1

Yüzbaşı
26 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
213 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
1
geçen yıl
araç yağ değişimin\u0027e servis 2800 tl istedi
opel servisi 2800 tl istedi arkadaşlar bu fiyat normal mi?? (sadece yağ- filtre değişimi)
mecburen de garantiden çıkmasın diye servise götürmek zorundayım.
1
geçen yıl
Opel servis yağ değişimi 2800 dedi
Arkadaşlar 2019 model opel astra sedan benzinli aracım var. 4 ay önce aldım. Yağ değişimi geldi. Tabi garantisi bitmesin diye servisten randevu aldım. Sadece yağ değişimi olacağını belirterek fiyat sordum ve bana 2800 tl dedi. El mahkum vereceğiz haftaya. Peki bu fiyat normal mi yoksa ben de mi anormallik var, çok geldi!.?
1
2 yıl
2019 model Astra aracımdaki turbo yazısı
2019 model 1.4 benzinli opel astra aracım var. Şu dikkatimi çekti; ilanlarda benim araçla aynı özelliklere sahip olanların arka bagaj kısmında bazılarında turbo yazmıyor. Fabrika çıkışı mı böyle bu fark nerden geliyor?
1
4 yıl
ps4 kolu hakkında (YIPRANMA)
4 yıldan bu yana ps4 ün yanında verdiği kolu dönüşümlü olarak sonradan edindiğim yine orjinal ps4 kolu ile birlikte kullanmaktayım. öyle hergün oynayan biri değilim ancak gün aşırı 1-2 saat kadar açıyorum. bu süre zarfında ps4ün yanında verdiği kol halen çalışır durumda yalnızca jostciklerinde soyulma oldu. ancak diğer aldığım kol ileri geri joystiği zaman zaman algılamıyor. yani kullanılamaz duruma geldi. her ikisinde de şarj sorunum olmadı.
sizlerin ps4 kollarındaki yıpranması ne durumda?

not: yeni kol sipariş ettim trendyolda 323 tl. ve de indirime girmiş. ne ara bu kadar arttı hayret ettim.
1
5 yıl
Kedisi olan, kedi sahipleri..
3 yıl önce karar vermiştim. 3 aylık bir yavru kedicik evime neşe getirdi. Adeta ev arkadaşım hatta ev onun da ben yanında yaşıyormuşum gibi aramızda gizli anlaşma var. sabahları kalktığımda ayak ucuma kıvrılmış kocaman gözleri ile bakar oluyor, akşam eve gelince kapının önünde bekliyor, hangi odaya gitsem benimle, tuvalette bile rahat yok dikiz yapıyor şerefsiz :)
her kedi böyle midir bilmiyorum bendeki Siyam cinsi. günün yüzde doksanını uykuda geçiriyor, güneşleniyor ve güneşten aldığı enerjiyi yansıtıyor.
bir hayvan sahiplenmek ve onunla yaşamak güzel bir duygu. herkese tavsiye ederim. imkanı olmayanlara sokak hayvanlarına şefkat göstermelerini, bu duygudan tatmalarını isterim.
1
6 yıl
PS4\u0027ü pojeksiyon cihazına bağlama
projeksiyon cihazına bağlayarak duvara yansıtıp büyük ekranda oyun oynayan var mı?
ne kadar verimli oluyor?
piyasada çok farklı cihazlar var, 1080p çözünürlük sunan 60 dolar civarı cihazlar mevcut bunlar büyük ekran tvlere iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. keskinlik, görüntü kalitesi ne kadar tatmin eder?
1
6 yıl
Auris aracıma teyp taktırmak istiyorum
Toyota auris 2009 model aracım var. Cdleri düzgün okumuyor. MP3 ve bloototh da yok. Teyp taktırmak istiyorum. Eski sistemi çıkarıp,söküp kesiyorlar mı, yoksa monteli şekilde mi çıkarılıyor? Hiçbir bilgim yok bu konuda.
Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Aradığım özellikler, MP3 desteklesin ve blooth ile bağlantısı olsun. Cep telefonu ile bağlantı yapabilsin.

Şimdiden teşekkürler.
1
6 yıl
iskenderun\u0027da yaşayan ,bilen var mı?
nasıl bir yer?kiralar, olanaklar,sosyal ortam vs.. hakkında bilgisi olan?
1
6 yıl
Uygun fiyatlı, kaliteli kot pantolon tavsiye
Tavsiye verebilecek yakın zamanda alışveriş yapmış arkadaşlar fiyatları da yazarsa yardımcı olur.
1
6 yıl
İstanbul\u0027da ikamet edenlere bir sorum olacak
Çağlayan adliyesine yakın bir binada kiralık ev bakıyorum. İstanbul'u hiç bilmiyorum. Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor. Buraya yakın Hürriyet mahallesi, Çağlayan mahallesi var sanırım. Oralarda oturan varsa çevresi nasıldır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.