I

Binbaşı
27 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 yıl
izmirde akülü araba
arkadaşlar izmirde avm içinde veyahut dışında akülü araba kiralayan yer varmı.ufaklığı götürmek istiyorumda.
I
6 yıl
civic eco elegans 38binde
Arkadaşlar 2014 model 2015 nisanda aldığım türkçe menülü eco elegans otomatik ekranlı aracım satılık.güncel kmsi 38bin'dir.bakımları tamdır ilk 3 bakımı serviste yapıldı. 4. bakımı olan 40 bin km ise dışarda yaptırdım 37 binde iken resimlerinide koydum .sağ kapı altında marşpiyelde eziklik var ve sol arka çamurluk boyalı.Başka kusuru yok.Marşpiyel bana rahatsızlık vermedi istenirse yaptırırım yetkili serviste. 84 bin istiyorum.ilgilenen pm atsın.teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
I
6 yıl
Özürlü raporu
I
7 yıl
alınık araç 19000 tl
boya değişen çok önemli diil büyük kazası olmasın yeter.mumkunse otomatık kucuk bir araç arıyoruz.bayan için.varsa satan ege bölgesinde cevaplarını bekliyorum.
I
7 yıl
lift te iken gaza basmak
araç lifte kaldırıldırıldığında gaza basarsak ne olur? 1.vites te misal 150km hız yaparmı ? deneyen varmı?
I
9 yıl
2015 civic satlık izmir
nisan 15 trafige çıkışlı elegance beyaz reng smart versiyonlu fabrıkasyon lpg,arka rüzgarlık servisinde yaptırılmış cam flimi,yan cam rüzgarlığı vs.. artıları olan bir araç.
6000 kmde.bunun 4000 kmsi uzun yolda kullanılmış.Aracın 0 fiyatı aşağıda belirtilmiştir.68000 istiyoruz.Mesajlarınız gün içinde cevaplanacaktır.İlginize teşekkürler.

1.6 Elegance Eco (Otomatik) Otomatik 1598 cc Benzin/LPG 78,880 TL


http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
I
13 yıl
client
arkadaşlar bir server programı var client bir baska programın acıldığı zaman direk servera bildiriyor bunu nasıl engellerim.neyle bu olayı durdururum.hex editörü biraz kurcaladım mantıgını anladım ama göndermeyi engelleyecek birsey yapamadım.bu client de prof bir yazılımda dııl arkadasım yazdı.solemıo ama.bende kırarım dedım .yardımlarınızı yorumlarınızı beklıorum
I
13 yıl
soul
küçük araba sevmezdim fakat honda jazz sahibi olduktan sonra bakış açım değişti.kianın bu arabası da baya hoşuma gitti sizlerin yorumlarınıda beklerım.

http://www.kiasoul.com
I
13 yıl
sonradan gelen ceza makbuzları
Arkadaşlar arabamı sattıktan 4 ay sonra elıme vergi dairesinden cezam olduguna dair kağıt geldi.Ödemezsem ne olur sizce.?başınıza böyle birşey geldimi acaba
I
13 yıl
lastik
lastiklerde şuanda bildiğiniz ve devam eden kampanyalar neler arkadaşlar.Aracım honda jazz sanırım 14 lük lastik kullanıyor ve izmirde ikamet etmekteyim.saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.