A

Teğmen
23 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Harici Bileşenler
arkadaşlar merhaba ,monitöre ihtiyacım var çok acil. sync hakkında bir bilgim yok. ekran kartı msi ventus rtx4070 , i7 işlemci. 4k olmasına gerek yok diye düşünüyorum. 180 hz ve üstü istiyorum . bana acil yardımcı olursanız sevinirim.
A
geçen yıl
asus ve dell oyun bilgisayarları arasında kaldım, lütfen yardım edin
A
3 yıl
youtube premium mini oynatıcı çalışmıyor
youtube premium uygulamasında masaüstüne geldiğimde mini oynatıcı çıkmıyor , sadece ses geliyor. ipad mini 5 ve iphone x kullanıyorum ? eskiden ana ekrana geldiğimde mini oynatıcı çalışıyordu şimdi olmamasının nedeni uygulama mı kaldırdı yoksa benim cihazlarda mı bir sorun var çözemedim .
A
3 yıl
Ios Oyun ve Uygulamalar
youtube premium uygulamasında masaüstüne geldiğimde mini oynatıcı çıkmıyor , sadece ses geliyor. ipad mini 5 ve iphone x kullanıyorum ? eskiden ana ekrana geldiğimde mini oynatıcı çalışıyordu şimdi olmamasının nedeni uygulama mı kaldırdı yoksa benim cihazlarda mı bir sorun var ?
A
5 yıl
samsung 48ju7500 televizyon akıllı kumanda sorunu
akıllı kumanda arada sapıtıyor. buna bir reset atma , yeniden başlatma metodu var mıdır acaba ?
A
6 yıl
ipad restore ekranında kalıyor
ipad mini 2 açıkken şarj olmuyor ,kapatıp açmam gerekiyordu . bu yüzden dfu mode ile geri yüklemeye çalıştım ama geri yüklenemedi hatası aldım . ondan sonrada restore ekranından kurtulamadım. ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
A
6 yıl
vdsl portu nasıl açtırılır
ben bu ttnetten nefret ediyorum . millenicom'a geçeyim dedim . 59 mb e kadar hız alabilirsiniz ama boş port yok dediler . nasıl açtırılır bu zıkkım biliyor musunuz ?
A
6 yıl
TÜRK TELEKOM İNTERNET DEĞİL LA - NET
ARKADAŞLAR BU TÜRK TELEKOM İNTERNETTEN BIKTIM . GECELERİ İNTERNET GİDİYOR . GĞNDÜZLERİ İNTERNET GİDİYOR . 16 MB LİK PAKETİM VAR 1 MB ALAMAZ OLDUM . LİG MAÇLARINI VE NBA MAÇLARINI DİGİTÜRKPLAY'DEN TAKİP EDİYORDUK BURNUMUZDAN GELDİ . BİDE SÜREKLİ BİNA ESKİ DİYİP DURUYORLAR 6 AY ÖNCE İYİ KÖTÜ İNTERNETİMİZ VARDI.2 SENE ÖNCE PİNGSİZ FALAN BAYA İYİ İNTERNET KULLANIYORDUM . GEÇEN DE TEKNİK SERVİSTEN BİR ADAM MODEMDENDİR DEDİ ? NEDEN OLUR NİÇİN OLUR BİLEN VAR MI ? NASIL HALLEDERİM ? NE YAPARIM ? KAHRAMANMARAŞ İLİNDE YAŞIYORUM .GAYET DE MERKEZİ Bİ BÖLGEDEYİM ASLINDA AMA Bİ SALAK İNTERNETLE OLMUYOR ?? FİBER DE GELMİYOR . FİBER DEDİYSEM 20 MB İNTERNETE RAZIYIM. BU SÜPERBOX HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI Bİ DE ? AŞAĞIYA DA ALDIĞIM DEĞERLERİ KOYUYORUM .

https://i.hizliresim.com/NnyDD5.jpg
A
7 yıl
modem sinyal artırıcı
odamda wifi çok çekmiyor . sinyal artırıcı almam lazım Ne alayım neye dikkat edeyim bilmiyorum . yardımcı olursanız sevinirim .
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
KYK ÖDEME EMRİ çok acil yardım
arkadaşlar ben öğrenim kredisi aldım okurken , bu zıkkım geçen sene başlamış . ben bu sene başlayacağını düşünüyordum . 1 senedir ödememişim. benim ihmalkarlığımın da neden olduğu bu durumdan dolayı eve ödeme emri gelmiş. haciz ,hapis mapis bişeyler yazıyor. maliye'ye gittim ,ödeme durumum yok şu an için . işler istediğim gibi gitmedi. hatta bedelli askerlik düşünüyordum o da olmayacak gibi.

maliye'den erteleyemeyiz dendi. üzerime mal mülk yok. gelirim yok . hiç ödemeyeceğim demiyorum sonuçta borç aldık ama en azından şimdilik ödemesem ne olur ?

nasıl bi yol izlemeliyim erteletmek için ne yapmalıyım bi yolu var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.