B

Yüzbaşı
03 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
DAİRE ALIRKEN YAPILAN İŞLEMLER NELERDİR?
Bankadan konut kredisi çekerek daire yada 1+1 apart almayı düşününen biriyim. İlk kez bir gayrimenkul satın alan kişi olarak bankada ve alırken diğer evrak işlerinde ne tür işlemler yapılır öğrenmek istiyorum?

Not:İlk kez ev sahibi olucam hiçbir fikrim yok o yüzden herkes bildiği her şeyi tarif ederse sevinirim...
B
4 yıl
ÖRGÜN 2 YILLIK DİPLOMAMLA AÖF İLE 4 YILLIĞA TAMAMLADIM. ÖNLİSANS DİPLOMAMLA DGS\u0027YE GİREBİLİR MİYİM?
Örgün 2 yıllık Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümünden mezun oldum.Daha sonra AÖF ile 4 Yıllık okudum ve bitirip lisans mezunu oldum. Örgün olan Önlisans diplomamla dgs' ye girebilir miyim?
B
6 yıl
CASPER NIRVANA 15.6 NB CORE İ5 HBI4200B 2.5GHZ NOTEBOOK KULLANANLAR BU KONU ALTINDA TOPLANALIM
CASPER NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ laptop'um var. Birkaç sorum olacak. Bu konu altında toplanalım...

Örneğin; İlk aldığımda işletim sistemi windows8 vardı format attım. Fakat windows8'i cd olarak vermemişlerdi ve şimdi o orjinal işletim sistemi C sürücüsünde bi yerlerde saklı mıdır yoksa gitti mi?
B
6 yıl
\"WINDOWS 10 HOME\" LİSANS SÜRESİ KISA SÜRE SONRA DOLACAKTIR UYARISI ALIYORUM
Arkadaşlar Windows 10 Home İşletim sistemi kurulu. Lisansı kısa süre sonra dolacaktır uyarısı alıyorum. İşletim sistemim "Windows 10 Home"dur. Nasıl lisanslı hale getirebilirim
B
7 yıl
MEVDUAT HESABI AÇMAK VE BİRİKİM YAPMAK İSTİYORUM
Arkadaşlar Vakıfbank yada Akbank'tan mevduat hesabı açıp maaşımdan artakalan para ile birikim yapmak istiyorum. Nasıl açılıyor ve şu an bu 2 banka arasında en iyi mevduat hesabi hangisi?
B
8 yıl
ARKADAŞLAR İZMİR İŞKUR(İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI) İŞÇİSİ OLARAK ÇALIŞANLAR BURDA TOPLANABİLİR Mİ?
Arkadaşlar İzmir'de İş-Kur İşbaşı Eğitim Programı(İEP) ile çalışan arkadaşlarımız var mı? Maaşım geç yatıyor. Onunla ilgili nerelere başvurabilirim,şikayet edebiliriz? İş-kur'u arıyoruz yeterli bi şekilde kimseden net yardım alamıyorum. Her ayın belli günlerinde ödemem var. O yüzden çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum ne yapabiliriz?
B
8 yıl
Lise 9.-10.-11.-12. Sınıf Videolu Konu Anlatım DVD Eğitim Seti
Arkadaşlar en temelden ileri seviyeye kadar 9.-10.-11.-12. Sınıf, Sayısal ve Sözel bütün derslerin bir arada olduğu eğitim seti indirmek istiyorum. Hangi yayın en iyi videolu eğitim setidir? Nerden indirebilirim bilgisayarıma?
B
10 yıl
ARKADAŞLAR DLE(Data Life Engine) SİTEME İÇERİK İÇİN ARKADAŞ ARIYORUM
Hali hazırda olan DLE(Data Life Engine) siteme içerik ekleme arkadaşı arıyorum. Benimle birlikte çalışacak meraklı arkadaşlar varsa sitemi kurdum hazır olan sitemle bana katılacak olan arkadaşı arıyorum. Kısacesı web tasarımda da birlikte kendimizi geliştirmiş olucaz. Var mı benimle birlikte kendini geliştirip bu işe gönül verecek arkadaş?
B
10 yıl
Aöf dgs ile lisans mezunu olunca, örgün dgs hakkı biter mi?
Anlatabildim mi bilmiyorum ama yakında mezun olursam lisans bitirmiş olacağım. Mesela önlisans bilgisayar mezunu Aöf lisans iktisat bölümünden mezun olunca örgün sınavla DGS hakkı bitiyor mu ? Dgs ile kazansak örgün bilgisayar mühendisliği okunabilir mi? Ve DGS sınavına girişle ilgili sınır var mı,kaç kez girebiliriz? Birde DGS’ye bir meslek yüksekokulundan son beş yıl içinde mezun olanlar katılabilir diye bi şart var mı,5 yılı geçtiyse,6. , 7. yıldan sonra katılamaz mı?
B
10 yıl
YÜKSEK LİSANS İLE İLGİLİ GENEL Bİ SORU
Merhaba. Ben önlisansdan Bilgisayar Teknikerliği bitirip dikey geçiş ile aöf'ten lisansa tamamlayıp iktisat bölümünü bitirdim. Yüksek lisans yapabilir miyim ve ales'ten gerekli puanı çıkarttığım takdirde ben hangi alanlarda yüksek lisans yapabilirim? Bilgisayar Mühendisliği gibi sayısal bölümlerde yapma şansım olur mu? (KPSS 'ye hazırlanıyorum,memurluğu hak edersem inşallah böyle bi şey düşünüyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.