I

Er
13 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 yıl
LG Klima Zamanlayıcı Ayarlama
Merhabalar
Evde bu klima var. Marka LG, modeli bilmiyorum kapağı kırılmış. Zamanlayıcı ayarlamak istiyorum. Hem açılması hem kapanması için. Uğraştım biraz gece gece ama beceremedim. Daha önce gören, bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

Youtube’da video aradım bulamadım, forumlarda aradım bulamadım. O yüzden pek bir beklentim yok ama umut fakirin ekmeğidir napalım. Şimdiden ilgileneceklere teşekkürler
I
6 yıl
Instagram Hesap Güncellemesi
İyi akşamlar arkadaşlar
Instagram hesabımı yıllar öncesinden açmıştım. Şimdi de kendi fotoğraflarım dışında çektiğim fotoğrafları paylaşmak için yeni bir hesap açtım. Bu hesabı açtığımda gördüm ki kendi hesabımda olmayan bazı özellikler var. Örneğin bio’ya hesap etiketleme, birini yıldızlayıp “close friends” kategorisine ekleme ve bir profilde dolaşmayı kolaylaştıracak bazı yenilikler gelmiş. Bunların hepsi yeni açtığım hesapta var ancak kendi hesabımda yok. Zamanla herkes için mi etkinleştirilir yoksa bir şekilde manuel mi etkinleştirmem gerekir? Herhangi bir bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Çok teşekkürler, iyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.