G

Yüzbaşı
25 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
359792 Gün Cezalı
356370 gün 6 s. 14 dk.
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
22\" Tur Bisikleti
Arıyorum arkadaşlar kron tourer city den başka önerisi olan var mı ? Bütçem sıfırda 1500tl civarı
G
10 yıl
****Türkiye\u0027den Gitmeyi Düşünenler (ANA KONU)
Evet arkadaşlar herkes gitmek istediği yeri yazsın listeye ekleyeceğim.Bir gönüllü de imza yaparsa çok iyi olur.Son olaylardan sonra böyle bir liste yapma gereği duydum.
G
10 yıl
DONANIMHABER BÜYÜK PES TURNUVASI ANKARA
Evet arkadaşlar bu forumda Ankara'da pek toplu aktivite yapılmıyor.İstanbuldakilere karşılık biz de kendi turnuvamızı yapalım.

Yeri en son ayarlarda önce fikstür belli olsun.Sembolik bir katılım parası olur kazanana hediyemizi de ordan alırız :)


Katılmak isteyenler PM ile ulaşsın sorunları için.Kesin katılacak olanları ana mesaja ekliyorum.

1.I AM MONGOL

2.kralYD
G
10 yıl
Ankara\u0027nın Göbeğinde
Bugün Kurtuluş Parkı'nda oturuyoruz nişanlımla,kekonun biri biraz ötedeki 2 çocukla para istemek için konuştu alamayınca küfür falan etti 2 tane de gözetleyici var.Ben baktım bize geliyor kalk gidelim dedim bizimkine.Giderken 1tl istedi yok dedim devam ettim arkamdan ağzının içinde küfür etti ben de duydum -küfüre dayanamam- ne diyorsun lan diye döndüm tuttuk birbirimizi falan attı elini cebine saplarım dedi birkaç kere.Sonra arkadaşları geldi kusura bakma birader falan bizim kız da korkunca üstelemedim.Ortalıkta hiç polis yok 155te operatörler hep dolu.Biraz ilerde yunuslar yemek yiyordu.Ne biçim yer burası,biz de mi silah taşıyalım kendimizi korumak için ? Ne biçim yönetim .
G
10 yıl
Bilim teknoloji bakanı yardımcısı okuluza geldi
Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde okuyorum.Bugün zorla konferans salonuna götürdüler ders vakti bir baktık ki bakan yardımcısı geldi.Adam teknoloji konusacagi yerde bölunmus yollar yaptik son 10 yilda unvlerde özgürlük üst seviyede falan dedi gitti.Biz takmadik kendi getirdiği adamların sorduğu soruları cevaplandirdi haha. Boyle saksakcilari gorunce siyasete giresim geliyor yeminle
G
10 yıl
Kamilkoç Otobüsünde İstanbul yolundayim
Uyumayan varsa soruları alayim
G
10 yıl
Boyuma (1.92) Göre Tur Bisikleti
Bulamadım arkadaşlar var mı 2metrelik arkadaşım buna biniyor diyebileceğiniz hafif bir model ? Fiyat olarak 1,5-2 milyara kadar cikabilirim
G
10 yıl
Lenovo y510 a Neden Gt750m koymuslar
merhaba 750m sli fiyatinin 2400 civarina dusmesini bekliyorum fakat bugun gordum gt750m modeli 2400 tl. neden bu ekran kartini sli olmadan koymuslar cok sacma degil mi ? sli 43.sirada tekli olan ise 96.sirada ve gt650m den kotu gorunuyor. bi sebebi varsa bilmek istiyorum arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim
G
10 yıl
Mekanda Garsondan Hesabı İsterken Ne Diyor sunuz ?
Evet arkadaşlar merak ettim acaba hesabı ne DİYEREK veya hangi HAREKETLERLE istiyoruz yazarsak iyi olur kanısındayım.
G
10 yıl
Aldigim laptop servis kayitliymis
2el olarak 3 aylik lenovo y580 laptop aldim birinden.o güvenilir olmayan bir mağazadan gittigidiyordan almis sifir diye.mağaza emd bilgisayar. Fakat laptopun nisandan kalma servis kaydi var.sizce geri vermeli miyim bu laptopu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.