M

Onbaşı
21 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 ay
TCL alt çerçevede açıklık ve içinde çıkan küçük plastikler
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Merhaba arkadaşlar, 65C655 Pro aldım ve dün kurulum yapıldı. Bu akşam tv nin alt çerçevesinde açıklık be genişlik fark ettim ve içinde küçük plastikler varmış gibi geldi. Bu durum normal mi? Servise başvurmalı mıyım? Görsel ekliyorum.
M
8 ay
Samsung Q80D vs
Samsung 65 Q80D vs TCL 65C655GTVPRO arasında kaldim.
samsung 47 bine tcl ise 42 ye buldum. Sizce bu fiyatlarda hangisini tercih etmeliyim. Benzer rakamlarda daha iyi bir seçenek var mı?
M
8 ay
40.000 TL civarı 65 İnç Tv önerisi
Aklımda açıkçası bir marka yok ve bu sebeple bu konuda bilgi sahibi olan birilerine ihtiyacım var. Genellikle film,dizi izlemek için kullanacağım ve ps5 almayı da düşünüyorum
M
5 yıl
Macbook vs matebook
Merhaba arkadaşlar
Son netleşme sürecine girdim. 7000-7500 gibi bir bütçeyle acil karar verip süreci sonlandırmalıyım. Huawei matebook 14 mağaza indiri, fiyatıyla 7000 tl, macbook 2020 i3 ikinci el(3-4) aylık cihazlar da benzer rakamlara satılıyor. Günlük ihtiyaçlar, okumalar, makaleler, iş ve film dışında kullanılmayacak aslında. Taşınabilir olması, uzun ömürlü olması ve tek zevkım olan film için yeterli performansı sergilemesi yeterli. Tek soru işaretim yıllarca windows kullandıktan sonra sıkıntı yaşar mıyım? Önersi olan, fikri olan yazarsa çok sevinirim, artık kararımı verip süreci sonlandırmak istiyorum. Dikkat etmem gerekenler konusunda da bilgisi olana talibim, sevgiler:)
M
5 yıl
Huawei matebook 14 mü macbook 2017 i5 mi?
Soru başlıkta olduğu gibi arkadaşlar ve çok anlamadığım için yardımınız benim için çok önemli. Hafif, taşınabilir, günlük işlerimi görecek bir cihaza ihtiyacım var. Bu sebeple Huawei matebook 14 mü macbook 2017 i5 mi? Ya da başka önerisi olan var mıdır?
M
10 yıl
yurtdışı lg2 yardım edın lutfen
arkadaslar telefonumu kırdım s3 ve acıl yenı telefon almam lg 2 yurtdısı satan bıri var forumdada baslık acmıstı 750 tl dıyor sızce fıyat uygun mudur? kayıtlı olucak dıyor dıyor.yurtdısı telefon alırken nelere dıkkat etmelıyım garantı dısında bı dezavantajı var mı guncelleme felan gibi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.