B

Yüzbaşı
05 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360007 Gün Cezalı
356341 gün 16 s. 31 dk.
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Battlefield 4 te ban yedim
Hile kullanmadan hiçbir neden olmadan ban atıyorlar aynısı bf3 te de başıma geldi açmadılar bu sefer açtıracağım nedir bu rezalet arkadaş hile kullananları banlamıyorlar benimi buluyorlar hep nasıl bri saçmalıktır bu ? PB bans ve GGC den guid i kontrol ettiriyorum bf4 ile ilgili ban falan yok ama server a girmiyor kicked for 1200 minute yazıyor daha bu sabah oynuyordum oyunu.
B
10 yıl
Profilimi güncelleyemiyorum
Forum profilini güncelleyemiyorum (1) Koyduğunuz resmin genişliği ve uzunluğu izin verilen büyüklük olan 100 pikseli geçmektedir diyor.Resimi kaldırıp uygula diyorum yine aynı.
B
10 yıl
Gıcık Dil Anlatımcı
Dönem ödevi olarak test kitabı bitirdim adam aralarından sorular seçti tekrar yaptırdı yapamayınca not düşürdü herkesi dil anlatım master'ı zannediyor zaten.Bir aralar dayak yiyen öğretmenler vardı bazıları gerçekten hak ediyor bence.
B
10 yıl
Bu neyin kafası ?
< Resime gitmek için tıklayın >

O kadar cahil gördüm bunun gibisini görmedim
B
10 yıl
Hayatım renksiz
20 yaşında olmama rağmen tek eğlencem bilgisayar oyunları.Param yok mutsuzum telefonum 5800 , 10 liralık oyun alırken babam kızıyor , hiçbirşey alamıyorum bir tv oyuncusuna aşığım , bu ay aldığım harçlık 50 lira lise sondayım , hiç sevgilim olmadı.Benden daha beter hayatı olan var mı ?
B
10 yıl
20 yaşındayım tuhaf bir hayatım mı var ?
20 yaşındayım elimde olmayan sebeplerden 2 kere sınıfta kaldım lise sondayım.Kalmamın nedeni başka bir ülkedeki müfredatın suçu tüm derslerim 8-9 ken sadece mat. yüzünden bir sene kaybettim bir senede özel okul taksidini yatıramadığım için ilkokul diplomamı vermediler.Neyse konumuza gelelim.3 kere aşık oldum sanırım 2 red aldım birine açılmama gerek kalmadı anladı ve benden uzaklaştı.Yani hiç kız arkadaşım olmadı.Telefonum 5800 (evet hala onu kullanıyorum) sınıfta ıphone olmayan nadir kişilerdenim Ekonomik durumumuz fena değil ama babam işsiz kaldı birkaç kere borç ödüyoruz hep.Bana ayda gelen para en fazla 100 lira oluyor bu ay 50 lira aldım oyun aldığım için Bana çık dışarıya dolaş diyorlarda ben 50 lira ile ay geçirmek zorundayım sonra bütün gün pc desin deyip kızıyorlar.Derslerim iyi bu arada.Para harcamıyorum ama gidip 10 liralık oyun alacam desem babam kızıyor hemen 20 yaşında olmama rağmen 10 liralık birşeyi bile alamıyorum yani.20 yaşında olup bu şekilde yaşamak tuhaf değil mi ?
B
10 yıl
wolf among us episode 3 Türkçe
Çalışması var mı yada çıkan bir yama ayrıca walking dead 2. sezon 2. bölümde çıkalı bayağı oldu Türkçe yaması yok.
B
10 yıl
Tarih Bölümü
Tarihe ilgim olduğundan tarih okumak istiyorum ama işsiz kalmak gibi geliyor bana.Hangi meslekler yapılır bu bölüm ile ?

2. Sorum ise yurtdışında özellikle orta avrupa ülkeleri olabilir (macaristan avusturya vb.) ülkelerde ne tür şartlar aranıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
B
10 yıl
Videolar takılıyor
Selamlar.50 megabit fiber internetim var superonline ama dizi , film , belgesel izlerken video takılıyor yüklenmiyor.Chrome ve explorer da denedim aynı.Hızını ölçüyorum 51 megabit çıktı.Sorun nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
B
10 yıl
Dil anlatım veya edebiyatı iyi olanlar ?
Yardıma ihtiyacım var özellikle dil anlatımda.Hoca birkaç soru verdi çalışalım diye bunlara benzer çıkacakmış ama dil anlatım aşırı zor ösym yanında halt yemiş.Yardım etmek isteyen olursa soruları resim çekip atarım cevaplarını verirseniz çok teşekkür edeceğim sınav yarın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.