S

Binbaşı
09 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
475 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
6 ay şu fiyat 6 ay bu fiyat kampanya faiş fiyatları superonlineda bitti
Sözleşmeniz kampanyanız bitiyor diye arıyorlar açmadım ben aradım müşteri temsilcisi diyor 6 ay 170 sonraki 6 ay 200₺ 35 mb net şaka gibi adamlar 6 ay da bir tarife fiyatı değişiyor sana işine gelirse diyor.
S
2 yıl
Sabah 9da elektrik kesintisi dramı.
Yav arkadaşım sabah 9 da elektrik kesiyorsun sonra planlı kesintiye ait birşey yok müşteri hizmetlerini arıyorsun arıza var genel diyor ulan o arıza ne zaman bitti kaç kere trafo yandı hala aynı hala aynı lanet olsun böyle şerefsizlere.
İşini düzgün yapan insan kalmamış ülkede. Sabah 9 da gitti öğleden sonra gelecek diyor, allahtan dağ başında oturmuyorum öyle olsa ne olur bilinmez.
S
2 yıl
Karbon kadro hakkında bilgiye sahip kim var.?
Selamın aleyküm sağlıklı günler,
dağ bisikleti veya şehir tur bisikleti almayı düşünüyorum.Yokuş çıkmak işkençe olduğu için hafif bir bisiklet almayı istiyorum ama kadar veremedim, karbon ile aliminyum arasında kaldım. Birisi hafif aliminyum ağır oluyor yaş 37 biraz teklemeye başladı vicud tiroit oluncada, karbon kadroların çabuk yamulduğunu duydum, aliminyum kadrolarda baya ağır olduğu için katıra binmiş gibi olmak istemiyorum. Tavsiyeniz önerileriniz için konuyu açıyorum tşkler.
S
2 yıl
hepsiburada sahte yüz Yıkama jeli satıyor.

Aknelerim yine çoştu yaş kaç oldu hala çıkıyor yüz Yıkama jeli kullanmıştım bitti aldık geldi hbdadan yok arkadaş adam bire bir çakmasını yapmış siz siz olun bu şarlatanların ürünlerini almayın gidip eczaneden alın hepsiburada 3.4k yorum atılmış ama ürün sahte ve kimse demiyor bune rezilliktir.

Effaclar la roche posay yüz Yıkama jeli Fransız malı. Ama Türkiyede olan ürünler hepsi sahte pandemi varken satıyorlar işte

Şişeyi sallayın köpürüyor orjinal köpürmez
Şişenin arka etiketinin altında kabartma yok etikete başmışlar sktni, satın almadan sormuştum orjinalmi diye yok herkes orjinal demiş diğer satıcılar ama bana ilk oldu internetten fake ürün banada denk geldi kulağa küpe oldu görmeden artık ne iğne, ne elma ne sabun alınır herkez dolandırıcı olmuş dikkatli olun sizlerde.
Fake ürün resmini paylaşıyorum. Sağdaki orjinal peeling ürünü ile karşılaştırdım.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Sahte effeclar la roche posay satan hepsiburadaya helal olsun.
Merhaba eyhali sağlıklı günler şarlatan olan herkes sahte ürün satar olmuş pandemi var diye hb 3500 kusur yorumlu ilandan akne sorunu yüzünden jel aliyim dedim yine sakallarım çok uzun kesmek istemiyorum ilaç kullanıyorum ama yeterli olmuyor sebum yüzünden jel almam gerekti eve geldi bir saat önce kargo çıkarır çıkarmaz kutudan jeli anladım sahte olduğunu ön etiketi yamuk yapıştırılmış eczaneye gittim orjinal peeling ürünü ile baktık elemana söyledim bir bakarmısın orjinal jel arka kısımda skt kabartmalı oluyor çakma olandada etikete basmışlar tarihi ve barkodu yok la roche posay firmasının müşteri hizmetleri diyor öyle bir, tedarikçimiz yok ulan peki bu çakma ürünü hepsiburada neden satıyor adamlara mesaj yazmıştım cevap bile vermemişler herkez dolandırıcı olmuş ürüne 3.5k yorum atıyorlar ama sahte ürün satan çakalları doldurmuşlar daha almam foto paylaşıyorum kardeşim bakın çakma hepsi eczane getiremedi zaten internetten aldık daha almam tövbe çıksın dursun aknemix basarım sakallarıda beyazlatıyor ohhh misss.

Yeşil peeling ürünü eczanede olan orjinal

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Satılık pubg mobile 64 seviye buz diyarı Sev1 hesap.
Oyunu oynamadığım için satıyorum,
64 seviye buz diyarı var sev 1 ban yememiş tertemiz, 500 tl istiyorum iyi forumlar.
S
3 yıl
Mediamarkt vestel bulaşık makinesi tamire gitti 2 aydır gelemedi.
Uzatılmış garanti ile gönderdik kart bozuk kazan delşk dediler götürürken demediler hemen getiririz VS yalan oldu bizim makine 2 iş günü içinde getiricez. Yok 5 iş günü içerisinde getiricez yok olmadı yok kartı yakıyor yok hepsini değiştiricez getiriyorlar eve mediamarkttan almış halam bm 1004 vestel bulaşık makensini 2aydır makine bekliyoruz arıyoruz yok gelecek edecek diyor yapamadı alan götüren adam thhyi aradık hava civa savcılığa vereceğim böyle şerefsiz bir firma olamaz paso sallıyor bizi hepsi aynı vestel Türk malı sözde bir kazanla kartı değiştirip getiremediler yazık pandemi varken geçin geçin dalganızı bende mahkemeye gidince görüşürüz mediamarkt
S
4 yıl
Bilirkişi raporu tüketici hakem heyeti hakkında.
Selamlar cihazım arızalandıginda servise götürdüm, a50 Samsung telefonumu defalarca servise götürdügum halde değişim iade yapmadilar bende thh başvurdum.
Bilirkişiye teslim ettim. Cihazı 15gune rapor yazılacak thhye ve bu rapor ile %99 kullanıcı hatası diyip bana ödeme yapmazlar diyor mahkemeye 1 avukat girerse giriyor diyor Apple olsa 10 avukat girer diyor telefoncu personel ve benim cihazımin sıkıntısı yavaş çalışma, donma ve arada gri ekran vermesi.tuketici hakem heyetine elektronik ürün cihaz teslim eden varmi hiç sinir oldum salı günü teslim ettim cihazı hala araştırıyorum pandemi var diye 15 şubattan beri bozuk cihaz kullanıyordum. Rahmetli kardeşimin s6 telefonunun bataryasını değiştirdim onunla idare ediyorum. Prosedürü olan Samsung garantisi olan cihazı birsey yok diyerekten test kağıdi tutuşturup eline bana thh ye git demesini biliyor bu cihazın ödemesini almam zor kasma donma yaptığı halde dediği laf telefonun en az yüzde 50 si boş çok güçlü bir İnternet in olacak diyor şaka gibi bu firmadan daha birsey almam sinirlerim bozuldu. Garantide bir?eye yaramıyor telefonu değiştirmeye gelince veya ödemesini vermiyorlar aldın geçtin, 2400 TL soğuk su icicez üstüne.
S
4 yıl
Siliverin
Siliverin
S
4 yıl
276 arıza kaydım varmış.
Selamlar son tasindigim apartmanda fiber int alt yapısı olduğu için aldım.İnterneti hiç ama hiç huzurla, rahatlıkla kullanamadım. Sürekli eski router ısındığı için başka cihaz getirdiler oda aynı terane sürekli İnternet kopuyor ya yavaşlıyordu eski cihaz ısındığı için oluyor dedik. Şimdi hala aynı terane devam ediyor. 276 arıza kaydı olunca ne oluyor hiç birsey düzelmiyor almayacaktim sözleşme bitince tt beni daha çok delirtti egosu tavan yapmış dengesizler gelmiş telefonda bana eski int hizmet numarasını soruyordu söylüyorum bana bunu verdiler yok bu değil öğrenip bizi arayın dediler dalga geçiyor gibi konuşma sergileyince bende almadım, cihaz alıp kursam arizalaninca gene eski cihazı takma lazım şimdi İnternet gene arizalandi cihazı değiştirdiler surat eksiterek gelen personellerden yıldım artık gelip giden kurulan her test alınan zamandan anladığım tek şey nafile, gelip aldıkları test o anlık arızayi gideriyor eee 14 katlı binada bana 7 katta hizmet veriyorlar bu bağlantı madem bukadar iyi alt yapın var benim int neden kopuyor ip sabitleyip dns yazıyorum diyorum eee int yavaslayinca cihazi resetle gene güncellesinler birde böyle deneyin diyor o mühendis ezberciler aldıkları maaş yüksek yaptıkları iş hicbirsey ip blogunu tenha ip havuzuna alıp sinyaliniz o an hızlı olur sonra kademeli olarak düşer ont, router resetlersin cihazlar kendine gelsin diye neden sürekli cihaz kapatıyorsun diyorlar delirmemek elde değil bu so beni katil edicek anlaşıldı en kısa sürede duzelirse maddi sıkıntılarım pcde yok zaten kota yetmiyor diye aldım eve net telefonla int kullanmak anlamsız 2kisi kota yetmiyor diye uptade film video diye aldık ama pişmanim artık int kullanmayacağım pc toplamam her?eyin içine ettiler helal olsun herseyi ticaret edip adam kaziklayip rezil hizmet vermek artık normal sayılıyor. TT SO hepsi aynı cacık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.