D

Yüzbaşı
26 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
1500-2000tl Arası Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar bu aralıktaki fiyatta bi telefon almayı düşünüyorum. öyle ahım şahım yaptığım teknik bişey yok telefonla ama uzun süre takılmadan performans düşmeden kullanmayı istiyorum. kamerası da önemli bi mevzu tabi. benim şu anda 1 adım önde gördüğüm sanki iphone5s (iyi hoş iphone5'le farkını da anlayamadım ama.) galiba iphonelar daha uzun süre kullanım rahatlığı sağlıyor?diğer seçenekler:
samsung5s
lg g3
htc m8s
varsa başka bi model
sebebiyle taraftarlık yapmadan yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim :)
D
10 yıl
Öğrenci İçin Kredi Kartı
Arkadaşlar ben şöyle 400-500 limitli bi kredi kartı alayım diyorum.ve genellikle yapacağım mont ekran kartı vs gibi şeyleri taksit şeklinde almak öyle market işlerinde falan kullanmayacağım tek tük. taksit de maksimum 4-5 taksit yaparım. arada kaldığım kartlar işbankasının İş'te üniversiteli ve garantinin bonus genç kartları.sanırım ikisi de kart aidatının olmadığını söylüyor ama çakallık yapıp aldıkları oluyomuş. komisyon vs konusu da var. ne önerirsiniz? neden?
D
10 yıl
Koşu Bandı Kulannım Tavsiyesi(Göbek)
arkadaşlar boy 177 kilo 88. doğal olarak göbek çıktı. spora gidiyorum 20 gündür düzenli olarak ama spor salonundaki görevliler pek işten anlamıyor gibi hissettim. 30 dk koşu bandı yapıyorum sonra 10-15 dk eliptik bisiklet yapıp dönüyorum. koşu bandında 6 km hızla ve 3 eğimle 30 dakika yürüyüş nasıldır? tavsiyeniz var mı?
D
10 yıl
Psu yetersizse ses çıkar mı?
arkadaşlar bende corsairın yüzde 80 verimli 750 w psu'su var. ekran kartım da msi gtx 770 işlemcim intel i5 4690. ve oyunlarda v-sync ayarı açıkken bir ses geliyordu.şöyle:
http://www.youtube.com/watch?v=J-4mo0l38Ik
efendim bilgisyaarı yeni topladığım için götürdüm vatan bilgisayara. adam bana bu sesin güç yetmezliğinden çıkabileceğini söyledi. farklı bi markanın 550w' psu'sunu taktı ses çıktı yine. 1000w taktı çıkmadı. ben de bu durumdan dolayı söylediklerinden tatmin olup eve döndüm. ama sonra düşündüm de hocam. birincisi bu sisteme bu psu yetmez mi? ikincisi yetmedi diyelim yetmeyince ses çıkarması yerine sistemin kapanması veya ısınması gerekmez mi?
D
10 yıl
PSU değiştirme(corsair-cooler master)
arkadaşlar yeni topladığım sistemde oyun oynarken sürekli bi ses gelmekteydi.özellikle vsync ayarı açık olduğunda rahatsız edici ses artmaktaydı kapalıyken de kulağınıza gelmeyen ama yeni alınan bilgisayarda olmamasını istediğiniz bi ses vardı. ilk önce coil whine sanıp ekran kartını değiştirdik.amd r9 280x den msi gtx 770e geçtik. sonra seste azalma oldu ama bu vsync ayarı vs yine aynı durum ortaya çıktı. daha az ses çıkmasının sebebi de sanırım ekran kartlarının ses farklılığı olmasıydı. msi daha sessiz olduğu söylenen bi marka. sizce psu değiştirmeli miyim? değiştirirsem ( bende CX SERİSİ 80PLUS BRONZE 750W var değiştirmeyi düşündüğüm cooler master RS-750 GX 80PLUS 750W) bi zararı olur mu performans olarak. çünkü corsairde bu problemin çokluğu korkutuyor.
D
10 yıl
AMD sapphire vapor-x R9 280X degistirme-degistirmeme?(coil whine)
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladim ve alali bi hafta olmadi. Ancak 1 haftada yeni yeni farketmeye basladim ki ekran kartindan bir ses geliyor.ornegin skyrim GTA vs de az olan ses FIFA(ilk basta az ses cikiyordu sonradan artti.vsynx i actim ses azaldi) ve total varda acayip fazlalasiyor. Coil whine denilen bir problem varmis. Yerine başka ekran karti mi alsam,alirsam(100 lira ekleme yapabilirim ancak) ne alayim,yine ayni modeli alsam boyle bi problem cikar mi ya da kasayi alip götürdüğümde yeni ekran karti taktiklarinda hemen cikar mi bu ses?
D
10 yıl
Ses Sıkıntısı
arkadaşlar sistemim şöyle
windows 8.1
intel i5-4690 3.5Ghz
8gb ram
ve sapphire r9 vapor 280x

bilgisayarı yeni topladım. geçen hafta almıştım.
normalde bişey yapmıyorken,film izlerken vs hiç bir sorun yok. oyunlara girdiğimde sanırım(emin değilim ama ordan galiba) ekran kartından gelen bir ses var. ve bu çok oynama vs halinde çıkan bi ses değil. oyuna girişte hemen başlayan bi ses? sebebi ne olabilir?
D
10 yıl
beyler ankete bi yorum hangisini seceyim
Beyler çok aradayim.ted üni bu sene acildi yüzde 75 burslusu. Neden hangisini seceyim
D
10 yıl
60k\u0027dayım seneye bırakayım mı?
Sayısalda 60 tm de 45k dayim. Ama aklima takilan nokta su benim şöyle bi listem var
-odtu maden(bilgisi olan varsa yazsin lutfen)
-çankaya mekatronik(%100)
-gazi inşaat ve makina(teknoloji fakültesi)
-hacettepe isletme veya iktisat
-ankara siyasal isletme ya da iktisat
bunlardan herhangi birini yazdigimda kpss ye çalışmak zorunda degil miyim? Yani en nihayetinde is konusu sansa kalmiyor mi biraz da? Ben o zaman neden simdi bi sene calisacagima bunu 5 sene sonraya kpss ye erteleyeyim. Ama can alici nokta su ben zaten mezundum.yani bir sene daha hazirlanmaya değecek bi sirada miyim? Buna rağmen konu eksiğiyle girdim. Konu eksiğini kapatirsam puanim artar diye dusunuyorum. Dobra dobra konusabilirsiniz acikca hic sorun yok :),tesekkurler
D
10 yıl
Odtü Maden mi yoksa Hacettepe-Ankara iktisat mı?
arkadaşlar zaten bu mezun senemdi. ama yine de bi ton konu eksiğimle girdim ve sanki sayısala öylesine girmiş bi edebiyat öğrencisi gibi puan aldım. sayısal sıralamam 60k. tm-1 sıralamam 45k. sizce hacettepede veya ankara siyasalda iktisat veya uluslararası ilişki okumak mı mantıklı yoksa odtü maden mühendisliği mi? yok hocam sen bunları yazarsın ama yarın işsiz kalırsın diyosanız yine sınava girebilirim o konuda gözüm de karadır yani. nedir durum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.