M

Yüzbaşı
01 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
..
.....
M
7 yıl
BUHAR KAZANLI ÜTÜ TAVSİYESİ
MERHABA; bugün annemin çektiği ütü işkencesinden sonra yeni bir ütü almaya karar verdim. tercihi buhar kazanlı ütü ve eğer kendisini yeteri kadar tanıdıysam, kazansız kaliteli ütü alsak bile memnun kalmayıp ürüne burun kıvıracaktır. o yüzden kazanlı ütü tavsiyelerini bekliyorum, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

bütçe: 800 max.


@candogan62 hocam sizden daha önce birkaç tavsiye almıştım ve memnun kaldım. bu konu hakkında bilginiz varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim.
M
8 yıl
SAAT ÖNERİSİ
merhaba arkadaşlar, saatlerle pek ilgim olmadığı için bu konuda tavsiye almak istiyorum sizden. tabii buraya yazmadan önce çevremdeki bir kaç insana sordum ve tissot, fossil, seiko gibi markalar önerdiler. özellikle de fossil. fakat fossili az çok araştırdığımda biz saatçiyiz, bu işin ustasıyız diyen kesim, pek sıcak bakmıyor bu saate ama tarz olarak da benim bütçeme göre en güzel saatleri de bunlar yapıyor sanırım. açıkçası biraz arada kaldım. sizlerde fikir verirseniz sevinirim..

bütçe: max 1000

beğendiğim bazı medeller;

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FME3052/PD

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FFS5147SET/PD

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FME3061/PD
M
10 yıl
.
.
M
10 yıl
.
.
M
10 yıl
Dreksiyon Sınavından Kalınca Kurs 200 Lira Talep Etti
iyi akşamlar arkadaşlar..

annem 60 yaşından sonra ehliyet için heves etti ve kursa kayıt olup yazılı sınavı falan geçti. fakat bugün yapılan direksiyon sınavından maalesef kaldı. kursa kayıt olurken ona söyledikleri şeyi duyunca araştırmak istedim ve o yüzden burada konu açma gereği hissettim. anneme kayıt esnasında, yazılıda kalırsan 100tl, direksiyon sınavından kalırsan 200tl daha yatırman gerekiyor demişler. benim aldığım dönemde sadece harç parası yatırılıyordu.. şimdi size soruyorum, sadece sınav harcı mı yatırmak gerekiyor yoksa yeni düzenlemeyle alakalı olarak yasal bir şekilde mi alınıyor bu para? artı sınavda kalanlar için ücret alınmadan tekrardan ders veriliyor mu?
M
11 yıl
.
.
M
11 yıl
.
.
M
11 yıl
.
.
M
11 yıl
.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.