P

Binbaşı
30 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
Yekta\u0027dan 4 Yıldızlı Dövme
P
9 yıl
Meizu Mx4 32gb vs Turkcell T60
Arkadaşlar Meizu Mx4'ü n11 bonus kampanyasıyla yaklaşık 1050 tl ye alabiliyorum. Turkcell t60'ın ön sipariş fiyatı 800 tl. Meizu mx4 aradaki 250 liralık farka değer mi?
P
9 yıl
950 tl ye kadar telefon tavsiyesi
4 senedir Huawei Ideos X5 kullanıyorum. Artık değişiklik zamanı geldi ve yeni telefon için 950 tl lik bir bütçem var. Üzerine 100 tl daha koy vs demeyin çünkü bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve laptop almak için de para biriktiriyorum.

Düşündüğüm modeller:

Galaxy K Zoom (a101-Samsung Türkiye garantili-960 tl)
Samsung Galaxy S4 I9505 (900 tl - Paralel İthalat):http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galxy-s4-i9505-cep-telefonu-156099570
Escort Joye E8 (800 tl):https://joye.com.tr/

Marka takıntım yok. Sağlamlık, ekran görüntü kalitesi, kamera, müzik ve oyun performansı benim için önemli. 4G'nin gerekli olup olmaması konusunda ise tam emin değilim.

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler...
P
9 yıl
Whoscored skor tahmini
Whoscored'in 17 haftalık istatistiklerinden bu hafta yorumu: TS 2-1 Erciyes
BJK 2-1 Mersin
GS 2-2 Bursa
FB 2-1 Karabük
P
9 yıl
Yerli James Rodriguez
Özellikle milli takımlar düzeyinde Türk futbolunun dibe vurduğu şu günlerde oynadığı etkileyici futboluyla geleceğe umutla bakmamı sağlayan genç bir oyuncudan bahsetmek istiyorum...

İsmi İrfan Can Kahveci, 1995 doğumlu, Gençlerbirliği'nde forma giyiyor, mevkisi 10 numara. Oyun tarzını James Rodriguez'e benzetiyorum. Umarım başarılı olur.
P
10 yıl
Ideos X5 ekran değiştirme
Telefonumu çok sert bir şekilde yere düşürdüm. Şuan gayet güzel çalışıyor,herhangi kırık-çizik yok ve dokunmatiğinde bir sorun yok ama ekran içinde kocaman yeşil bir leke oluştu. Ekranı yurt dışından parça getirip değiştirmek istiyorum. Hangi siteden hangi parçayı almalıyım, gelişi kaç gün sürer ve maliyeti ne olur? Yardımlarınızı bekliyorum...
P
10 yıl
-ANKET- 10 numaraya hangi oyuncu yakışır?
Rakip takım taraftarı olsanız en çok hangi oyuncudan çekinirsiniz ya da en çok hangi oyuncuya 10 numaralı formayı yakıştırırsınız? Anket görselin hemen altında

< Resime gitmek için tıklayın >

Anket burda ---------->http://strawpoll.me/2309930

BİRDEN FAZLA OYUNCUYA OY VEREBİLİRSİNİZ...
P
10 yıl
Tercih Yardımı
MF-4 sıralamam 54k. Bilgisayar mühendisliği istiyorum. İlk tercihim GYTE olacak. İkinci tercihim düne kadar Kocaeli üniversitesiydi fakat bugün Uluslararası Antalya üniversitesi'ni (%75 burslu) ikinci tercih olarak seçmeye karar verdim. Doğru mu yaptım bilmiyorum o yüzden sizlerin değerli görüşlerini merak ediyorum.

Kendimden bahsedecek olursam: Antalya'da yaşıyorum, herhangi bir cemaatle alakam yok, üniversiteden en önemli beklentim bilgisayar ya da yazılım mühendisliği konusunda sıkı bir eğitim almak.
P
10 yıl
Yardıma ihtiyacım var
Elimde kopyalamaya karşı korumalı bir dvd var fakat dvd'yi bilgisayarım bir türlü okuyamadı(Başka bilgisayarlarda denedim dvd de bir problem yok). Bende dvd deki verileri flash disk e atmayı düşündüm fakat dvd kopyalamaya karşı korumalı olduğu için başarısız oldum.Ne yapabilirim, var mı sorunumun bir çözümü?
P
11 yıl
Notebook Tavsiyesi
850 tl param var. Bu parayla mümkün olan en iyi notebook u almak istiyorum. Ōnerilerinizi bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.