R

Onbaşı
14 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Beyaz Renk Xiaomi Mi 6 amak istiyorum!
Allah Aşkına SİYAH dışında başka renk çıkartmadımı bu firma?
Beyaz renk almak istiyorum. Elinde olan yada getirme imkanı olan varsa raufsekerci@gmail.com a mail atmaları rica olunur. düşündüğüm fiyat 1800 TL.
Teşekkürler.
R
7 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR.
R
10 yıl
İphone hakkında ufak bir soru
Merhabalar arkadaşlar iphone hakkında bilmek istediğim ufak bir soru var yardımcı olursanız sevinirim.
İphone 5s kullanıyorum cihazı yeni aldım. Sorum şu; iphone da sık sık uygulama yükleyip kaldırmak cihazı zamanla yavaşlatırmı. Silinen programlar ardında çöp dosyalar bırakırmı.
Nasıl windows da sık sık program yükleyip kaldırdıkça zamanla pc de kasmalar olur ya. Bende aynı mantıkla yola çıkarak kafama böyle bir şey taktım. O yüzden app store ile fazla yüz göz olmuyorum. Tabii sizden gelecek yanıtlar doğrultusunda bu değişebilir cevaplarınız için teşekkürler.
R
14 yıl
payment method blocked
merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım charları migrate edeceğiz. benim account ödemesi normal k.kartı ile sorunsuz bir şekilde yapılıyor. fakat arkadaşımın account u sadece pre-paid game card ile ödeme yapılıyor aynı zamanda migrate içinde k.kartı gerekiyor. ne zman k.kart seçeğine girsem payment method blocked mesajını alıyorum ve bu belki 8-9 aydan beri bu şekilde. charı ilk açtığımızda pre paid card ile ödemeye başladık sonra k.kartına dönemedik accountda. blizzard a gönderdiğim ve cevaplanmayan mailler burdan paris e yol olur. oyun içi ticket atmak dahil çoğu şeyi denedim. bi akıl verin delircem yoksa
R
15 yıl
realmler gözükmüyor
dün wow a girebiliyordum bi sorun yoktu ama şuan saat9 itibariyle oyuna girmeye çalıştığımda realmlist seçme ekranına gidiyor ve hiç bir realm gözükmüyo neden olabilir
R
17 yıl
Vista ve Oyun !!!
Vista ve oyun biz ev kullanıcıları için önemli bir konu olduğu için yeni bi topic açmayı ve hemen kendi problemimi yazmayı :D uygun gördüm.

vista RTM kullanıyorum oyunları çalıştırsamda grafikler karmaşık ve anlamsız bir şekilde bozuluyorlar. xp de bu oyunlarda bi problem yaşamıyordum sorunun kaynağı nedir acaba.

bu problemi sanki sadece ben yaşıyormuşum gibi hiçbir forum sitesinde bu konuya değinen yok.

Vista kullanan arkadaşlar varsa onlar düzgün bir şekilde oyun oynayabiliyorlarmı??
R
17 yıl
world of turk
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun arkadaşlar
Duyduğuma göre en iyi wow türk free serveri WoRLD oF TuRK müş. bu site halen hizmet veriiyomu acaba. Ben siteye giriyorum hemen hemen her saydafada bir hata mesajı alıyorum + wow ile ilgili hiçbirşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.