A

Çavuş
16 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
18 yıl
hoparlör.
arkadaşlar merhaba. bikaç gündür hoparlör ve amfi araştırıyorum. karşıma bir sürü marka ve model çıktı. yardıma ihtiyacım var. öncelikle stereo amfiye ayırabileceğim para 1000 ytl kadar. ve kafamda daha önce dinlemiş olduğum arcam diwa a70 var. triangle hoparlörle dinlemiştim ve açıkçası beğenmiştim. siz amfiye alternatifleriniz yazarsanız sevinirim. nad lar var onkyolar yamaha ve marantz lar var bu fiyatlarda.

hoparlöre gelince. hiç anlamadıpım bir dal. her markanın 500-1000 ytl arası modelleri var. ve test yada reviewlarını bulmak zor. o yüzden yine sizlere danışmayı uygun buldum. cervin vega - klipsch - quadral - yamaha - wharfedale - traingle gibi bi lise oluyor. bu markaların arasında bariz üstünlüğü olan biri varmı. yada aralarında bunlaral rekabet edemez dediğiniz marka varmı eleme usulü gidelim. hepsindede dediğim fiyata aralığında ürünler var. ama seçim çok zorlaşıyor malum çok kolay değiştirilecek şeyler değil. en kötü ilerde home cinema için rear oalrak kalırlar gerçi.
A
18 yıl
epox 9npa
arkadaşlar merhaba. elimde epox 9noa + ultra var. ancak şöyle bir sorunum var. bilgisayar ps2 mousesız açılmıor. usb mouse kullanamıyorum dönüştürücüsüz. varsa ayarını bilen şimdiden teşekkürler.
A
18 yıl
amd için güncel anakartlar
arkadaşlar forumlara ve satış sayfalarına baktım ancak uzak kaldığım için yeni nesil işlemci ve anakartlardan anlamadım bişey. ben amd athlon 2800+ kullanıcısıyım. aldığım dönemde ilgiliydim iyi birde bord almıştım a7n8x deluxe. ancak ozamandan beri sektorde hızla değişti bende uzak kaldım. şimdi uygun fiyatlı olduğundan amd sistem topluyacam yine çift çekirdekli ancak anakarta güzel para yatırım iyi bişey almak istiyorum ama okadar çok chipset çıktıki karşıma anlamadım bieşey. yardımcı olursanız sevinirim. yeni çıkacak çipsetli modelleride dahil ederbiliriz. 1 ayı bulur almam. hangi çipset hangi marka bord almalıyım. şimdiden cevap verenlere teşekkürkler.
A
18 yıl
8400 ekran kartı
merhaba. bazo santa rosa notebooklarda dx10 destekli 8400 ekran kartı var. ancak hakkında herhangi bir test yada benchmark bulamıyorum. bilgide alamadım. bunlar nasıl kartlardır? oyun oynamaya elverişlimidir? 7300-7400 vb. kartlarla kıyasmlarmısınız? ayrıca 7300 kartların bench puanları sanırım 6600 lerden düşük bu doğrumudur?
A
19 yıl
yeni psp alıcısı
arkadaşlar merhaba. uzun zmandır almayı düşündüüm pspyi bu hafta alıcam artık bi aksilik olmazsa. garantili almayı düşünüyorum. ancak kafam versiyon olayında oldukça karıştı. şimdi ne almalı berden almalı. birde şu 1004 k 1001 diye bişeyler war tam olarak nedşir ve yine bunlardan hangisi seçilmelidir.
A
19 yıl
digiturk + turksat + hotbird
selamlar. ben next 2000 uydu alsam modullü falan. digiturk bağlatsam ayrıca turksat ve hotbird de istesem 2 çanakla halledebilirmiyim? nasıl? 3 taen çanak biraz fazla zira.
A
19 yıl
ford fiesta fun,flair,ghia
herkese merhaba. okulumu yeni bitirdim ve ilk arabamı almayı düşünüyorum yakın zmanda. 2000 model civarı fiestaları beğeniyorum. ancak doğru düzgün yorum bulamadım. bilginiz warsa, konforu yakıtı, ügvenliği donanımı ve sorunları yada masrafları hakkında bilgi istiyorun. şimdiden cevap yazanlara teşekkürler. bu arada 1.25 lik motoru düşünüyorum bunun hakkındada fikrinizi belirtirseniz sewnirim. a.4 ve a.6 motorlarla da kıyaslama fırsatım olmuş olur.

yada golf cl düşünüyorum aynı fiyata ama 2-3 yıl eski olacak golf olursa.
A
19 yıl
versiyon 1004 1001?
slm?
bu rakamlar ne ifade ediyor? daha çok bu 2sini görüyorum ancak ne olduunu bilmiyorum. pls help:)
A
20 yıl
psp alıcam
herkese slm bende 2 hafta içinde pspciler arasına katılacağım. şu an tek sorun psp yi nerden alacağım? izmirdeyim ama ankara yada istanbuldanda alma şansım war. çok fazla oyuna gerek yok şu an sadece wining9 yeter yani yeni versiyon alıp kırılmasınıda bekleyebi,lirm ama eski versiyon daha ii olabilir tabii ahanda kafam karıştı gene hadi 1 yardım. ama çabuuk herkese teşekkür.
A
20 yıl
hi-fi hakkında soru
siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum. slm herkese. amfi alıcam ve karar veremedim 1 türlü. vintage denilen eski serilerden marantz yada pioneer mi yoksa şu siyah technics yada pioneer mi alsam. birde class a yı tam olarak açıklarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.