R

Teğmen
08 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
[ÇÖZÜLDÜ] 1.3 Multijet Çekişten düşme. Yapılanları yazıyorum sorun bulunamıyor yardım lütfen.
Merhaba arkadaşlar. sorunumuz 6 ay evveline dayanıyor. Araç aktif kullanılmakta ve tek elden 2008 model Fiat Linea 90 bg egr siz. 6 ay evvel devirdaim pompası dağıldı hararete düştü motor. silindir 3. göz ile su bloğu arasında kayda değmeyecek kadar küçük bi delik açılmış. dolayısı ile soğutma suyuna silindir hava basıyormuş. perfprmanstan düşme ve yağa su suya yağ yağ eksiltmesi vs gibi durumlar olmadığı için farkına varılmadı. conta değiştirildikten sonra araçta çekiş düşüşü boy gösterdi. 3 bindevire kadar araç kağnı gibi 3ten sonrada pek iç açıcı değil. yakıt tüketimi 9 litreye fırladı. yapılanlar aşağıda

silindir kapağı taşlandı
motor contası değişti
yağ değişti
triger zinciri değişti
karter temizlendi
devir daim pompası değişti.
sente ayarı yapıldı
turbo sıcaklığı açılış kapanış süreleri kontrol edildi
hava filtresi değişti
mazot filtresi değişti
hava akım ölçer yenisi ile denendi
sente ayarı tekrar kontrol edildi
hortumlar ve hava kaçakları kontrol edildi
tüm fişler jack lar konttrol edildi.

EDİT: ECU da soğutma sıvısı, gelen hava basıncı, silindir içi sıkıştıma basıncı ve enjektor basıncı referanslarla kaşılaştırıldı.
EDİT 2: Her 10 bin de bir titizlikle orjinal parçalar kullanılarak bakımları yapılmıştır.



motor sesi normal. yeni zincirden ses gelmiyor. tekleme yok. marş almama yok. kolay çalışır durumda.


ve bir çok nokta daha vardır aklıma gelmeyen sizce neden kaynaklanıyordur. önerilerinizi acilen bekliyorum çok sinirim bozuldu.
R
8 yıl
İşletim sistemi kurmadan dosya görüntüleme YARDIM Lütfen?
Merhaba arkadaşlar. elimde bir laptop var içindeki bilgilerin bozulmasını istemiyorum içindeki bilgilere yani dosyalara ulaşmanın en kolay yolu nedir. özellikle boot dosyasına ulaşmak istiyorum windowsun bulunduğu diski format cd si ile sildim yeniden yükleme yapamıyorum. bir dosya görüntüleyici öenebilir misiniz *?
R
9 yıl
Lütfen Çözüm! USB HDD Üzerindeki portları tanıyan var mı resim mevcut
Arkadaşlar bende WD nin usb 3 diski var 4 yıl falan oldu alalı belki daha fazla diskte sıkıntı yok yalnız usb giriş noktası hasarlandı resimde görüldüğü gibi sınıntısız kutuyu söktük içerisinde bazı pinler mevcut bu pinler nelerdir datayı nereden geri çekebiliriz bu diski kullanıma nasıl açarız

içine çok önemli yedeklerim mevcut lütfen çözüm.


< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
Win 10 USB 3 hız sorunu
aygıt yöneticisinde etron usb 3 yüklü görünüyor fakat usb cihazını usb 3 portuna takınca 30 mb/s hız alabiliyorum usb 2 portu da aynı win 7 olan pc de 90 mb/s iken bunda 30 mb napıcaz bi bilgisi olan var mı

anakart gbyte ud3
usb3 etron kontroller
win 10
driver yüklü diyor aygıt yöneticisi tekrar yükledim.

donanım (kablo ve hdd port ) us3 destekli kontrol ettim...
R
11 yıl
Tablet önerisi
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 350 400 lira bütçem var ve br tablet almayı düşünüyorum hi-level 1002 w aldım ölüpixel çıktı dark evopad 1020 aldım ölü pixel ve kullanılmışürün çıktı. geriiadelerini yaptım. şuan 400 liralık hediye çekim var hepsi burada da her iki üründe de problemler vardı. ortalam bir şarj ve işlem gücüne sahib birtablet öenerebilirmisiniz öezellikle kullananların yorumlarını ve memnuniyetlerini bekliyorum. 2dir sakat çıkıyo işaret midir ne ?

saygılar.
R
11 yıl
Ekran Kartı önerisi
Arkadaşlar Sadece ideo oynatmak için lcd televizyona bağlanacak bir ekran kartı istiyorum elimde dvı ve vga çıkışlı ekran kartı var yalnız televizyonda hdmı scart ve composite girşleri var vga girişi yok yani.

iki model buldum video oynatmak için hangisini kullanmalıyım ve önerileriniz var mı daha başka ? çok acil sipariş geçeceğim teşekkür ederim şimdiden.

AMD grubu

http://www.hepsiburada.com/liste/sapphire-ati-hd5450-512mb1gb-64bit-ddr3-directx-11-dvi-hdmi-pci-e-21-x16-ekran-karti-11166-08-20r/productDetails.aspx?productId=bd53887&categoryId=204


Nvidia grubu

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4909
R
11 yıl
Pasif Soğutucu çeşitleri ve bana önerebileceğiniz soğutucu ?
Merhaba arkadaşlar, resimde gördüğünüz anakartım var ve bu anakartın kapasitörleri çık ısınıyor ( cpunun yanında 5 sıra halinde ne deniyor bilmiyorum :)) ve burası epeyısınıyor. yaklaşım cpudan 30 derece daha fazla (yük altında) elle dokunulmayacak derecede, bildiğim kadarıyla bi anakartta en çok ısınan bölge kuzey köprüsüymüş orayı soğutmayı başardım, yalnız bu dediğim 5 sıra halindeki bloğu soğutmayı başaramadım pasif soğutucu delikleri var ama nerden nasıl temin ederim bilmiyorum hem de fansız olması seside kesiyor hani :)


Buyrun Boardım


< Resime gitmek için tıklayın >


Not Sistemim imzamdaki gibidir.
R
12 yıl
PSU Önerisi
Arkadaşlar imzamdaki sistemim var ve psu yandı önerdiğiniz kaliteli bir psu var mı bütçe 140 tl
R
12 yıl
AMD Phenom Sistem Performansı ve OC Öenriler
Merhaba arkadaşlar ben sisteme çok yüklenerek oc yapmayı düşünmüyorum ama hafiften hani tadımlık bişeyler yapayım diyorum... Sistemim O.C. ye uygun oldugunu tahmin ediyorum ama birde siz bi göz atın istedim :))
Anakart:

Gigabyte GA-970A-D3

İşlemci :

AMD Phenom II 970 BE 3.5 GHZ İşlemci bus çarpanı standart 200 de MP 17.5 te

Ram

Hi-Level DDR3 1600 MHZ 8GB ram (2*4Gbyte) (Ungaged modda 8x te çalışıyor)

Sabit disk

Force 3 SSD (Sata 3 portuna bağlı ATTO değerlendirmesi aşşağıda)

VGA:

AMD radeon 6670 GDDR5 128 bit (orta seviye para sıkıntısı vardı alırken bunu aldım anca :))


Şimdi arkadaşlar bu sisteme O.C. yapmak istiyorum ama ısıldeğerler normalin çok mu üstünde, Performanıs bu degerlerden nasıl etkilenir, Sogutma sisteminde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? Kasadaki hava akışını değiştirmeli miyim ? bilemiyorum :S öenrilerinizi bekliyorum...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.