A

Teğmen
07 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
16 yıl
Bende varım beni unutmayın... :)
Lafı fazla uzatmadan forumda bkadem nickli beşir abimden parçaları alarak toplamaya başladığım makine bu günlerde yerini mod çalışmalarıma bıraktı forumda gördüğüm çalışmalar kadar iyi olmasada bende kasamı koymak istedim kasa ucuz ve dandik kasalardan faxon diye bir marka yorumlarınızı bekliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
16 yıl
msı k9n ultra + amd x2 5600 işlemci sorun...
Merhaba amd k9n ultra anakart +amd x2 5600 cpu + 2*1 gb twinmos ram + 8600 pci-x vga sistemim donuyor bazende reset atıyor sorun çipsetin çok ısınması olabilirmi ekran kartı tam çipset soğutucunun üzerinde kaldığı için o da çok ısınıyor çipsetin soğutucusundaki sıcak havayı emiyor ne olur yardımcı olun çipset soğutucuya el değdiremiyorum
A
19 yıl
uydu için yardım....!
arkadaşlar elimde şunlar var
1-tek çıkışlı lnb
2-çift çıkışlı lnb
3-4 çıkışlı lnb
4-2 adet 90lık çanak
5-1 adet 60lık çanak
6-2 adet receiver
7-ss2.6d
yapmak istediğim
türksat.hotbird ve başka bir uyduya bu çanakları baktırmak bir odada 3 uydu bir receiverda olacak türksat 2 uydu bir receiverda olacak tek uyduda ss2.6d'de olacak bu istediğimi yapabilmek için elimdekilerin dışında birşey almam gerekirmi yani kısacası ben bir odada türksat+hotbird+herhangi bir uydu
diğer odada hotbird+türksat'ı ve diğer odada ise sadece türksat'ı izlemek istiyorum bağlantı şeması gibi birşey gönderebilirseniz sevinirim.
A
19 yıl
p910i\u0027ciler ne olur yardımm....!
p910i aldım ama nasıl tema yüklenir bilmiyorum daha doğrusu pek fazla birşey bilmiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim birde bu irremote programının full versiyonunu nerede bulabilirim bulduklarım license key'i olanlar bile daha sonra çalışmıyor.
A
19 yıl
se p910i video oynatmak?
sonyericsson p910i de nasıl video ve klip oynatabilirim ve hangi programı kullanmalıyım nereden yükliyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
A
19 yıl
recaiver alıcam tavsiye...
receiver alıcam next almayı düşünüyorum next 2005 dcı sky mı yoksa next 8000 x-cam plus mı hangisini tavsiye edersiniz?
A
19 yıl
arkadaşlar yardım lütfen
ben bu dijital işine giriceğim ss2.6 c yada d alıcağım merak ettiğm birşey var şuanda adsl kullanıyorum bu uydu ile internet kullanabilirmiyim yani sitelere girebilirmiyim upload yapmıyorum zaten sadece download yapıyorum ve uydudan internet için bir ücret ödemem gerekirmi yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
A
19 yıl
çanakla ilgili soru.
arkadaşlar benim bu konuda fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim elimde bir çanak ve tek çıkışlı lnb var ben bunları ss2 ve receiver'a bağlamak istiyorum bu mümkün mü? yani receiver televizyonda bağlı böyle yaparsam televizyonda ayrı ve ss2'de ayrı kanal izliyebilirmiyim bağımsız olarak.
A
19 yıl
vga benchmark
arkadaşlar imzamdaki kartı 527@693 çalıştırıp 3dmark03 puanı olarak 4100 aldım sizce bu puan iyimi yoksa bir anormallik varmı.Daha yüksek almam mı gerekir?
A
19 yıl
bir sorum var çok acil
arkadaşlar bir sorum var dedim ya bu gigabyte anakartlarda 8ık1100 vdimm mod yapılabilirmi.yapılıyorsa nasıl yapılır?yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.