C

Çavuş
01 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Acil Yorum: 15 Ocak İstanbul - Antalya Yolculuğu
Arkadaşlar selamlar, 2008 model Citroen C3 aracım var. 3 yıldır sıkıntısız biniyorum çok şükür. Ocak 15'te ailemle ve birkaç bavul çanta ile İstanbul'dan Antalyaya gitmeyi planlıyorum. Güzergah olarak da İstanbul -> Sapanca -> Bilecik -> Afyon -> Burdur -> Serik olarak planladım. Sizden öneri almak istiyorum. Hava koşulları genelde karlı ve 1 derece falan. Sizce ertelemeli miyim yoksa sıkıntısız gider miyim?
C
3 yıl
Ev boya badanası
Herkese selamlar, internette nasıl aratırsan arayayım leke çıkarma temizleme olarak sonuçlar çıktığı için buraya yazma ihtiyacı duydum. Arkadaşlar kiracıyım ve 3 yaşında oğlum var. Evi boyayıp çıkacağız diye oğlana duvarları boyaması konusunda serbest davrandım sağolsun 3 yılda bi Picasso çıktı sayılır :) salonu komple, koridorun bir kısmını, diğer odalarda da 3-5 yeri özenle boyadı çizdi. E tabi artık evden çıkma vakti geldi ve evi boyamak veya boyatmak istiyorum. Instagram'dan bir firma ile görüştüm 3+1 100m² evi 1.100TL 'ye boyarız dediler. Sonra resim attım duvarlar bu halde boya kapatır mı falan, onlar da astar şart yoksa kapanmaz dediler. Astarlı fiyat olarak da 1.500 TL son fiyat çektiler. Gerçekten astarsız boyama olmaz mı? Kendim boyamak istesem az çok tecrübem var ama az çok temiz duvarı boyamıştım çok sürer. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
C
5 yıl
Ev sahibi evi satıyor
Arkadaşlar herkese merhaba, 12 temmuz 2018'de kiracı olacak başakşehirde bir sitede eve girdik. Ev sahibi uzun dönemli bir kiracı aradığını söyledi. Ben de yeni doğan oğlum olduğundan zaten uzun dönem kalacağımı söyledim. Ev sahibi önceden yaşadığı sorunlar dolayısıyla güven amacıyla bana tahliye taahhütnamesi imzalattı. Bende sorun yaşanmaz diye imzaladım. Buraya kadar sorun yok. Çok şükür 1 yıl boyunca ben ondan o da benden yana sorun yaşamadı. Bu aralar kiraya zam amacıyla aramasını beklerken bugün telefon etti. İşlerinin son zamanlar çok kötü olduğunu, evi arap birine satmak zorunda kaldığını söyledi. Ben de çare yok tabi işler iyi gitmediyse falan dedim. Ben alıcıya seni çıkarmaması için elimden geleni yapacağım ama oturmak amacıyla alıyorsa çare yok dedi. 12. kirayı ödedim. Yani kira kontratı yenileme vakti diye düşünüyorum

Şimdi bu belgelerle benim ev arama zamanım falan var mı?

Tahliye taahhüt belgesinin yer yıl yenilenmesi gerekiyormuş belge hala geçerli midir?

Kira kontratı ne kadar süre içinde yenilenmezse aynen kabul edilir yada edilmez?

Belgeye rağmen ev aramak için bir vakit elde edemez miyim?

Şimdiden teşekkürler,
C
6 yıl
RAM Slotu Lehimleme
Herkese merhaba Lenovo Ideapad 100 model dizüstü bilgisayarım var. TaskManager / Performans sekmesinde 2 adet ram slotundan 1'inin kullanıldığını yazıyor. Açtım anakartı baktım 1 ram slotu var. Aynı hizada arkasında ram slot yeri belli ancak slotu takmamışlar Bunu ben yada herhangi biri takabilir mi? Tabi uygun maliyetli olmalı. Tek parça 8 GB Ram 350 TL, elimde 2 x 4GB var ama slot olmadığından 1'ini kullanabiliyorum. Teşekkürler,
C
6 yıl
Xiaomi Bluetooth\u0027lu FM Transmitter\u0027lı Araç Şarj Aleti sadece $13,99
< Resime gitmek için tıklayın >

Xiaomi Bluetooth'lu FM Transmitter'lı Araç Şarj Aleti sadece $13,99

Buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Bu ürün ne işe yarar? Bu ürün sıradan bir şarj aleti değil. Özellikle eski tip araçlarda Aux ve Bluetooth olmayan teyiplerde telefonunuzdan şarkı çalmak ve telefon görüşmesini araç hoperlörüne aktarmak için çok pratik, basit ve akıllı bir ürün. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz Xaiomin'nin uygulaması ile bu cihaza bağlanıp yayın yapmak istediğiniz FM frekansını belirlersiniz. Ardından radyonuzda bu frekansı ayarlarsınız. Telefonda çalmak istediğiniz müzikleri bluetooth ile bu alete yayınladığınızda alet bir ayna görevi görüp sesi direkt radyonuzdan araç hoperlörüne verecektir.

Ürün Özellikleri:Çift USB bağlantı noktaları iki cihazı aynı anda şarj edebilir ● Akıllı gürültü önleme, sizin için HD ses ● Yüksek performanslı, yüksek yüzde 95'e kadar dönüştürme oranı olan 3.4A çift ​​bağlantı noktaları, hızlı hızlı şarj cihazları ● Bluetooth kablosuz bağlantı, bir defadan (Bluetooth adı: Roidmi Music Blue C) ● Bluetooth ile telefonlarla bağlantı kurduktan sonra araç stereo müzik dinleyebilir (FM'yi 96.4MHz'e ayarlayabilir, gerçek durumu değiştirebilirsiniz) ● Gerilimi izlemek için gerçek zamanlı , anormal bir durum oluştuğunda endişe verici mesajlar verin ● Daha iyi bağlantı için ve kolayca kesilemeyen gerilebilir demir parçalar ● FM frekansı : 87.5 - 108.0MHz

Daha birçok avantajlı ürün için sitemizi ziyaret edin:
www.1day1deals.com
C
7 yıl
Araç Çakmak Çıkışından 9V. 1.1Amper Almak
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Lansinoh marka süt sağma makinası var. Bu makina 9 adet AA pille veya adaptörü vasıtası ile şebeke elektriği ile çalışmakta. Adaptörün arkasına baktığımda Output 9V 1.1A yazıyor. Benim amacım ise araçta bunu çalışır hale getirmek. Elektronik bilgim vs. yok bu sebeple bir devre tasarlamak yerine şu linkteki 5V to 9V ( Amazon Ürün Linki ) ürün gibi birşey lazım ama 3-5 günde içinde elime geçse iyi olur uzunca bir süre beklemek istemiyorum internetten siparişi basacağım 3 günde elime geçecek bir site var mı? Bu ürünü nasıl aratacağımı da bilemiyorum. Arama sonuçları genelde elektronik devre şeklinde sonuçlanıyor.
Şimdiden teşekkürler,
C
7 yıl
Motor Kompresyon Testi Yardım
Herkese selamlar.. 120.000km'de 2008 model Citroen C3 1.6HDi araç gözüne kestirdim. Aracı ekspertize sokacağım ancak motor kompresyon testi çok önemliymiş. Hangi ekspertiz firmasını aradıysam (insan gibi fiyat veren) biz kompresyon testi yapmıyoruz diyor. Araç ataşehirde. Bu testi o civarda yapan var mı? Teşekkürler..
C
7 yıl
Fiat 500L Rockstar vs. Kia Soul vs. Renault Captur
Herkese merhaba, engelli ötv indirimiyle araç almak istiyoruz. Gerek yerden yüksek gerek tavanının yüksek olması dolayısıyla yaptığımız araştırmalarla Fiat 500L, Kia Soul, Renault Captur ve Skoda Yeti modellerinde kaldık ancak Yeti'nin sıfır dizel otomatiği piyasada olmadığından elemek zorunda kaldık. Sedan araçlar hem yere çok yakın hem de tavanları çok alçak. Sportage vs deli para.. Bizim için mpv veya crossover şeklinde olması, dizel otomatik olması (yılda 15bin km garanti yaparız ve lpg'yi istemiyoruz), piyasa fiyatının 90bin hadi bilemedin opsiyonlarla en çok 105bin olması gerekli. Şu an 2010 model Fiorino 1.3 Dualogic var. Fiat'ın yarı otomatiğiyle sıkıntımız yok. Dilinden anlayınca sürmesi eğlenceli.. Tek sıkıntı sıcak havalarda vitese geçmeme yolda kendini boşa alma 3.vitesten yukarı çıkamama sorunu yaşıyorduk (Bu sorunumuzun olmadığı hali ). Vites için hala servise gidemedim..

Kia Soul: 104bin
Kia Soul 1.6 DCT Dizel Teknik Özellikler
< Resime gitmek için tıklayın >

Fiat 500L Rockstar: 103bin
Fiat 500L 1.3 Dualogic Rockstar Teknik Özellikler
< Resime gitmek için tıklayın >

Renault Captur: 100bin
Renault Captur 1.5 EDC Teknik Özellikler
< Resime gitmek için tıklayın >


Sizin tavsiyeniz yada tercihiniz nedir?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar

GÜNCEL LİSTE:
2016 model Citroen C4 Picasso - AT - 126.390 TL. (Pazarlıkla 110bin altına inebilir)
2017 model Kia Soul - DCT - 104.000 TL
2017 model Peugeot 2008 - EAT - 103.037 TL
2017 model Fiat 500L - Dualogic - 101.650 TL
2017 model Ssangyong Tivoli - AT - 98.000 TL (Şanzıman türünü bilmiyorum)
2018 model Skoda Yeti - DSG - ?? TL
C
9 yıl
LG 50LB582V Led TV Sadece Digiturk Kanalları Çekiyor Yardım
Merhaba arkadaşlar.. Aynı konu kaçıncı defa açıldı bilmiyorum ancak sorunum standart uydu sorunundan farklı. LG 50LB582V model led televizyonumla sorun yaşıyorum. Binada merkezi sistem uydu var. Çok uzun zamandır uydu ayarlarını internetten araştırıp değiştirip uygulasam da 1 kez hariç başka hiç bir zaman tv izleyemedim. Hangi ayarda arıyor olursam olayım hep Digiturk 3D, Planet mutfak vs. kanalların da olduğu 670 'e yakın kanal buluyor. Bulması sorun değil hepsini bulduktan sonra CI Modülü yok diyor. Sanırım CI modülünü Digiturk yayınlarının şifreli olmasından dolayı istiyor. Eee ben standart uydu yayını neden izleyemiyorum? 1 kere misafirlerimiz varken tv'nin eşref saatine denk geldik ayar değiştirmeden aradım 50 küsur kanal buldu ve hepsini de izleyebiliyorduk. Ertesi gün tv izleyeyim hazır çekiyorken dedim bi açtım yine yok.. Sorunum uydu bağlantıdan mı tv 'den mi anlayamadım fikri olan var mı? Uydudan ise neden Digiturk yayınlarını buluyor da standart yayınları bulamıyor?.. Kimse sorun yaşamıyor bir tek biz yaşıyoruz. Servis bize uydu ayarı gönderdi o da tırt..

Son uydu ayarlarımda 3 farklı uydu girdim:
1.Uydu: Türksat 42.0E
LNB Frekansı: 9750/10600
Uydu Alıcı Verici: 12380, V, 27500
LNB Gücü: Açık
DiSEqC: A

2.Uydu: Türksat 42.0E
LNB Frekansı: 9750/10600
Uydu Alıcı Verici: 11844, V, 2222
LNB Gücü: Açık
DiSEqC: A

3.Uydu: Türksat 42.0E
LNB Frekansı: 9750/10600
Uydu Alıcı Verici: 11747, V, 27500
LNB Gücü: Açık
DiSEqC: A
C
9 yıl
REEDER P8 - Ana Konu ve Kullanıcıları Kulübü
Merhaba,
Ürünü yılbaşı gecesi electroworld (bimeks) ' den kampanya vesilesiyle aldım. Şık görünen kasası mevcut. Aynı kasayı Victor U2 'de kullanıyor. Zaten indirim bindirim olmasa ortalama piyasa fiyatları aynı. Özelliklere gelince:
< Resime gitmek için tıklayın >

NOT: epey.com'da SAR değeri 0.346 W/Kg yazmakta.

Bu özelliklere göre 800TL ortalama fiyatı bence çok güzel ancak tek sorun mevcut:
1- Pil 2300 mAH (Ben film izlemek ve doküman okumak amacıyla bu boyutta telefon istiyordum 1 gün için yetiyor ama full şarj edipte yoğun teste sokmadım)

BölümSonuCanavarı.com'da başka arkadaşlar yetkili teknik servise Android 5.0 güncellemesini sormuş. Güncellemenin olacağını ancak tarihinin belli olmadığını söylemişler (Buradan Görebilirsiniz). Ben sormadım yarın bende unutmazsam soracağım.

Kutu içinden reedershop.com.tr 'den yapabileceğiniz 30TL değerinde e-kitap çeki ve 1 yıllık McAfee üyelikürün anahtarı çıkmakta. Ayrıca 1 adet ekran koruyucu jelatinde var ama ekranın Gorilla Glass olmaması dolayısıyla BUFF film alıp kesip biçip uydurmayı düşünüyorum. Ayrıca 34 TL değerinde akıllı kapakta ayrı olarak satılıyor.

İşte ürün ana sayfası: (Link)

Emin olmamakla birlikte ekran gorilla glass değil ancak OGS ekran olma ihtimali var. Tabi bu bilgilerin kesinliği şimdilik yok. [b/]

İşte resimler ve 2 video..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.