X

Teğmen
11 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
6 yıl
Anadolu Üniversitesi Yüksek Lisans Tezsiz
Anadolu Üniversitesi Yüksek Lisans Tezsiz kayıt yaptıran devam eden arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

AOF mezunu olacağım
X
9 yıl
Göçmenler Ödevim Yardım
Göçmenler hakkında ödevim var ama tam toparlayamadım yardım edebilirmisiniz (Göçmen sorunları göçler falan )
X
9 yıl
Arjantin cup ve Balon Bardak Takıntısı
Ne fark eder anlamıyorum sonuçta bira içiyorsun neyin havasına kafasına giriyorlar şunda yokmu ondan getir diye
X
9 yıl
İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardım lütfenn
Turizmin avantajları ve dezavantajlarına örnek verebilirmisiniz yada bu avantaj ve dezavantaj olayını nasıl cümle kurabilirim
X
9 yıl
Barmen olmak istiyorum ama kurs ücreti biraz fazla
Daha önce bunun kursuna katılmış arkadaşlar varmı aranızda turizm otelcilik çıkışlıyım ama malum okullarda pek önemsenmiyor hatta alkollü içecekler dersi kaldırılmış çok garip bir ülkede yaşıyoruz
X
9 yıl
En Çokta Neyi Özlüyor İnsan Biliyormusunuz ?
sokakta yaptığmız maçlar oynadığımız tasolar özellikle pokemon izlediğimiz çizgi filmler gerçekten çok kaliteliydi hepsi hayat bize ozaman güzeldi o sorumlulukduygusunun olmadığı paranın bukadar değerli olmadığı sabah çıkardık evden akşam dönerdik heryere total 90 giyip gitmeler haha :) başka en büyük zevkimizde konsol oyunlarıydı.

özlüyorum o yılları daha sıcaktı daha kaliteliydi herşey şimdi sokakta çocuk görmüyorum gerçekten iyiki o denemde gerçirmişim çocukluğumu sizcede öyle değilmi ?

siz neleri özlediniz peki ?


https://m.youtube.com/watch?v=wrQAWIf_i0k
X
9 yıl
Kızla sürekli birbirimizi sinir ediyoruz
Sürekli tatlı tarlı tartışıyoruz sinir ediyoruz birbirimizi bu ne anlama geliyor sizce ?


Geçenlerde dedim işte sen başka neleri seversin diye seni dedi çok mu seviyorsun yazdım bayılıyorum dedi gülümse koyarak böyle konuşuyoruz falan iyi güzelde ne düşünüyorsun dedim ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi bende ona öyle mesaj attım kızlar dengesizmi konuşuyorduk merak ediyorduk birbirimizi yanımıza geliyorduk sonra poff böyle oldu işte hala konuşuyoruz işte gıcıklık yapmalar falan olmaz herhalde artık şan varmı
X
9 yıl
İngilizce Metni Çeviri Yardıma İhtiyacım Var!!
Benim ingilizcem pek iyi olmadığı için pek yapmadım google translater zaten yanlış çeviyor bana yardım edebilirmisninz vaktiniz var ise metnim bu tabiki bire bir aynısı istemiyorum cümlerler bağlantılı olarak olabilir zaman ayırıp ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.



Genel olarak bana katkısı olan bir staj dönemi geçirdim farklı tecrübeler yaşadım işin nasıl yapıldığı işlerin nasıl bir düzen içerinde işlendiği gibi konularda bilgi sahibi oldum uçak muhasebe departmanında çalıştığım için muhasebeye karşı olan ön yargımı kırdım bir ölçüde bana gerçekten katkısı olduğunu düşünüyorum ve benden memnun kaldılar bende onlardan memnun kaldım gerçekten çok destek oldular bana sonuç olarak olumlu bir staj dönemi geçirdiğimi düşünüyorum.
X
9 yıl
FİFA 15 Ps4 penaltı ölçeği gözükmüyor.
YARDIMCI OLABİLİCEK ARKDAŞLAR VARMI ?
X
9 yıl
FİFA 15 Ps4 penaltı ölçeği gözükmüyor.
Arkadaşlar penaltı ölçeğim o yeşil kırmızı çizgi çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.