P

Teğmen
12 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
silinebilir
-
P
7 yıl
Asus n56vz ekran kırılması
iyi günler. laptopımın ekranı kırıldı ve ekranın yarısı bembeyaz kaldı dışta bir kırıklık yok içerden kırık belli oluyor beyazlıklar iyice yayılmaya başladı. garantiside çoktan bittiği için o kadar para ödeyemem. kendim değiştirebilirim ama nasıl bir ekran alcam nereden alcam bilemiyorum uyum sorunuda oluyormuş daha önce ekranını değiştiren var mı?

full hd ekranların ayrı bi tanımlaması oluyor mu daha önce ekran değiştirip sıkıntı yaşayanlar nasıl yaşadı yardımcı olabilecekler bu konularda bilgilendirebilir mi? 155tl ye ekran var 300e var asus serviste 500-700 arası diye fiyat verdi ne gibi sıkıntılar yaşarım bu alttakini alırsam.

Yardımcı olursanız sevinirim.

http://urun.n11.com/diger-bilgisayar-yedek-parcalari/asus-n56vz-156-led-ekran-lcd-panel-a-P104529560?cid=604001&gclid=CLalxavCidACFe0K0wodelEMnw&gclsrc=aw.ds
P
7 yıl
Muhteşem TwistedFate Hk.
beyler kutudan muhteşem tf kostümü çıktı neden bu kadar değerli bu kostüm ve bu hesap para eder mi?
skilleri aynı ama çok değerli diyolar 1850rp
P
8 yıl
oyun bulmama sorunu
3-4 kişi giriyoruz oyuna ama 4-5 dk bekletiyor bu aralar bu sorunu yaşayan var mı? bozup tekrar başlatıyoruz mm_dedicated_search_maxping yükseltiyoruz azaltıyoruz ama yok arkadaş hala oyun bekliyoruz
P
9 yıl
cs go hile arttı mı?
beyler oyunda hile arttı mı dmg den kendi takımımda hile olduğu için master guardian elite düştüm o ayrı bi saçma mevzu ama oyun kazanamıyorum. 4-5 maçtır pre giriyoruz yine olmuyor çıldırıcam kesinlikle hile olduğunu düşündüğüm elemanlar var ama bu kadar kaybettikten sonra artık herkese hile gözüyle bakıyorum. oyundan soğudum siz napıyorsunuz böyle durumlarda. valla kendimden şüpelenmeye başladım kötümüyüm diye bırakcak konuma geldim.
P
9 yıl
silinebilir
silinsin lütfen
P
9 yıl
mukavemet sorusu makine mühendisleri içeri
beyler bi mukavemet sorum var bu soruyu cevaplayan dersten muaf olcak çok ciddi mesele bana bunu cevaplayıp açıklayabilecek varmı?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
9 yıl
5 harfli baş harfi p
5 harfli baş harfi p ile başlayan sebze söylermisiniz. büyük bi iddiaya girdik ama bi türlü bulamadım fotoğrafı varmış heryerde yetişiyomuş gençler bi yardım edermisiniz
P
9 yıl
bioss güncelleme
acer marka laptopa bioss guncellemesi yapmaya basladim kendi sitesinden pc modeline gore indirdim baslattim guncellemeyi falan ama yaklasik 1 saattir beyaz ekran duruyor? dogru yolda mi ilerliyor acaba
P
9 yıl
pc aciliyor ama birsüre sonra tekrar kapaniyor
merhaba. benim bilgisayar gecen gun sarji bittigi icin kapandi.daha sobra actim ve suanda pc aciliyor masaustu geliyor bir sure sonra tekrar kapaniyor.ben tekrar acma tusuna basmadigim halde kendi basina aciliyor windows yazisi geliyor geri kapaniyor falan.tahminim olarak ısınınca kendiliginden kapaniyor olabilir mi? yani isininca kapanma derecesi dusmesi gbi bisey olabilir mi?uzun bi süre acmayinca direk masaustune geliyor 5 10 dk sonra geri gidiyor.fanlarda falan bi sknti yok . veyada anakartla ilgili bi sorun olabilirmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.