O

Yüzbaşı
12 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
iphone 6s fotoğraflar silindi
arkadaslar merhaba, hafiza cogalsin diye icloud yedeklemesi kullaniyordum biliyorsunuz fotoğraflar bulanik gorunup netlesiyor falan, bugun bi fotograf açılmadı bende kapatip actim sonra telefonda 1000kusur fotograftan 60 tane fotoğraf kaldi, cozumu nedir o fotoğraflar nasil geri gelir bilen var mi?
O
9 yıl
VODAFONE\u0027da SÖZLEŞMELİ TELEFON ALMAK PİŞMANLIKTIR !
yaklaşık 5 yıldır vodafone kullanmaktayım ve etrafımdaki herkesi de vodafonelu yaptırdım, bir anlık kararla hattımı faturalıya geçirip sözleşmeyle telefon aldım, almaz olaydım. freezone genc avantaj tarifesini 18 aydır kullanıyorum ve 500 mb internet kullanmaya mahkum bırakılıyorum çünkü mantıklı bir ek paket yok vodafone'da. ve müsteri temsilcileriyle de şaka gibi diyaloglar yasamaktayım. ptesi günü aradığımda konustugum bayana istediğim paketi kendim buldurdum ve SMS ile kayıt yaptırmak istediğimi söyledim ama yapılmıyor diye ısrar etti tamam dedim onayladım paketi kendisi kullanımıma açtı. çarşamba günü 1 gb adil kullanım kotasını doldurmamla beraber önce paketiniz bitmiştir mesajı geldi sonra da normak tarifeden ücretlendirileceğime dair bi mesaj daha geldi, normalde yavaş internetimi ptesiye kadar kullanmam gerekiyordu.müşteri temsilcisini bir daha aradım tarifenize bu paketin tanımlanamıyor olduğunu ve vodeafonun hatadan geri dönüp bana böyle bir mesaj attığını söyledi, interneti nasıl kullanacağıma dair sorular sorunca da tarifemin artık kullanımda olmadıgını ve ek paket de tanımlanamadıgını soyledı. tabi bu konuda ısrarlı olunca beni 3 dakika bekletip az önce söylediklerinin yanlıs oldugunu paketi kullanabilcegimi sistemin bana yanlıslıkla mesaj attıgını soyledi. sonuc olarak haftalık 12tlye vodemnet 1gb paketi kullanıyorum ve ptesi yenilemem gerek smsle nasıl yenılenır nette bulamadım. ayrıca herturlu paket teklıflerıne de acıgım. bu devırde 500mb internetli pakete 35tl verıp ıstegım gibi ek paket yaptıramıyorum, cihaz alacak olanlar 1 sene sonrasını dusunup alsın ki gün gectikce internet ihtiyacı daha da artıyor.
O
9 yıl
twrp i/o hatası
arkadaşlar merhaba, telefonumu gece sarja taktım sabah tıtrsım sesıne uyandım telefon sarj olmamıstı kendı sarj aletıne taktım dolmaya basladı. dolduktan sonra telefon acılmadı yanı bootloader kısmını gecıp boot image de takılı kalıyor, twrp 2637 kurulu twrpye gırıp bastan rom atmak ıstedıgımde wipe kısmında internal storage'de i/o hatası verıyor yanı soyle
e:error opening 'data/data/com.google.android ...
e:error i/o error ya da not a directoryaynısını wipesiz rom kurmak istedigimde de yapıyor, aynı zamanda cmd ile de recovery deĞ?işimine orjinal recovery ya da bi başkasını kurdurmuyor. bir bilgisi olan var mı ?

Telefonum huawei ascend p6
O
10 yıl
Cevap: p6 google play yükleyemiyorum
.
O
10 yıl
nikon 18-55 lens yardım eder misiniz ?
nikkor 18-55dx lensimde odaklama bileziğinde bir parca kırılmış bazı yerlerde odaklama çalışmıyor, 2 kez servise götürdüm ilk götürdüğümde müşteri memnuniyeti için tamir ettik dediler aynı sorun 2 3 ay sonra yine oldu şimdi de odaklama bileziğinin değişmesi gerekiyor diyip 130tlye yakın masraf çıkardılar, sizce ne yapmalıyım? bu lensi elden çıkarma imkanım var mıdır ?
O
11 yıl
kvk servis hakkında bilgi verir misiniz?
arkadaşlar ascend p1 telefonumu ekranda sağ üst köşede film kalkması gibi bi sorun yüzünden (yani nokta nokta bosluklar olusmuştu) garantiye verdim garanti kapsamında görünüyor ve hala üst onarım merkezinde onarım işlemi devam etmektedir yazıyor.Ayın 13'ünde verdim ve 20 gün hesaplamasını nasıl yapıcam sadece iş günlerini mi sayıcam ve 20 gün dolması sonucunda yapmam gerekenler neler bilen tecrübesi olan varsa yardım ederse sevinirim.
O
11 yıl
sompo sigorta caddy\u0027ye ikame araç ne veriyor?
Arkadaşlar merhaba, 2012 caddy kullanıcısıyım, dün kavşakta sağ ön çamurluktan motorsiklet çarptı aracı sigorta çekiciyle servise götürdü ve servis araç çıkışının bayramdan sonraya sarkabileceğini söyledi. Bu durumda sigortadan araç alabilir miyim ve ikame olarak ne verirler bilgisi olan var mı ?
O
11 yıl
z500 i7 ışıklı klavye
arkadaşlar merhaba, bu haftasonu vatandan i7li z500 alıcam ama kafama bi soru takıldı, manisa vatanda 2 tane var sadece ürün kodları farklı ve 20 tl fark var aralarında, pahalı olan daha sonra stoğa girmiş internet mağazalarında da bu böyle, ışıkı klavye i7li z500 ilk cıktıgında da var mıydı yoksa son gelenlerde mi var ve bu yüzden mi fıyatı yuksek bi bilen varsa yardım ederse sevinirim.
O
11 yıl
miui v4 ya da v5 bilgi?
arkadaşlar ascend p1 telefonuma miui kurdum ama uygulamaları sd karta taşıma seçeneği ya da dahili hafızayı harici yapma seçeneğini bulamadım, x5'de uygulama yardımıyla bu işi hallediyoduk ama ascend p1de nasıl yapcam bilemedim, bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
O
11 yıl
r522 ati hd4650 sorunu
arkadaşlar merhaba, r522 kullanıyorum ekran kartımda sorun var 5 dakika anca çalışıyo sonra ekran kartı hatası verıyo ve kapanıp uzun süre açılmıyor. şuan ekran kartını devredışı bıraktım oyle kullanıyorum düşük çözünürlükte. herhangi bir bilgisi olan var mı çözüm için ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.