M

Onbaşı
15 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Burdur Acemi Nasıl Ustaya Neresi Çıkar
Merhabalar
Şubat 2020 teslim olucam kısmetse

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR Nasıldır bilginiz var mı? Ustaya nereye atarlar acaba
M
8 yıl
İliria Kraliyet Üniversitesi Hakkında
Selamlar öncelikle

Bu aralar adalet myo mezunlarına Kosova'da bulunan İliria Kraliyet Üniversitesi sınavsız lisans tamamlama yaptırıyormuş.
3. sınıftan başlayıp iki sene okuyup mezun olunuyormuş. Denilene göre denklik var. Acaba Baro tarafından bir onay var mı? Yani Baro onay vermezse bu okula staj işini nasıl yapacağız? Bu okul güvenilir midir? Birde durduk yere para kaptırmayalım değil mi? Okul hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim.


Son olarak Makedonya'da bulunan FON Üniversitesi hakkında bilginiz var mıdır? Yine aynı sorular bu okul içinde geçerli sevgili forum ailesi... :)
M
8 yıl
Aynı anda Lisans ve Önlisans okuma
Merhabalar,

2013 senesinde Adalet bölümünü kazandım ve şuan "DGS" ile hukuk okumak istiyorum.
2016 YGS kapsamında Dış Ticaret (İ.Ö) kazandım.

Asıl meselem; Şuan Dış Ticaret(2 yıllık) kayıt yaptırsam hukuk kazandıktan sonra ikisine birden devam edebilir miyim?

Yani;
Aynı anda 2 yıllık Dış Ticaret (i.ö) ve Hukuk okunabilir mi?

Sevgiler saygılar...
M
10 yıl
Kaput Korucuyu Maske
Arkadaşlar öncelikle merhabalar
Aracıma kaput korucuyu deri maske almayı düşünüyorum fakat ilerleyen zamanlarda aracın boyasına zarar veriyormuş. Bu durumu engellemek için maskenin geleceği yere cam filmi tarzında bir film çeksek, yani maskenin geldiği yerler film ile kapatılsa boya vs. ile ilgili bir sorun çıkar mı?
M
11 yıl
RAV4 İlk yerli grubumuz.
Türkiye'nin ilk Toyota Rav4 grubu... Tüm Toyota severleri beklerim. Kesinlikle reklam vs. değildir. Yardımlaşma grubudur.

https://www.facebook.com/groups/rav4tr/
M
11 yıl
Yatay Geçiş Çok Önemli
Merhabalar,

nişantaşı myo adalet 1. sınıftayım.

yatay geçişle başka bir okula gitmek istiyorum.

prosedür tam olarak nasıl gerçekleşiyor.

yani başvuruyu yaptık diyelim. sonrasında ne oluyor? burs olayı nasıl gerçekleşiyor? tam bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.

benim için çok önem arz ediyor :))
M
11 yıl
3.16 mı yoksa 3,18 mi?
Merhabalar,
2006 model ve üstü bir bmw almayı düşünüyorum. 3.16 ile 3.18 arasındaki performans, yakıt vs. +/- durumlar nelerdir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
M
11 yıl
2012 fiesta modifiye
Merhabalar,
2012 model 1.4 dizel fiesta'ya blow off ve abart taktırmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla blow off'un bir zararı yok. Zararı var mıdır acaba? Elektronik olanları nasıldır? Bildiğiniz iyi bir marka var mı? Montajını nerede yaptırabilirim(İstanbul Avrupa Yakası)? Sağlam bi işçilik istiyorum yani sonradan başımız ağrımasın. Yalnız abart egzozda güzel tatlı bir ses alabilir miyim bilmiyorum. Deneyimi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
M
11 yıl
Abart ceza
Beyler bayanlar öncelikle iyi akşamlar,
benim bir sorum olacaktı siz değerli arkadaşlara. Şu abart egzozu taktırdığımız zaman devlet tarafından ne gibi sıkıntılar yaratıyor. mesela tatlı bir sese polis bir şey der mi? Vanalı olduğu zaman ne derler falan filan. yardımlarınızı esirgemeyin.
M
11 yıl
İstanbul\u0027da tuningci
Merhabalar,
İstanbul'da bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz Tuningci var mıdır? Avrupa yakası olması tercihimdir. Yardımlarınızı esirgemeyin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.