K

Yüzbaşı
25 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360558 Gün Cezalı
355801 gün 10 s. 32 dk.
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
Astra Bu Kadar Kötü mü ?
Bu videoyu forumdan cihanair adlı arkadaş çekmiş

http://www.youtube.com/watch?v=PK1BFkozc0g
K
13 yıl
Rehabilitasyon Merkezinde Dayak!


Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde down sendromlu 29 yaşındaki İsmail E.'nin, daha iyi eğitim görmesi için gönderildiği özel rehabilitasyon merkezinin sahibinin öğretmen olan eşi tarafından tekme tokat dövülüp yerde sürüklenmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkezdeki bir öğretmenin suç duyurusunda bulunması üzerine hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hem de Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.Beyşehir'de faaliyet gösteren Bir İnci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, 13 Eylül günü meydana geldiği belirtilen olay, aynı merkezde görev yapan zihinsel engelliler öğretmeni Evren Erbaş'ın, savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla ortaya çıktı. Rehabilitasyon merkezinde görev yapan bir öğretmen arkadaşından, burada özel eğitim gören down sendromlu 29 yaşındaki İsmail E.'yi. merkezin sahibi Şifa H. K.'nın eşi olan ve Seydişehir'deki ortaokulda görev yapan Fatih K.'nın dövdüğünü öğrenen Evren Erbaş, araştırma yaptı.

Erbaş, kendisi de zihinsel engelliler öğretmeni olan Fatih K.'nın, eşinin sahibi olduğu merkezde eğitim gören İsmail E.'yi yumruklayıp yerde sürüklediği güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Ardından da bu görüntülerle birlikte, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, rehabilitasyon merkezi sahibinin eşi Fatih K. sınıftan çıkardığı down sendromlu İsmail E.'yi koridorda dövüyor. Fatih K., duvara itekleyip yumrukladığı İsmail E. yere düşünce sürüklemeye başlıyor. İsmail E.'yi güvenlik kamerası açışından çıkartan Fatih K., iddiaya göre burada da tekme ve yumrukla kıyasıya dövüyor.

''İNSANLIK DIŞI BİR OLAY''

Savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından, rehabilitasyon merkezindeki bu olayın insanlık dışı olduğunu söyleyen öğretmen Evren Erbaş, olayı diğer öğrenci velileriyle de paylaştığını söyledi.

Evren Erbaş, "Böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması için suç duyurusunda bulundum. Yaşanan bu olumsuz olayı diğer öğrenci velileriyle de paylaştım. Şu an için halen bu okulda görevliyim. Ancak, olaydan sonra rapor aldım. Raporumun sona ermesinin ardından da istifa edeceğim'' dedi.

AİLESİ ŞOKE OLDU

Down sendromlu İsmail E.'nin eğitim gördüğü merkezde dayağa maruz kaldığını öğrenen ağabeyi Mustafa E. de dayak görüntülerini görünce şoke olduğunu söyledi.

Kendisinin de olayın takipçisi olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve savcılığa suç duyurularında bulunacağını anlatan Mustafa E., "Kardeşimin daha iyi eğitim alması için gönderdiğimiz okulda, bu tür bir olayın yaşanması bizi üzdü. Biz burada eğitim görsün diye gönderdik. Ancak dayak atıyorlarmış. Yetkililerin bir an önce bu olaya el atmasını talep ediyoruz. Biz de aile olarak okul sahibi ve kardeşimi döven Fatih K.'dan davacı olacağız'' dedi.

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen de olayın kendilerine intikal ettiğini ve hemen soruşturma başlattıklarını söylemekle yetindi.


Video İçin TIKLA
K
13 yıl
GS YENİ TEKNİK DİREKTÖR KIZI
Ne acaip milletiz. Babasını dünya tanıyor ama ona rağmen kızın tweeter takipçisi 2000 lerde idi.

Ama şuan her saniye onlarca artıyor.

Bu iletiyi yazarken ki takipçisi 2.986

İşte manci'nin kızının tweeter hesanı

https://twitter.com/Cami_Mancini/followers
K
13 yıl
İNSANLARIN DELİ GİBİ OYNADIĞI VİDEO
Mağara falan biliyorum da bana ismi lazım bir video düzenleyeceğim.

Hani önce kalabalık grup sesseiz sessiz takılıyor sonra nakaratta coşuyorlar saçma sapan oynuyorlar ya adı neydi o videonun.
K
13 yıl
+306 NERENİN KODU ? BENİ ARAMIŞ
+306 ile başlayan bir numara aramış yeni bir dolandırıcılık falan mı ?
K
13 yıl
18.6 MİLYON TL\u0027lik PLAKA
K
13 yıl
2005 Passat Arka Cam Manuel
Herkese merhaba. Corollamı sattıktan sonra araç almama az kaldı. Aklımda avensis var ama o sınıfta ki tüm araçları inceliyorum.

Bu comfort passatlar da arka cam manuel mi ?

Ben passat deyince çok donanımlı diye düşündüm. Yani baz modeli de olsa üst modelide olsa 4 cam otomatik falan değil mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-2005-model-134822147/detay
K
13 yıl
Yeni Avensis Subap
Merhaba, yeni avensis elegant modelini 2. el olarak alıp uzun yıllar binmek istiyorum.

Eski aracım corolla idi ve yaklaşık 400 binde mecburiyetten sattım. 8 yıllık birliktelik sorunsuz bir şekilde son buldu. Aracım lpgli idi ve lpg de 160 bin km boyu kullandım ama tık demedi.

Şimdi gelelim soruma;

Yeni avensis harika bir araç ama yeni modeller de subaplar magnezyum oluyormuş ve magnezyum olan subaplar çelik olanlara oranla daha düşük sıcaklıkta erime sorunları olduğu için 40.000 km de falan 2000-3000 tl motor masrafı çıkarıyormuş.

Avensiste durum nedir ? Lpg taktıran ya da subaplar çelik mi magnezyum mu bilen var mı ?
K
13 yıl
Bu Tuş Nedir ?
Toyota bölümüne sordum cevap gelmedi bilginiz var mı ?

Bu yeşil tuş nedir arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >
K
13 yıl
BMW 3 e46 mı TOYOTA AVENSİS Mİ ?
Mesajı okumadan başlığa saydırmayın

29 yaşındayım. 2001 corolla sahibiydim. 8 yıl sorunsuz bir birlikteliğimiz oldu.

Aracıma çok dikkat ederim ve aracım hakkında güzel sözler duymak hoşuma gider. Görgüsüz gibi algılamayın lütfen.

Aracıma baktığımda benim de hoşuma gitmeli çevreden de olumlu tepkiler almalı.

Aklımda uzun süredir yeni kasa avensis var. Şöyle 40.000 e rahat 2009-2010 model avensis alınıyor. Toyotayı sevdiğim için sorunsuzluğunu bildiğim için avensis düşünüyorum.

Öte yandan hep hayalim bir bmw sahibi olmak. yaşımın da verdiği bir durum olsa gerek. Ama çok kararsızım. 2003-2005 arası e46 316i nasıl olur ? Araçla uğraşmayı seven biriyim. Aracı alıp uzun yıllar binmeyi varsa tüm eksiklerini yaptırmayı düşünüyorum.

Bana bir akıl verin, ne yapayım.

Konu laf olsun diye kesinlikle açılmadı 2-3 ay için de gerçekleşek bir durumdur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.