntı çıkartır mı? Kesinlikle dikkat etmemiz gereken şeyler neler? 2133mhz ram piyasada çok yok sanırım, 2400mhz ram'lerden bile pahalı olabiliyor.
L
3 yıl
Fibere geçiş
Merhabalar,

Yaklaşık iki hafta önce Türknet aboneliğimi başlatmıştım. Geçenlerde kapıma gelen yetkili aracılığı ile Sokağımıza fiber geldiğini öğrendim. Sokakta yürürken türknet fiber kablolarını dahi gördüm :). Altyapı sorguladığımda da apartmanımızda fiber var gözüküyor. Şimdi fiber'e geçmek için ne yapabilirim? Tek seçeneğim aboneliğimi iptal ettirip yeni abonelik başlatmak mı?

@TurkNetDestek
L
4 yıl
ZENBOOK UX 334/434/534 KULLANICILARI
Merhabalar,

Yakın zamanda Vatan'dan Zenbook UX334flc satın aldım. İnternet sitelerindeki yorumlarda oldukça popüler olan bilgisayarın forumda bir konusunu bulamadım. Başka kullanıcılar da varsa bu başlık üzerinden haberleşebiliriz diye düşünüyorum.
L
4 yıl
ANC TWS kulaklık tavsiyesi
Merhabalar,

Açıkçası kulaklıklardan çok anlamam. ANC özelliği olan kulakiçi wireless kulaklık arıyorum. Silikonsuz bir kulaklıkta ANC olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa harika olur. 1000₺ altında böyle bir kulaklık var mı acaba?
L
4 yıl
Ultrabook Tavsiyesi ~11000₺
Merhabalar,

Ultrabook arayışına girdim. 13-14 inç 16gb Ram'i olan en az 512gb-1tb ssd'ye sahip bir ultrabook arıyorum. Asus Zenbook 334 ve 434 ilgimi çekti(13-14 inç). Sizlerin de bu banttaki tavsiyelerini almak istiyorum ve birkaç sorum olacak.

1- Bu banttaki ultrabooklarda 2 işlemci oluyor gördüğüm kadarı ile. 10510U ve 1065G7 arasında ne kadar fark vardır? +'ları -'leri nelerdir?

2- Macbook Pro 13 inç ile arasında ne kadar fark olur? Performans olarak hangisi daha iyidir?

3- ~11000₺ civarındaki diğer önereceğiniz ultrabooklar neler olurdu?

Şimdiden teşekkür ederim.
L
5 yıl
Klavye bios\u0027ta çalışıyor Windows\u0027ta çalışmıyor
Merhabalar,
Evde ailemin kullandığı 15-bs017nt model bir hp laptop var. Son günlerde başlıktaki gibi klavye-touchpad çalışmıyor. Harici bi fare ile driverları indirdim, bilgisayara format attım ama yine de çalıştıramadım. "Bu aygıt Başlatılamıyor yeterli API kaynağı yok (Kod 10)" diye bir hata gözüküyor aygıt yöneticisinde.

İnternette biraz araştırdıktan sonra biostan klavye ile ilgili bir ayar bulmaya çalıştım fakat çok az ayar vardı. Advanced settings menüsünü göremedim. En son çare bulamayınca buraya geldim. Yol gösterebilir misiniz? Linux kursam sorun çözülür mü?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.