B

Er
26 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Haftalık Planınızı Keyifle Yapın: Haftalık Ajanda 2018
Çalışanlar için haftalık randevu, çalışma planı, öğrenciler için çalışma programı, öğretmenler için yıllık plan yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bayındır haftalık ajanda 2018, bu yıl en iyi dostunuz olacak! İş yükünün ağırlığı altında ezildiğiniz anlarda plan yapmanıza olanak sağlayacak ve işinizi ummadığınız kadar kolaylaştıracak.
2018 ajanda, Günlük ajandalar, Haftalık ajandalar, Ece Ticari Ajandalar, Ece Ajandalar, Günlük Çizgili Ajandalar, Kareli Ajandalar, Spiralli Haftalık Ajandalar, Masa Takvimi, Hediyelik Ajandalar,www.garantiofis.com ile kapınızda.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ucuz ve güvenli alışverişin adresi garantiofis.com, binlerce ofis malzemelerini toptan fiyatına tüketicinin beğenisine sunuyor. Sitede bulunan yüzlerce farklı ürün arasından tercih yapabilir, sevdiğiniz ürünleri sepete atabilir ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Bayındır haftalık ajanda 2018 de dâhil olmak üzere sayısız ofis malzemeleri ve aksesuar arasından dilediğinizi seçebilir, detaylı teknik bilgilere ulaşabilir, diğer kullanıcıların yaptığı yorumlarını okuyabilir ve taksit seçenekleri ile oturduğunuz yerden dilediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz.
B
8 yıl
Dymo Etiketleme Çözümleri - Dymoturkiye.com
Sayfalarca hatalı etiket basma problemi ile karşılaşmadan istediğiniz etiketi bir kaç saniyede yazdırın. Bilgisayarınızın ya da işinizin başındayken gelişmiş etiketleme özellikleri ile daha fazlasını başarın. Tek bir kelime yazmadan iş kontaklarınıza ait veri tabanını oluşturun. Dymo ofis ürünleri daha az zamanda daha fazla iş yapmanızı sağlar ve firmanız için büyük fark oluşturabilecek küçük mucizelerle çalışmanızı kolaylaştırır.

Ofis Etiketleme Çözümleri;
Firmanızın daha sorunsuz ve verimli çalışmasına yardım edebilecek etiketleri DYMO etiketleme makineleri ile yazdırabilirsiniz. Hızlı, kullanımı kolay ve kullanışlı: DYMO LabelManager sayesinde göz alıcı etiketlerle belgeleri, evrak raflarını ve bilgisayar gereçlerini hızlıca ve kolaylıkla adlandırabilir ve tanımlayabilirsiniz. CD/ DVD kutuları ve üst üste yığılabilen diğer ofis araçları içindeki malzemelerin türünü ya da gizlilik statülerini göstermek amacıyla kolaylıkla renklerle kodlanabilir. DYMO LabelManager ile değerli ofis eşyalarınızı birine ödünç verdiğinizde geri geleceğinden emin olabilirsiniz. DYMO LabelWriter termal baskı teknolojisi kullanır, böylece mürekkep ya da toner kullanımı gerektirmez. Bilgisayarınızda bulunan adres, sevkiyat, dosya, klasör, isim bilgileri ve barkod etiketlerinin yanı sıra çok daha fazla bilgiyi, standart bir yazıcıyla bastırılan yüzlerce hatalı etiket olmadan ve ekstra çabaya gerek duymadan oluşturmanızı ve yazdırmanızı sağlayan DYMO Label Versiyon 8 yazılımı ile daha akıllıca etiketleyin ve postalayın.

İşinizi kolaylaştıracak etiketleme çözümleri içinwww.dymoturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
B
9 yıl
Leitz Mini Bluetooth Hoparlör Mikrofonlu 79 \u003e 42 TL (Kaliteli Ürün Uygun Fiyat)
Alman Leitz firmasının ürettiği Mini Bluetooth Mikrofonlu Hoparlör

Teknoseyir'den yapılan olumlu yorumlar nihayetinde, 79 TL'den >> 42 TL'ye düşmüş. Kendime aldım ve ben çok beğendim.
Aynı gün kargoya verdiler ve İstanbul içi kargo ücreti almıyorlar.

Teknoseyir incelemesi:http://teknoseyir.com/leitz-tablet-standi-ve-bluetooth-hoparlor-incelemesi
Donanımhaber incelemesi:http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Leitz-Mini-Bluetooth-Hoparlor-video-inceleme.htm
Teknokulis incelemesi:http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/mobil/leitz-complete-mini-mobil-hoparlor



Mağaza linki :http://www.garantiofis.com/leitz-6358-complete-portatif-mini-bluetooth-hoparlor


< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Ofise Dair Herşey
< Resime gitmek için tıklayın >
Türkiye'nin En Kapsamlı Ofis Tedarik Marketi. Kurulduğumuz günden bugüne hedefimiz müşterilerimize "Zahmetsiz Alışveriş Keyfi" yaşatmaktı, hedefimiz gerçekeştirmek için durmadan yol aldık ve nihayet ofisinizin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altından "Zahmetsizce" tedarik edebileceğiniz Online Alışveriş Mağazamızı açtık.
www.garantiofis.com
B
12 yıl
Kırtasiye Dünyası ile İlgili Tüm Soru ve Sorunlarınızın Çözüm Merkezi
Merhaba arkadaşlar, ofis kırtasiye sektöründe uzman sayılırım, kalem, defter, ofis malzemeleri konularında varsa sıkıntınız sorularınız elimden geldiğince yanıtlamak isterim.
-Hangi ürün hangi bayi tarafından geliyor, varsa telefonu iletişim bilgileri sizin adınıza sorun çözümü.
-Hangi ürünün varsa garantisi, çözümü.
-Kalem dünyası.
-Ürünlerin taban liste fiyatları.
-Piyasada arayıpta bulamadığınız ürünü nereden nasıl temin edeceğinize dair bilgi.

Siz sorun ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Not: Bu başlık tamamen yardımcı olmak babında açılmıştır, kesinlikle reklam amacı güdmemektedir..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.