B

Teğmen
30 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Kolay hospital sorusu acil
http://sketchtoy.com/64225476

Ya ben unutmuşum bunları yarın sınav var beyler bi bakar mısınız şuna
B
11 yıl
İİBF EN İYİ BÖLÜM - ANKET
B
12 yıl
ÖSYM NİN SİTESİNDE;
“Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” yazısını görmemiz gerektiğini söylüyor ama,ben bugün yaptım tercihlerimi ve onun yerine ''Tercihleriniz 31/07/2012 16:24:28 tarihinde başarı ile ÖSYM'bildirilmiştir.'' yazısını gördüm. Bu herkeste mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?
B
12 yıl
SINAVSIZ GEÇİŞ
Ben Meslek lisesi grafik tasarım bölümü mezunuyum. Ancak ygsye girerken sınavsız geçiş kutucuğunu işaretlememiştim Lys den giricem diye. Şimdi öyle bi düşüncem de oldu. obp puanım yetıyo istediğim yere girmek için lakin o kutucugu işaretlemedim diye ben sınavsız geçiş yapazmaz mıyım?
B
12 yıl
Hangisine bakıyoruz?
0.12 mi 0.15 mi arkadaşlar bilgim yok bu konuda biraz aklım karıştı farklı şeyler söyleyenler var da.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
BİZİM GÜNAHIMIZ NEYDİ
Bu sene sınava girenlerin çektiği çileyi kimse çekmemiştir sanırsam. Zaten sınavların stresi vardı Ygs Lys öncesi,sonra onlar bitti oh atlattık dedik bu sefer OBP.AOBP davası çıktı kaç kez değiştiğini ben aklımda tutamadım artık. Sonra o da belirlendi bu tamam artık sorun yok dedik puanlarının açıklanmasını bekledik o da üzün sürdü gerçi de neyse ona bişey demiyorum. Açıklandı oh dedik sıralamalar da iyi gelmiş dedik sevindik,şimdi de çıkmışlar sıralamalar yanlış diyorlar. Tercihinizi şuna göre yapın buna göre yapın,şöyle yaparsanız olmaz,böyle yaparsanız açıkta kalırsınız yemin ederim başım döndü artık. Bu işkence değil de nedir? Bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün açıklamak bu kadar zor mudur ya. Bir kurumun hatasız yalansız dolansız işi olmaz mı abi. Annem babam pek anlamıyolar bu konudan ben şimdi onlara kazandım dedim onlar da arayıp soranlara kazandı dedi vs şimdi ben rezil mi olucam millete. Her gün bilgisayarı açtığımda yeni bir sürprizle karşılaşmaktan bıktım. Sürekli yeni bir haber yeni bir iddaa. Ben de öyle şanssız bir insanım ki gelip benim girdiğim seneyi bulur zaten. Nedir abi bizim günahımız?
B
12 yıl
Suç ÖSYM de mi bizde mi?!
Sürekli aynı şey bir işi düzgün yapamıyorlar ya da biz çok çirkefiz sürekli olumsuz şeyler çıkartıyoruz ben bu dedikoduların yüzünden oturup da üniversiteleri inceleyemiyorum. Çünkü beklediğimden 30 bin kişi daha ilerdeyim eğer yanlışlık olmuşsa yaptığım tercihlere bakıp bakıp da üzülmek istemiyorum. Sürekli bi stres nedir bu ya!
B
12 yıl
Sözel SS li
Bu yeni sistem bana yaramış gibi gözüküyor :) Okul puanı baya bi öne çekti beni. Ki ben sıralamamı 86 bin olarak düşünüyodum puanımı ise 345. Sabah açtım baktım puan 330 sıralama 61 bin. Sevindim haliyle :) Şimdi diyeceğim şu


AKDENİZ ÜNV. rts – 39.610
ONSEKİZ MART ÜNV. rts - 43.120
EGE ÜNİVERSİTESİ İ.Ö rts – 37.060
KOCAELİ ÜNİV. İ.Ö rts – 45.010

EGE ÜNİVERSİTESİ GAZETECİLİK – 37.590
GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZETECİLİK – 40.600
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GAZETECİLİK – 45.860
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GAZETECİLİK – 47.160
KARADENİZ TEKNİK ÜNV. GAZETECİLİK – 54.590


HANGİLERİ GELİR YA DA GELEBİLİR SİZCE

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
Sözelciler gelsin bi,sıralama
Ben 60 bin ile 45-50 bin olan yerlere girebilir miyim sizce öyle bir şansım var mı?
B
12 yıl
Siteyi çökerticeksiniz oğlum sakin :D
Bkz: Başlık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.