U

Çavuş
07 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
U
12 yıl
Ya butun dunya koca bir yalansa??
Ya hersey yalansa gordugum tanidigim herkes hersey cok gercekci robotlarsa, ya su an bir deneydeysem ve beni birileri test ediyolarsa? Ya hersey bu testin bi parcasiysa? Siz aslinda bilgisayar robotlariysaniz ve konustuklarima robotlar cevap veriyosa? BUTUN HERSEY KOSKOCA BİR YALANSA? Ya su klavyenin yanindaki dil degistirme isareti beni sinir edip disardakilerde bulgularima bakiyolarsa ? Gece gece deliricem lan!
U
12 yıl
Bayilmak istiyorum
Neden bilmiyorum ama bayilmak istiyorum, hep merak etmisimir nasil bir his oldugunu, evde bayilma yontemi falan var mi ??gaz-sprey-eter disinda.
U
12 yıl
Eski kullanii adi imza
Merhabalar
Yaklasik 5 gun once falan ismimi degistirmistim, ve sonucunda bu eski ismi gosteren imza geldi. İsim degistirken yazan yazilar da bir sure kalacagi yaziyordu ama ne kadar bir sure yazacagi yazmiyordu dogru hatirliyorsam. Bu ne kadar kalacak?
U
12 yıl
Merhabalar,
Yaklasik 5 gun once falan ismimi degistirmistim, ve sonucunda bu eski ismi gosteren imza geldi. İsim degistirken yazan yazilar da bir sure kalacagi yaziyordu ama ne kadar bir sure yazacagi yazmiyordu dogru hatirliyorsam. Bu ne kadar kalacak?
U
12 yıl
Mesaj sayisi sorunu
Profilimdeki mesaj sayisi 2 diye gozukuyor ama son mesajimin gectigi konular ise 2 den cok cok daha fazla, bunun nedeni ne olabikir??
U
12 yıl
Derse odaklanamiyorim
Evet derse odaklanamiyorum, hadi okulda testleru cozebiliyorumda evde calisamiyorum lys ye de hazirlaniyodum olmadi. Bi ilac ya da dogal yontem falan varmi bildiginiz?? İhtiyacim var
U
12 yıl
Lens almak icin yardima ihtiyacim var :)
Beyler ben simdi lens almayi planliyorum am soyle bi sorun var, aileme 1-2 yil omce asla lens falan kullanmam demistim , simdi biraz doneklik falan olur diye dusunuyorum, bi bahane bulmaliyim, hadi DH :) yasim 17
U
12 yıl
Gözlerle alakali
Arkadaslar bi sorum olacak, simdi ben foruma falab hep ipodla giriyorum (3-4 saat falab). Gozlerimde cok cabuk numarasi buyumeye basladi nedense. Bunun ipoda gozlukle bakmanin ya da gozluksuz cok bakmanin bi etkisi olurmu ?? İphonedan falan girenler bi cevap atsinlar :) bi sorun varmi gozlerinde diye...
U
12 yıl
!Acil hasta olmam lazim¡ Fikirlerinize guveniyorum!
Acikca ifade etmeliyim ki hasta olmaliyim! 2-3 gun boyunca. Ailem doktor, numara yapamam. Boyle grip mrip hafif belirti var ama cok hafif. Bunu nasil buyultebilirm¿
U
12 yıl
Yardiminiza ihtiyacim var cok utangac birisiyim
O kadar ergen falan degilim ya da oyleyimdir de ben hissetmiyprumdur ya da bilmiyprum iste siz karar verin. Gelelim konuya.
Arkadaslar simdi ben 8 deyim .(evet kucugum biliyprum) aslinda 6-7 de o kadar asosyal degildim. Ama arkadaslara bi sey oldu. Bi ergen tavirlar, bi kendilerini buyuk gorme, bi ezmeler falan. Bende napicagimi bilemeden kaldim ortalikta. Zaten bi de gozluk falan var :) ailemden lens istemeye cekiniyprum cunku gwcen seneler falan ben lens takmam falan demistim. Tek sorunum lens yoksa tip tamam diyorum. Boyum biraz kisa ama olsun. 1.60 boy, 55 kiloyum, hafif sari sacliyim, gozlerim mavi ile yesil arasinda bi sey, aslen romanyaliyim ama gozluk isi bozdu biraz. Seneye liseye gecicegim ama napicagimi bilemiyorum. 5 senede bu halde kalirsam yandim demektir. Baskalarina acamam bu konuyu ama size guveniyorum. İsterseniz ss yollayabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.