C

Yüzbaşı
30 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Paycell e davet
Arkadaşlar paycell davetle kayıt olana ve davet edene 2500 puan veriyor, gelmek isteyen olursa özelden numarası iletebilir.
C
2 yıl
Sıfır gm6 ds
Selam arkadaşlar cihaz açılmamış kutu alınır mı sizce ?
C
2 yıl
tt hız sabitlemesi
Arkadaşlar arıza kaydı sonrası hızım düşürerek sabitlenmiş, müşteri temsilciyle uğraşmadan düzeltmenin bir yolu var mıdır ?
C
4 yıl
Elektrik kesintisi sonrası internet gelmiyor
Merhaba arkadaşlar daha önceden de oldu bir gün sonra kendiliğinden geldi bu sefer yine gitti 1 haftadır yok dsl ışığı yanıp sönüyor sadece arıza kaydı bıraktım ama arıza tespit edilememiştir diye mesaj geldi. Farklı modem adaptörle denedim sonuç aynı . Bilgisi olan arkadaşlar lütfen fikir verin kafayı yemek üzereyim
C
8 yıl
kilit ekranı geliyor ama parola girme ekranı gelmiyor
merhaba arkadaşlar bilgisayarı açılınca kilit ekranı geliyor sonra enter a basınca kilit ekranından çıkıyor ama parola girme ekranı gelmiyor ve oturum açamıyorum nasıl düzeltebilirim?
C
8 yıl
windows 10 uyku modu çözümü
Arkadaşlar pc uyku moduna geçmeyip direk kapanıyordu, Aygıt Yöneticisi > Sistem Aygıtları > Intel Management Engine İnterface'yi devre dışı bırakınca düzeldi. son sürümü sıkıntılı galiba eski sürümü yüklemeyi de deneyebilirsiniz.
C
8 yıl
bilgisayarımdaki virüs modem üzerinden bulaşıyor lütfen yardım
sa arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım.evdeki tüm pc lerden ve telefonlardan bazı sitelere ve uygulamalara giremiyorum.mesela telefondan facebook,instagram güncellenmiyor.pc de youtube açılıyor ama video açılmıyor.modeme sıfırladığım halde yine düzelmedi.aklıma.

edit : Bilgisayarımdaki virüs modem üzerinden bulaşıyor. bilgisayarımı kapatıp modemi de kapatıp açtıktan sonra düzeliyor ama bilgisayarımı açınca virüs tekrar devreye giriyor.
C
9 yıl
bu mouse lardan hangisi?
Arkadaşlar mouse alacağım bunlardan hangisini tavsiye edersiniz

Logitech m235
Logitech m525
Logitech m280
Microsoft mobile 1850
C
9 yıl
fp laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar günlük kullanım için laptop alacağım çok araştırdım ama hala kararsızım.sistem olarak en az i5 işlemci 6 gb ram ve 2 gb gt840 ekran kartı istiyorum.işlemcisi ve ekran kartından dolayı fp olduğu için x550jk düşünmüştüm ama ssd ve ram takacağım için bütçemi aşıyor.şimdi bu özelliklerde hangi marka veya model laptopu tavsiye edersiniz yine asus mu yoksa başka bir marka-model mi tavsiyelerinizi bekliyorum
C
9 yıl
fp laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar laptop alacağım çok araştırdım ama hala kararsızım.sistem olarak en az i5 işlemci 6 gb ram ve 2 gb gt840 ekran kartı istiyorum.işlemcisi ve ekran kartından dolayı fp olduğu için x550jk düşünmüştüm ama ssd ve ram takacağım için bütçemi aşıyor.şimdi bu özelliklerde hangi marka veya model laptopu tavsiye edersiniz asus mu yoksa başka bir marka mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.