R

Yüzbaşı
03 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
KREDİ KARTI AİDAT SORUNU
Merhabalar,

İş bankası 9 yıldır kredi aidatı almıyordu bu yıl 80 Lira gibi bir rakam kesmişler. Bankayı aradığımda 9 yıl boyunca maaş müşterimiz olduğunuz ancak şuan maaş müşterimiz görünmediğiniz için aidat kesildi dediler. Söyledikleri doğru. Ancak ben bu parayı ödemek istemediğimi ilettim kendilerine. 2 adet teklifleri olduğunu söyledi.

- 1.000 TL nakit çekersem faiz uygulamayacaklar. Kabul etmedim.

- 50 TL. puan yükleyecekler.

Bunu da kabul etmedim. Şartsız bir şekilde paramın iadesini talep ettim fakat böyle bir şey yapamayacaklarını aidat konusunun yasallaştığını söylediler. Ben de 50 TL'lik puan tekliflerine onay verdim.

Bu noktadan sonra gerekirse puanı iptal ettirip, kesilen parayı geri yükletebilir miyim?

------------------------------

2. Sorum ise Akbank babamın kredi kartından 150 TL aidat kesmiş. Bununla ilgili bir işlem yapmadık Akbank'dan iade almak mümkün mü?


Yardımlarınızı rica ediyorum, iyi forumlar.
R
4 yıl
Mustang Gözlük Tavsiye Eder Misiniz?
Merhaba, bu ara mustang marka gözlük almak üzereyim. Kullanıcı varsa yorum alabilir miyim, tavsiye eder misiniz?
R
5 yıl
AKBANK - İŞLEM ÜCRETLERİ
Merhaba Arkadaşlar.

Babamın hesabına 350 Tl bir gönderim yapılmıştı. Girip baktığımda rakam 0'dı. Kesinlen ücretler şunlar :

- BÜT.HIZ.ÜCR 13 TL
- DÜŞÜK CİRO ÜCRETİ 50 TL
- BÜT.HIZ.ÜCR 50 TL
- DÜŞÜK CİRO ÜCRETİ 50 TL
- I. YARI HES. İŞL. ÜCR 120 TL


BUNUN GİBİ ŞEYLERLE 350 TL'NİN HEPSİ BİR ANDA KESİLMİŞ.

Bu kesintilere itiraz etme şansımız var mı? Yol gösterirseniz sevinirim.
R
5 yıl
50 mt Kablo İçin 4 Ay Süre Verdiler.
Türk telekom alt yapısı ile D smart adsl kullanıyorum. Geçenlerde mahallede kablo hırsızlığı olmuş. Arkadaşla gittik baktık 50 mt kadar kabloyu kesip götürmüşler.

Şuan en az 100 hane telefonsuz, internetsiz. D smart müşteri hizmetlerini aradım 26 temmuzda düzelecek diyor. Arkadaş süper online kullanıyor ona da aynısını söylediler.

Avrupa bizi gısganiyi..
R
5 yıl
Air ties modem bazı sitelere girmiyor
Merhaba arkadaşlar.

Oturduğum bölge de fiber olmaması nedeniyle uygun fiyatlı sıfır airties marka Modem aldım. Modem den genel olarak memnunum ancak bazı sitelere girmiyor. Örneğin ntvspor, netflix, superonline gibi normal siteler. Özellikle netflixe girmemesi çok can sıkıyor.

Modem arayüzüne girip firewall devre dışı bıraktım, antidos tikini kaldırdım. Yeniden başlattım düzeldi. Ama modemi kapa aç yapınca gene aynı sorun çıkıyor. Anti dosu etkin yapıp sonra devre dışı bırakıyorum düzeliyor. Her seferinde böyle yapıyorum. Ama bu bazen hiç düzelmiyor ya da 6 7 kez denemeden sonra düzeliyor.

Dns değiştirdim olmadı. Modem üzerinde superonline yazısı da var. Sanırım zamanında kullanıcılara dağıtıyorlarmış. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?

Bu arada farklı modemle denedim sorun olmadı.
R
6 yıl
Sürekli Kopma - Yardım
Merhaba arkadaşlar,

Şuan evde 2 adet tplink bir adet airties modem var. airties modem interneti ilk aldığım zamanlar gelen modem, diğer modemlerde 7-8 yıllık. İnternetimde sürekli kopma yaşıyorum d-smart ı arayıp arıza kaydı açtırıyorum. Telekom'dan gelen yetkililer sürekli modem değiştir, modemlerin eski diyor. Yani hepsi mi sorunlu? Eski olması sürekli kopartır mı?

8 mbit'e sabitlenmiş adsl kullanıyorum. Dünden beri sürekli 1 mbitin üstüne çıkamıyorum. 1 saat kadar uğraştım, resetledim, kapattım açtım vs ama işe yaramadı.

Son kez deneyeceğim deyip en eski modem airties le bir kez daha denedim, 5-6 mbite yükseldi. Şuan bişey yok kopma da olmadı. Ama muhtemelen olacaktır.

Sizce sorun modem mi?

Bir arkadaşta kullanılmamış asus dsl 12-e var uygun fiyata. Kullandığım adsle göre alsam işimi görür mü?

uzun oldu kusura bakmayın.
R
6 yıl
Htc U11 ve Huawei P10 Hangisi?
Bu iki telefon arasında kaldım siz olsanız hangisini alırssınız?

Kamera performası, ince ve hafif olması benim için önemli konular.

Teşekkürler.
R
7 yıl
Otlook 2010 Web Tarayıcısı Hatası (Resimli)
Merhaba,

Outlook 2010 'da daha önce hiç almadığım bir hata almaktayım. Mail alma, gönderme de sıkıntı yok ancak mailleri her tıkladığımda ve outlook'u açtığım zaman peş peşe 5-6 kez uyarı geliyor.

Aldığım hatanın resmi aşağıdaki gibidir. Yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
Profilo CMG140DTR Premium 9 A+++ 9 Kg (TAVSİYE)
R
8 yıl
2 TB YA DA 3 TB HARD DİSK TAVSİYE LÜTFEN !! ACİL.
Merhaba Arkadaşlar,

Bilgisayarımı tamire vermeden önce tüm foto, video vs. yedeklemek istiyorum. Aktarım hızı iyi, kaliteli 2 ya da 3 TB'lık bir harici harddisk önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.