H

Yüzbaşı
11 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
BMW E34 Sorun m50b20
Arkadaşlar merhaba, 93 model m50b20 motor aracım var. Araç çalıştırdıktan 5 6 km sonra çekişten aşırı düşüyor, gaz yemiyor. Çoğu arkadaş akışmetre 033 Siemens ile değişecek falan dedi. Rölanti de dalgalanma kesinlikle yok. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu ? Sorun akışmetre de mi ? Bilgisayara bağlatma arıza kodu okuma şansım şu aralar yok.
Araç benzinli hiç tüp takılmadı.
H
5 yıl
GA-H67MA-USB3-B3 ve Xeon 1220v2
GA-H67MA-USB3-B3 anakartı i3 2100 ile kullanmaktayım. Upgrade etmek için uygun fiyata Xeon 1220v2 işlemciyi buldum. Ancak anakartın sitesinde, işlemci uyumluluğunda hiç bir xeon işlemci modeli yok.i7 3770 destekleyen h67 çipsetli anakart xeon çalıştırmaz mı ? h61 anakartlarda dahi çalışıyor xeon işlemciler.

Bios son versiyona güncel. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Daha önce başına gelen var mı ?
H
5 yıl
Termal macun değişimi sonra arıza
Merhabalar,intel dh61ww anakart ve intel i5 3340 işlemcim var. Bilgisayarda hiç bir sorun yokkken termal macunu değiştirdim. Ne yaptıysam geri çalıştıramadım. Bios ekranı dahi gelmiyor monitör tepkimeye girmiyor.Fazla termal macun sürüp taşma sorunu yok yıllardır kendim değiştiririm acemi değilim. Ramları değiştirdim psu yu değiştirdim gene aynı, elimde yedek anakart ve işlemci olmadıgı için sorunun nereden oldugunu anlayamadım. jumper ile bios sıfırladım gene de acılmadı. daha önce aynı durumu yaşamış olan varmı ? Varsa nasıl çözdü yardımlarınızı bekliyorum.
H
7 yıl
D7000 den 5D MARK Classic e
Merhabalar D7000 den sonra 5d mark classsice gecsem her hangi eksiklik hissedermiyim ? Yada d7000 den arayacagim bir sey olurmu ? Sadece Hobi olarak ticari amac icin degil.
H
8 yıl
Nikon SB 800
350tl ye ampulu yeni degismis sb 800 alinirmi ?
H
8 yıl
Vivitar DF 286
Bir kac haftadir harici flaslara merak salmis durumdayim gozume bu flas ilisti. Daha once tecrube eden oldumu ? Yada onu alma bunu al diyeceginiz bir flas varmi ? Butcem 200tl makinam nikon. Kullanim yeri genellikle ev icinde portreler. Yardimlarinizi bekliyorum.
H
8 yıl
Nikon 28-80mm f3.3-5.6 G serisi
Merhabalar, bu lens hakkinda bilgisi ve tecrubesi olan varmidir ? Nasil bir lenstir ? Beyaz bir lens. Portre ve manzara icin almayi dusunuyorum isteklerimi karsilarmi ? Makinam D80
H
8 yıl
Asus xonar dsx mi Creative xfi fatality pro mu ?
Merhabalar bu 2 kart arasinda kaldim xonar dsx hic kullanilmamis 80 lira creative 100 lira 2. El

Kullanim amacim oncelikle film>oyun>muzik hangisini alirsam daha iyi karar vermis olurum yardimlarinizi bekliyorum.

(creative ustu metal kapli 64 mb ramli versiyon)
H
8 yıl
Pudge dismember
Arkadaslar merhaba reborn dan once pudgeyle hookladigimiz adam yanimiza gelince shifte bastigimizda direk ulti atardi. Simdi bunu yapamıyorum sebebi nedir ?
H
8 yıl
Custom sivi sogutma elemanlari
Arkadaslar merhaba ufak capta custom sivi sogutma kurmak istiyorum sadece islemciyi sogutacagim simdilik. Gerekli elemanlar nelerdir ? Pompa, cpu blogu, radyator ve rezervuardan baska bi parcaya ihtiyacim varmi ? Rezarvuar olmadan da olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.