M

Er
26 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
2008 model titanyum x focus tavsiyeleriniz
Arkadaşlar 2008 model titanyum x otomatik vites focus almaya niyetleniyorum.Bu aracı Alırken nelere dikkat etmek lazım,şanzumanının kronik arızaları varmıdır ve memnun kalacağım bir şanzıman mıdır.Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
M
14 yıl
EASYTRONİC PROBLEMİ YARDIM LÜTFEN
2005 MODEL easytronic corsa aracım var.Aracım da vites geçişlerinde araç kendi ni boşa alıyor gibi önce bir bağırma meydana geliyor akabinden vites geçişleri oluyor.Serviste kalibrasyon yaptırdım olmadı,baskı balata,volant değişti olmadı.Yakıt sisteminden olabilirler dendi enjektörleri kontrol ettirdim bir şey çıkmadı.Ne servis nede dışarıda ki özel opel servisleri hiç bir çözüm üretemiyorlar.Böyle bir arıza başına gelmiş ve tecrubeli ustalardan yardım bekliyorum.
M
14 yıl
BMW 520İ KAFAMA TAKILANLAR
Herkese merhabalar.Ben bundan 10 gün önce severek ve beğenerek 2000 model bir 520 aldım.Aracımda kalkış sırasında titreme meydana geliyor.Ayrıca ani hızlanmalarda çok hantal kalıyor.merak ettiğim bu araçlar için bu normalmidir veya benmi çok şey bekliyorum.Almadan önce bana 520 yerine 528 almamı tavsiye etmişlerdi.kasanın ağırlığını taşıyamıyor demişlerdi.Yoksa benim aracımdamı bir problem var.Kullanan ve bu araçlardan anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.