A

Yüzbaşı
21 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
kaç bin önümüzü yazalım
beyler 200 bindeyimde kaç bin önümü yazıyım ya bakıyorum okullara 50bin arkadakini alanda var 20binde 30binde bi rehberlikçiyle danışan dövüşen olmuş mu kaç bin öneriyor onlar?
A
7 yıl
işlemci fanı üfleyip duruyor
Arkadaşlar fan bozulmuştu götürdüm tamirciye arkadaş fanın ana gövdesini değiştirmediği kırılmış dönen yerleri oraları değiştirdiğini söyledi orjinalliği bozulmasın diye. Eve geldim fan üflüyor sonra duruyor 10 saniye gene üflüyor gene 10 saniye duruyor. Tekrar gittim adamın yanına bu sefer düzgünce çalışmaya başladı. Eve geldim kullanmaya başladım 5-10dk sonra gene aynı sorun oldu üfleyip duruyor adama oraya gittiğimde sormuştum bilmiyorum falan demişti niye olduğunu orijinal fanı içindeki değiştirsek sorun olabilir falan dicem demişti. Şimdi bu sorun neden olabilir? Yarın gene götürücem ama adam napıcak gene çalışırsa orda nolucak hiçbi fikrim yok bu olay neye göre oluyor neden oluyor bilgisi olan var mı?

Fanım bozulmadan önce böyle bir problem yoktu normal sürekli çalışırdı çok ısınırsa hızlanırdı şuan sadece üfleyip duruyor bide adamın yanında normal şekilde çalışmıştı. Fanspeed'den işlemci sıcaklığına bakıyorum 100C gösteriyor :(
hp pavilion g6 2212st kullanıyorum
A
7 yıl
mezunum whatsapp grubu kuran var mı
arkadaşlar whatsapp grubu olan varsa pm atabilir mi ? ygs 100bindeyim
A
8 yıl
BİREY GELİŞİM SERİSİ KULLANANLAR?
Arkadaşlar bireyin gelişim serisi a-b-c nasıl bilen var mı? Sadece a-b ve dershanenin vereceği kaynak ygs/lys için yeterli olur mu?
A
8 yıl
laptopu eski tv\u0027ye nasıl bağlarım
Arkadaşlar laptop da hdmi ve vga çıkışı var. televizyon tüplü eski 2005 de mi ne alınmıştı. nasıl bağlarım? televizyonda arkada scart girişi var. televizyonun yan kısmında 3 renkli jak girişi var.
en ucuz maliyetle nasıl bağlarım ne almam gerekiyor
A
8 yıl
Crimson Driver
arkadaşlar 16.1.1 kuruyorum. ama ekran kartı driverini güncellemiyor. sadece yükleme yöneticisini güncelliyor. niye böyle oluyor bilen var mı? ekran sürücüsü sürümü aynı kalıyor. ekran kartı driverini komple sürüp gene 16.1.1 hotfix indirince bu seferde ekran sürücüsünü hiç görmüyor sadece yükleme yöneticisini kuruyor

ekran kartım amd radeon hd 7600m series
A
8 yıl
Mezun Olan Mühendislerin Başına Gelenler ?
Abilerim ablalarım,üniversiteden mezun olduktan sonra ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz? Mezun olduğunuz üniversitenin önemini vurgular mısınız ? Özellikle elektrik-elektronik bilgisayar mühendisliği vb.
A
8 yıl
yüzdeki şişlik
1-)beyler kulağım ile yüzümün birleştiği yerde bi şişlik oldu sivilce zannettim kendi kendine büyüdü ama sararmadı ucu eşşek kadar oldu sonra patlamış gece yatarken kanla karışık sarı bi sıvı aktı içinden. biraz sıktım. şişlik duruyor hala ara ara kanıyor. doktora gitmeye gerek var mı şişlik nedir neyin necisidir bilen varmı?

2-) tam gözümün olduğu çukurun altında kemiğin üstünde bi şişlik var mor bi şişlik nasıl çıktı niye çıktı anlamadım sert biraz. nedir başına gelen varsa söyleyebilir mi?
A
8 yıl
tahminci önerisi
Arkadaşlar tahminci sitesi sayfa önerebilcek var mı acaba?
A
8 yıl
gümüş nasıl parlatılır?
Arkadaşlar 925 ayar gümüş kolye var evde ben bunu nasıl parlatırım? Ovalamadan falan üzerinde küçük küçük taşlar var çıkar belki ovalayınca😀
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.