E

Teğmen
19 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
En kolay uzaktan tezsiz yüksek lisans bölümü hangisidir?
Arkadaşlar merhaba. Kısa sürede bitirilebilecek okuması çok kolay olan hangi bölüm var uzaktan tezsiz yüksek lisanslarda? bildiğiniz ya da daha önce okumuş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
E
4 yıl
XEROX Workcentre 3655 yazıcı sorunu
Arkadaşlar merhaba okulumuzda XEROX Workcentre 3655 model fotokopi makinamız var. Bu yazıcının ayarlardan sarf malzemeleri bölümüne baktığımızda SMart Kit(TM) Tambur Kartuşu %0 olarak gösteriyor. Acaba bu sadece tonerin bittiğini mi gösteriyor yoksa drumın bittiğini mi?
E
6 yıl
İphone X şarj başlığı
Arkadaşlar yurt dışından iphone x geldi. Şarj kafası 3 lü yani yurtdışı tipli. Daha öncesinde kullandığım iphone 6 şarj kafasını x in kablosunu takıp kullanarak x i şarj etsem bir sorun olurmu?
E
8 yıl
E-fatura sisteminden çıktı almak için renkli yazıcı alınacak
Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık faturaları online sisteme geçen firmalar e-fatura sistemi üzerinden gönderecekler. Bu faturaların renkli çıktısını alabilmek için uygun fiyatlı tonerini dolum yapabileceğimiz lazer yazıcı arıyoruz. Öneriniz yada satış yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
E
8 yıl
Excel sütunlardaki benzer değerleri bulup silmek
Arkadaşlar merhaba, excelde altta verdiğim dosyada a ile b sütunlarında yer alan değerlerden c ve d sütununda bulunanları otomatik temizlemek için nasıl bir yöntem izlememiz gerekli acaba? Yani a ve b sütununda bulunan tarih ve sayının c ve d sütununda bulunanlarını silmem gerek. bunun gibi çok veri var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


http://dosya.co/qaq5vrihzi6c/ercankb.xls.html
E
9 yıl
İLK SAHİBİNDEN 2013 JETTA 14. TSI HIGHLINE SUNROOFLU FULL+FULL
11.09.2013 Trafiğe çıkış tarihli ilk sahibinden aracımız satılıktır. Araç sadece 13.400 Km de ve km orjinaldir. Aracın 10.000 bakımı Düzcede yetkili serviste yapılmıştır. Araçta kesinlikle değişen parça yoktur. Depo girişinde Park halinde iken traktör kasasının çarpması nedeni ile arka stop lambası değişmiştir.Stop lambasının kenarında avuç içi kadar boya vardır..Değişen yoktur. Kapalı garaj arabasıdır. Aracın yedek anahtarı ,evrakları vs hepsi tamdır. Stepnesi dahi kullanılmamıştır. Sorunsuz muayyer bir araçtır. İletişim için ilandaki telefon numaralarından tarafıma ulaşabilirsiniz.

2013 VOLKSWAGEN JETTA 1.4 TSİ HİGHLİNE

ORJİNAL 13.400 KM de

SUNROOF

YOL BİLGİSAYARI

OTM KLİMA

6 İLERİ ŞANZIMAN

MP3 - CD ÇALAR

AUX,SD KART GİRİŞİ

BEJ RENK YARI SÜET DERİ KOLTUKLAR

3 KOLLU SPOR DİREKSİYON

FONKSİYONEL DERİ DİREKSİYON

FAR YIKAMA

RENKLİ EKRAN

CRUİSE CONTROL (HIZ SABİTLEYİCİ)

KROM KAPLAMA

OTM. KARARAN DİKİZ AYNASI

OTM. FAR SENSÖRÜ

OTM YAĞMUR SENSÖRÜ

ÖN ARKA KOL DAYAMA

ÖN ARKA PARK MESAFE SENSÖRÜ

ELK ISTMALI KATLANIR AYNA

DİREKSİYON YÜKSEKLİK AYARI

PARLAK METAL AKSAMLAR

MAKYAJ LAMBASI

İÇ IŞIK PAKETİ

SİS FARI

YEDEK ANAHTAR

FİYAT: 65.000 TL

İlan No: 221554228

[LINK]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-2013-jetta-14-tsi-highline-sunrooflu-full-plusfull-221554228/detay [/LINK]
E
11 yıl
Galaxy mini2 orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
Arkadaşlar yurtdışından bir telefon getirdim galaxy mini2. ürün refurbished yani yenilenmiş ürün. Acaba bu ürünün orjinal olup olmadığını kesin ve net olarak nasıl anlarız? Ürünü elime aldığımda incelediğimde orjinal hissiyatı veriyor. İmeisi kayıtlı görünmüyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
E
11 yıl
PSN Hakkında Birkaç Soru
Arkadaşlar kısmet olursa yarın arkadaşımla birlikte 2 tane ps3 alacağız. Size birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.


1- Bu PSN ile oyun nasıl alabilirim link varmı bu konuda daha önce açıklama yapılan. O kadar aradım bulamadım.

2- PSN profili için illa ps ın gelmesini beklememiz gerekirmi. PC den psn hesabı alıp oyunları şimdiden alabilirmiyiz?

3- Arkadaşımla ben oyunları ortak almayı düşünüyoruz bu durumun herhangi bir sıkıntısı varmı? Örneğin Pes 2013 alıp internetten karşılıklı oynamayı düşünüyoruz. Yada diğer oyunlarda multiplayer oynamayı düşünüyoruz. Bu ortak oyun alımının ne gibi sıkıntıları var? Ve nasıl alabiliriz ortak bir şekilde oyun?

4- İşbankası maximum kredi kartı var bende bununla sıkıntısız oyun alabilirmiyim?

5- Oyunları internetten yükleme süresi gerçektende çok uzun sürüyormu? Bu internetin durumuna göre değişir tabi ama pes2013 mesela ortalama ne kadar sürede yükleniyor?
E
11 yıl
Replika Note 2 Root Bulamadım Yardımcı Olabilecek Babayiğit aranıyor
Arkadaşlar telefonun özelliklerini alt kısımda veriyorum acaba buna en uygun root hangisidir. Telefon note 2 replikası 256 ram mt6575 işlemcisi var.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Note 2 Gt-7100 Karşı tarafa ses kısık gitme sorunu
Arkadaşlar çinden note2 replikası almıştım ama telefon ile görüşürken normal telefonlardaki gibi ses karşıya kuvvetli gitmiyor acaba bunun bir çözümü varmıdır uygulama vs ile?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.