R

Çavuş
26 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
13 yıl
Laptop formatı ?
Merhaba,

Arkadaşlar malum laptoplarda (Asus N53SN) format atmak için bilgisayarı sıfırlamak yetiyordu, ben dos'tan format c: ile format atmak zorunda kaldım. Bu durumda benim C komple gitti galiba, bunu eski haline getirmenin bir yolu var mıdır ? yani ilk adldığım gibi formatlamak istediğimde ilk güne gideceği ?
Yardımcı olursanız sevinirim
R
13 yıl
ikinci el bisiklet
Arkadaşlar merhaba
Bende bisikletliler dünyasına katılmanın planlarını yapıyorum. Hergün 10 km bineceğim bir bisiklet almak istiyorum. Uzun zamandır bisiklete binmemiştim, o yüzden ikinci el il başlamak istiyorum. baktım bu havayı tutturdum güzel bir sıfır alarak yoluma devam etmeyi planlıyorum.

300e kadar alırım, var mı tavsiyeleriniz ?
R
13 yıl
Sennheiser vs AKG ?
Arkadaşlar Merhaba,

Uzun araştırmalar sonucu alacağım kulaklığın marka sayısını 2 ye düşürdüm, şimdi sizin yardım ve tecrübelerinize ihtiyacım var :) Aklımda Sennheiser CX 180 ve AKG K 320 var..
Bir iki haftadır gerek forum siteleri gerekse alışveriş siteleri kulaklık araştırması yapıyorum. Bütçe olarak 100 TL'yi aşmamasını istiyorum. Şu ikisi arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz ?

AKG K 321 :http://www.kulaklik.com/AKG-K-321_90.html
Sennheiser CX 180 :http://www.kulaklik.com/Sennheiser-CX-180-Kulakii-Kulaklik-Siyah-_723.html

Bu ikisinden siz olsanız hangisini alırsınız ve neden ?

10-20 TL fazla bir fark değil kulaklık için, arkadaşımın tavsiyesiyle www.kulaklik.com u tercih ettim, güvenilir dedi bana, başka sitede olabilir güvenebileceğim..
forumda da denk geldim, orijinal parasıyla çakma ürün almak istemiyorum, biliyorum uzun yazdım ama kararsızlık başa bela işte..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.