DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
D

Onbaşı
28 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
13 yıl
ne yapmam lazım?
Şimdi ben 5 aydır bi kızdan
hoşlanıyordum.Tam açılacakken öğrendim ki kız otobüsle 6 saatlik uzaklığa gitmiş. (görevi dolayısıyla.illeri
vermeyeceğim ifşa olabilir diye)Kız hemşire bu arada, ben de tıp fakültesi 5. sınıfı bitirdim.Neyse
kızın numarasına ulaştım konuştum açıldım. Sonra
kız bana mezhebimi sordu. (ben aleviyim o sünni)
Benim ailem aldırmaz böyle şeylere ama kız ailesinin
sorun çıkarabileceğini söyledi.Ben bunun üzerine daha aramadım ama kız sonra ısrar etti ve devam ettik.Sonra kız benden resmimi istedi gönderdim ama tipimi beğenmedi.
Kiloluymuşum ona göre ama yine de devam edelim
belki kanım kaynar dedi.Benim yine zoruma gitti ve birkaç gün aramadım.Tekrar aradı ve özür diledi, devam edelim dedi.Ben bu kızla hergün
saatlerce mesajlaşıyordum. Ama kız benden daha
çok istekliydi mesajlaşmaya. Sonra kızı denemek
için ailem farklı mezhepten birini istemiyor, sorun çıkarttılar dedim. Hay demez olaydım.. Kız hemen
benim ailem de yüzde yüz sorun çıkaracaktır dedi.
Ben en iyisi başlamadan bitirelim diyince haklısın
öyle yapalım dedi ve normal arkadaş olarak
mesajlaşabileceğlmizi söyledi. Dondum kaldım. Bi anda bitirip attı... Halbuki hergün kendisi arar sorardı.Öyle ki artık uyumak istiyorum diye teli kapatırdım. Yine de küsmezdi.
şimdi acayip pişmanım. Onu hala seviyorum. Sizce ne yapmam uygun olur? Lütfen alay edecekler yorum
yapmasın.
D
13 yıl
samsung galaxy 551 usb sorunu
öncelikle herkese merabalar...
yaklaşık bir yıldır samsung galaxy 551 kullanıyorum. daha önce sorunsuz bir şekilde bilgisayara bağlanmama rağmaen son bir haftadır telefonu usb porta bağladığımda "usb aygıtı tanınmadı" uyarısı alıyorum. telefon bu şeklide sadece şarj oluyor. kies ile de odin ile de denedim olmadı. sonra kiesi odini kaldırıp tekrar yükledim yine olmadı. başka bilgisayara bağlamayı denedim yine aynı hata mesajını aldım. belki sorun kablodandır dedim ve orjinal yeni usb kablo aldım yine olmadı. en son telefona hard reset attım yine de çözüm olmadı. hiçbir bilgisayar telefonu görmüyor. bu arada froyo 2.2 yüklü telefonda. bakmadığım forum kalmadı ama çare bulamadım. ne yapmalıyım sizce? şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
D
14 yıl
Rahşan Ecevit ölmüş
az evvel twitterda gördüm bu haberi. ajanslara henüz düşmemiş. eğer gerçekse Allah rahmet eylesin...


https://twitter.com/gatgadam/status/211086514455711744
D
14 yıl
lütfen bakar mısınız? çok ciddi ve acil
öncelikle adminlerden ricam eğer konu yanlış yerdeyse lütfen konuyu silmesinler veya taşımasınlar. askerlikle ilgili bölüme konu açtım ama cevap alamadım.
11.10.1985 doğumluyum. şimdi ben
2004 te liseden mezun oldum ve aynı
sene (yazın sonundaydı, eylül ayı
yanlış hatırlamıyorsam) askerliğimi 3
yıl tecil ettirdim. 2005 eylül ayında
dumlupınar üniversitesine kayıt oldum
ve mayıs 2006 tarihinde kaydımı kendi
isteğimle sildirdim. sonra dersaneye
gittim. 2007 eylül ayında inönü
üniversitesi tıp fakültesini kazandım.
kayıt için üniversite "askerlikle ilgili
sorunum olmadığına dair belge"
istedi. gittim şubeye ve aldım belgeyi.
belgede birkaç ay sonrasının tarihine
kadar (kasım veya aralık 2007 ) tarihine
kadar askerlikle ilgili sorunum olmadığı
yazıyordu. sorunsuz bir şekilde kayıt
oldum. herşey bugüne kadar
normaldi. bu sabah şubeden 2 mayıs
2012 tarihli bi kağıt geldi. kağıtta "22
mayıs 2006 tarihinde dumlupınar
üniversitesinden kaydınızı sildirdiğiniz
için öğrenci ertelemeniz iptal
olmuştur. yoklama kaçağı olarak
aranmaktasınız. bu nedenle askerlik
şubesine müracat etmenizi rica
ederim". şimdi ben ne yapmalıyım.
askere hemen alacaklar mı?
okulumun bitmesine iki yıl var daha....
yardımcı olan herkese şimdiden çok
teşekkür ederim.
D
14 yıl
lütfen bakar mısınız? çok acil...
herkese merhabalar öncelikle...
11.10.1985 doğumluyum. şimdi ben 2004 te liseden mezun oldum ve aynı sene (yazın sonundaydı, eylül ayı yanlış hatırlamıyorsam) askerliğimi 3 yıl tecil ettirdim. 2005 eylül ayında dumlupınar üniversitesine kayıt oldum ve mayıs 2006 tarihinde kaydımı kendi isteğimle sildirdim. sonra dersaneye gittim. 2007 eylül ayında inönü üniversitesi tıp fakültesini kazandım. kayıt için üniversite "askerlikle ilgili sorunum olmadığına dair belge" istedi. gittim şubeye ve aldım belgeyi. belgede birkaç ay sonrasının tarihine kadar (kasım veya aralık 2007 ) tarihine kadar askerlikle ilgili sorunum olmadığı yazıyordu. sorunsuz bir şekilde kayıt oldum. herşey bugüne kadar normaldi. bu sabah şubeden 2 mayıs 2012 tarihli bi kağıt geldi. kağıtta "22 mayıs 2006 tarihinde dumlupınar üniversitesinden kaydınızı sildirdiğiniz için öğrenci ertelemeniz iptal olmuştur. yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız. bu nedenle askerlik şubesine müracat etmenizi rica ederim". şimdi ben ne yapmalıyım. askere hemen alacaklar mı? okulumun bitmesine iki yıl var daha.... yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
D
14 yıl
Hoşgeldim...
merhaba panpalar. epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum. gsm filan baya uzun sürdü ama nihayet geldim. bu ilk konum ve ilk mesajım bu arada:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.