M

Yüzbaşı
03 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Sonrada Döndüm Ve Dedim Ki...
Ulan yemişim goldunu yemişim bronzunu elmasını vs. Bu Trollere çare yok çekeceksin olm bu çileyi. 5 maç attım 4 löse 1 win. sağolun troller ... ha suç sende diyorsanız ben kendi laneimi alıyorum. olay şu : karşı takım çoook keko ama bizimkiler ise über keko. ahanda buyüzden yeniliyorum. var mı şurdan 4 cengaver ? beraber maç atabilceğimiz ? nick yazın yeter.
M
11 yıl
Orianna ?
Rp yükletmiştim (400) Arkadaşlar 2-3 indirimdir adam gibi bişey gelmiyor 1 haftadır 2 indirimdir gelmeyince ben de orianna'yı görünce biliyorsunuz değişik karakter olduğu için aldım ama çok zor. Bu karakter ile nerelerde oynanır ? + çok iyi bilen varsa build, combo filan tavsiye edebilir mi ? İade hakkımın 3'üde bitti. Nocturne,wukong veya riven filan girseydi keşke 3'ünüde sırayla alıcam.
M
11 yıl
Lucian Nasıl Alınmalıdır ?
Arkadaşlar Şimdiki Paketle Alırsak Ne Kadar Kar Ediyoruz ? Ayrıca Skini 975 Mi 1350 Rp mi ? Ona Göre 1 hafta Sonra İp Kasıp 6300 Olduğunda Lucianı. Ardından Sadece Skin Yeni Çıktığı İçin İndirime Girer Öylede Skini Mi Alıyım ? Sizce ?
M
11 yıl
Ne Güncellemeymiş Arkadaş !!!!
Ulan 1 Saattir Güncelliyor bi ara iki kutucuktada yeeşil yoktu açtım kapattım hızlı hızlı tarıyor derken ulan bidaha %33 zar zor %34 derken yama bilmemne uyguluyor ben bu riotun....
edit: ha bide yeşil kutucuklar %99 oldu 600 mb kalan diyor... !!!!
M
11 yıl
Aynı İtemden 3 tane Mi Veya Farklı İtemler mi ?
Arkadaşlar Ap yani yetenek gücü kasılan herolarda okuduğuma göre birden fazla rabbadon çıkan varmış. Sizce Ap karaktere : Zhonya + Rabbadon + Ölüm ateşi pençesi mi ? Yoksa 3 rabbadon mu ? Toplamda Yetenek Gücü Yine de Eşit Oluyor. İkisininde Toplamı 360.
M
11 yıl
Twitch\u0027de Arkaplanda Çalan Şarkı ?
Arkadaşlar Dünki topluluk gecesinde yayına başlamadan önce arkada çalan şarkıyı bilen var mı ? hani bitane bayan var aaaa ay ay ay diye dubstep gibi söylüyordu.
M
11 yıl
Twitch\u0027de Arkaplanda Çalan Şarkı ?
Arkadaşlar Dünki topluluk gecesinde yayına başlamadan önce arkada çalan şarkıyı bilen var mı ? hani bitane bayan var aaaa ay ay ay diye dubstep gibi söylüyordu.
M
11 yıl
Master Yi Ne Kasılır ? (Build Yaptım)
Arkadaşlar çoğu heroyu oynadım ama master yi'yi daha levelim düşükken oynayınca hiçbirşey anlayamadım herkes durmadan aldığı için kelle avcısı(head hunter) skinini aldım. Öncelikle bunda ad çok yüksek. neden yetenek gücü yani ap kas diyenler oluyor ? çünkü çok düşük ? ad kasılmaz mı ? ap mi kasılır ne yapıyım ?

Edit: Rework'ten sonra AD kasılması gerek. Buyrun. özenle seçtim. ayrıca oyunun gidişatına göre değiştirebileceklerinizde yandadır. Paintle yaptım




< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Çekme Skili Olan Herolar ?
Arkadaşlar Kuzenle oynuyoruz o çekiyor ben üstüne atlıyorum bu şekilde taktik. O şimdilik Blitzcrank kullanıyor. Çekme Skili Olan Hangi Herolar Var ? Benim Bildiğim : Blitz,Thresh,Nautilius Ama nautilis gibi çekerken kendide gelen değilde sırf çeken olsa daha iyi olur. ama öylede varsa yazabilirsiniz fikrim olur.
M
11 yıl
Mana Hemen Bitiyor.
Arkadaşlar Genellikle Ap Karakterlerde Yaşıyorum Bu Sorunu : Ahri,Brand,Lissandra Gibi. Biraz Agresif Oynarım Öyle Olduğu İçin Çabuk Bitiyor. Bunu Rün Dizerek Mi Halletmeliyim ? 26 lvl'im 30 olunca rün dizicem mana sıkıntısı için nasıl bi rün dizmem lazım ? oyun içi itemlerle bu sorun halolsada zaten 6 lvl den sonra ihtiyaç kalmıyor onlara para israfı. Birde Mana Kullanmayan Bildiğiniz Ap Karakterlerini Söylermisiniz ? (menzilli olucak)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.