Z

Yüzbaşı
15 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
7 yıl
G6-- S7edge-- iphone6s
Arkadaşlar iyi forumlar.3 modelde aynı fiyat. öneriniz nedir kısaca neden yazarsanız sevinirim.
oyun oynamam. kamera,İnternet ve şarj süresi önemli benim için.
Z
9 yıl
5s piyasası
beyler hızlıca birşey soracam biraz vuruk hasarlı kasası olan 5s (camda kırık çizik yok arkada çizik çok) nekadar eder? kafamda net bir fiyat yok ama peşin bin verip alımayı teklif edecem.
Z
9 yıl
TV tavsiye
Arkadaşlar merhaba tv konusunda hiç bilgim yok sadece arkadaşlar alacaksan smart tv al falan dedi.
çok yüksek bir bütçem de yok 750tl 1200tl arası diyeyim. önerilerinizi ve neden olduğunu açıklarsanız çok yardımcı olursunuz sağolun.
boyut 100 cm civarı düşünüyorum daha büyük olmaz yerim yok 80 den küçükte olmasın bir zahmet.
Z
10 yıl
S3353
selam arkadaşlar samsung s3353 modeline whatsapp yüklenirmi. herkese hayırlı forumlar
Z
10 yıl
anlamadım yardımm.
imzamda ekli modeli kullanıyorum ekran kartım güncel yüksek performansta açıyorum fakat watch dogs oynarken bellek dolu deyip oyunu kapatıyor kendi kendine bazen birde görev alınca çok kasıyor neden olabilir acaba ?. oyunu kurdum 3 gün kusursuz oynadım şimdi sıkıntı vermeye başladı.
Z
10 yıl
17.3 çanta tavsiyeleri
beyler benim pc biraz büyük şöyle fazladan 1-2 bölmesi olan güzel bir çanta arıyorum. önerilerinizi bekliyorum. parasına bakmadan önerilerinizi gönderin ben ardan seçerim.
Z
11 yıl
FPS
beyler önerebileceğiniz bi program varmı? fps ölcebileceğim AC4 ve BF4 oynuyorum .
Z
11 yıl
ge 70 20E. ekrankartı hatası
selam arkadaşlar imzamda ekli olan modeli kullanıyorum BF4 ü yükledim fakat oyunu açarken otomatik olarak ekrankartına geçmiyor onbord olan ekrankartıyla açılıyor oyun kötüde olsa oynanıyor, fakat ben sağ tıklayıp yüksek performans ile aç değince oyun açılmıyor bf4 stop working diyor.
Z
11 yıl
kayıt işlemleri. KIBRIS
2010 model motor aldım fakat aracın muayenesi bu yılın başında bitmiş, zorunlu trafik sigortasıda 2011 in ocak ayında bitmiş. motor tr plakalı ben kıbrıstayım motorda kıbrısta yani 2010 şubatta kıbrısa girmiş motor 1 yıllık kıbrıs sigortası da yapılmış zorunlu ondan sonra eski sahibi hiçbişeyle uğraşmamış şimdi benim ne yapmam lazım ve tahminen ne kadar masrafım olacak birde yapmama gereken başka bir şey varmı? NOT(motorun devir işlemleri daha yapılmadı noterden)
Z
11 yıl
pc bozuldu
selam arkadşlar. arkadaşın pc bozuldu anakartı yandı. pc açılmıyor. onun hdd sinde önemli bişeyler vardı. nasıl alabilirim??
hdd sini söküp benim pc yemi takmam lazım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.