H

Yüzbaşı
19 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
MATERYALİST DELİ NERDESİN OĞLUM?
H
12 yıl
asimptotların kesim noktası
nedir bu arkadaşlar? bilen birisi anlatabilir mi?
H
12 yıl
ebas eküs
arkadaşlar ebas eküs ve dizilerde limitten soru geliyor mu? aynı zamanda yakınsak seri falan da var mı?
H
13 yıl
baş belası biyoloji sorularım
1. sorum.:hangi yapıda hem protein hem de aminoasit sentezi gerçekleşir? kloroplast ve ribozom. ben ikisinde de gerçekleşir dedim.cevap yanlış diyor. sadece kloroplastmış. biri bana bunu açıklayabilir mi?
diğer sorum: nemli ılıman iklim bölgelerindeki yaşama uyum sağlamış bitkiler için, aşagıda belirtilen durumlardan hangisi modifikasyon meydana getirmez?
+ kurak bir ortama dikmek
+ ışığı az olan bir ortamda büyütmek
+soğuk ortamda yetiştirmek
+gerekli mineralleri vermemek
+ışıklı ortamda oksijeni azaltmak. Cevap da son seçenekmiş. açıklar mısınız? ben gerekli mineralleri vermemek dedim.
H
13 yıl
FEM KAPSÜL CEVAP ANAHTARINDAKİ HATALAR?
arkadaşlar ben mi yanlış çözüyorum cevap anahtarı mı yanlış anlayamıyorum bazı sorularda. yüzde yüz yanlış dediğim sorular var kapsüllerde. size de denk geldi mi böyle birşey??? ( az önce sorduğum sorularda ben yanılmışım kabul) sırf bu yüzden lys branş denemeleri için güvender almayı planlıyorum. sonuçta ben dershaneye gitmiyorum yanlışımı da kendim düzeltmek durumundayım. cevap anahtarı da yanlış olunca iyice deliriyorum. yardım
H
13 yıl
Birey ve Zirve ygs denemeleri
arkadaşlar fikir sahibi olalım. bu denemeleri ya da farklı yayınları çözenler var mı aranızda? ben farklı farklı kaynakları çözdüğüm için burda da değerlendirmemi yapacağım. sizlerden de fikirlerinizi bekliyorum...
H
13 yıl
fizik konu anlatımlı sağlam kitap
http://www.alternatifkitap.com/zafer-yayinlari-lys-fizik-konu-anlatimli-2-kitap-yeni-mufredat.html
http://www.femyayinlari.com.tr/yayin/82/40/ygs-lys-fizik-konu-anlatimli.html
ek olarak da eksen fizik lys
arkadaşlar hangilerini önerirsiniz? kullanan varsa kitap içeriği hakkında bilgi verebilir mi? ayrıntılı soru çözümü istiyorum. özet geçmesin.
H
13 yıl
uğur ygs denemesi
arkadaşlar yarın çıkıp 2 set deneme alacağım. aklımda uğur yayınları ve final var. hangisini alayım? uğur çözen varsa fikrini yazsın lütfen. şimdiye kadar fem 11 çözdüm. kapsülleri denemeden saymıyorum ağırlıklı olarak uğur diye düşünüyorum. yanında da a yayınlarının son 10 yılın çıkmış sorularını alacağım. lütfen yazın.
H
13 yıl
üniversitede okurken bir işte çalışmak ( itisözlük-alıntı)
H
13 yıl
günde kaç deneme?
Arkadaşlar ben yapılan hiçbir türkiye geneli sınava girmedim. kendimi, ilk kez ygsde deneyeceğim. sizce günde kaç deneme çözmeliyim ? var mı benim gibi olan bu forumda?
cevap yazmayın lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.