X

Yüzbaşı
10 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
10 yıl
Cevap: Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu
Lenovocular gözümüz aydın nihayet en sonunda BİOS update yayınlanmış. Güncellemeyen var mı bilmiyorum da. benim bios ve boot menülere girememe gibi bir problemim vardı. bios güncelleme yapınca sorun düzeldi. tekrarlar mı orasını bilmem. bir de 8 gb üstü ram takınca bilgisayar sapıtıyordu. kendini toplayamıyordu. bios güncelledikten sonra 8 gb + 4 gb daha taktım. şimdi bir problem olmadan çalışıyor.

bios sürüm 5FCN95WW

bios update adresi:

http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/ideapad-z-series-laptops/ideapad-z580/downloads/DS100928
X
10 yıl
Cevap: Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu
quote:

Orijinalden alıntı: **KAAN**

Ben guncelledim pc yeniden basladiginda boot menu geliyor windows ekranina gecmiyor ne yapmam lazim

Bende öyle bir problem oluşmadı. güncelleme yaparken pilde falan mıydı elektriğe takılı mıydı. biosa girip bir bakın. güncel bios yüklenmiş mi. yukarıdaki verdiğim adresten mi indirdiniz
X
10 yıl
SET ID=07 OVERRIDE çalışmıyor
Harddiskin korumalı bölümlerinin korumasını kaldırmak istiyorum. Yalnız amacım bölümleri silmek değil sadece görünür yapmak. Yoksa partitionu seçim delete partition override yazdığınızda bölüm siliniyor. Ben korumayı kaldırıp içindeki dosyalara ulaşmak istiyorum. Normalde bölüm korumasını kaldırmak için set id=07 override komutu kullanılıyor. Ama diskpartta partition seçip bu komutu yazdığımda işlem başarılı olarak gözükse de diskin koruması kalkmıyor. Disk korumasını kaldırmanın başka bir yolu var mı? PTEDIT32 diye küçük bir program var o da işe yaramadı. işletim sistemi windows 8 single language bu arada.
X
12 yıl
Sistem Görüntüsü Sorunu
Windows 7 ultimate kullanıyorum. Sistem görüntüsü oluştur dediğimde "Yedekleme uygulaması bir iç hata nedeniyle başlatılamadı: Sunucu çalıştırması başarısız (0x80080005) hatası veriyor. Daha önce bir kez sistem görüntüsü oluşturmuştum. Ozaman hata vermemişti. Şimdi sistemin güncel haliyle görüntüsünü oluşturmak istiyorum ama olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.